Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Hhaahhahaaha sa larg qe shkove mo djale hahahahahhahahahah
    Ua po ne mos ti do kish qen ndonje tjeter mo aman ...lol
    Ne fakt fillova fantazit por ja shrujte ti keto fjale dhe mi preve me thike , je qe je pse si thu vet me mir , se na kursen kohen qe eshte aq e cmuar e mund tja kushtojme dickaje tjeter ...
    Ti fiton stregohet dhurata paraprakisht se i hiqet stimuli antarit per te vazhduar me tej .

The Game Maska e Storm King
    Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Ncuq s'ta them. Po ta thashe do ta kalosh naten vetem pastaj. Do te te zeri gjumi qe ne oren 8:00, hahahaha
    It's time to play the game !

The Game Maska e Storm King
    Anėtarėsuar
    05-08-2008
    Vendndodhja
    Inside....
    Postime
    70
    Ika une tani . Shpresoj te mos me zeri lemza,
    It's time to play the game !

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ora eshte 10 dhe e kam syrin qiqer, pastaj jam mesuar una ta kaloj naten vetem , jo vetem nje po shume e shume e shume haahahhahahha, po dhe po te zuri e kemi per mire jo keq ...
    Ja kalofsh mire , dhe ec na vizito prape ...

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Iku vertet ky apo eshte duke bo interesantin prap ? lol

Sa per temen.. me ka bere vaki nja nje her ose me shume te bej debat me nje anetare , dhe pa u bo 5 min mu versulen edhe dy nicke te tjera ( po them nicke sepse ishte po ajo ) , qe ndoshte mendonte se po te mu benin tre me frikesonin , hihihihih
    Me ka ndodh edhe nje her tek tema e fese , skam dit gjo vetem kur mu kane leshu si bletet nja 20 cop , aty sma majti me thon te drejten mu duk sikur kisha gjujt nje zgjua bletesh . ja mbatha vrapit dhe dy dit nuk kam hy ne forum
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Iku vertet ky apo eshte duke bo interesantin prap ? lol

Sa per temen.. me ka bere vaki nja nje her ose me shume te bej debat me nje anetare , dhe pa u bo 5 min mu versulen edhe dy nicke te tjera ( po them nicke sepse ishte po ajo ) , qe ndoshte mendonte se po te mu benin tre me frikesonin , hihihihih
    Me ka ndodh edhe nje her tek tema e fese , skam dit gjo vetem kur mu kane leshu si bletet nja 20 cop , aty sma majti me thon te drejten mu duk sikur kisha gjujt nje zgjua bletesh . ja mbatha vrapit dhe dy dit nuk kam hy ne forum

Iku iku spo ben gjoja tashi , kishte pune detyra prinderore e therriti ...lol
    Ua sa dramatike paska qen , 2 dite .....fy fan .....
    hahahahahahhahahahah

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Iku iku spo ben gjoja tashi , kishte pune detyra prinderore e therriti ...lol
    Ua sa dramatike paska qen , 2 dite .....fy fan .....
    hahahahahahhahahahah
    hahahhah ama ato dy dite kam hy vetem si vizitore , se ndryshe sma mante
    thash keto taleban ma gjejn edhe shpin e me fusin minat kot , me mire po terhiqem , nuk ka trimeri ne te tilla situata
    Tani e di sa me shpejtesi i kaloj ato temat e fese ? fiuuuuuuu shpejtesi rrufe . lol

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    hahahhah ama ato dy dite kam hy vetem si vizitore , se ndryshe sma mante
    thash keto taleban ma gjejn edhe shpin e me fusin minat kot , me mire po terhiqem , nuk ka trimeri ne te tilla situata
    Tani e di sa me shpejtesi i kaloj ato temat e fese ? fiuuuuuuu shpejtesi rrufe . lol

Dhe mua me ka ndodhur por kurre kam dramatike sa ty , goce ndrysho shpi , ip , gjithcka se erdhen e ta vune ...hahahaha
    Te mijat kan qen si pickime mushkonje , qe pas nje shpulle bien ne toke si deshmoret e lirise ....lol
    Heren tjeter maskohu se me tu sule ta nxine jeten te ben per doktorr ...
    hahahahhaha

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Dhe mua me ka ndodhur por kurre kam dramatike sa ty , goce ndrysho shpi , ip , gjithcka se erdhen e ta vune ...hahahaha
    Te mijat kan qen si pickime mushkonje , qe pas nje shpulle bien ne toke si deshmoret e lirise ....lol
    Heren tjeter maskohu se me tu sule ta nxine jeten te ben per doktorr ...
    hahahahhaha
    Heren tjeter nuk i bi mo asaj rruge une , lene qe shpi e ip i nderrova por edhe qytet
    Ndersa ato pickimet qe thu ti ato nuk i logaris shume , ato kane lezetin e vet , ishalla nuk ngelim pa to . lol

Teme shume interesante. Une ne fakt nuk zihem me ndonje ketu, keshtu qe s'kam koment per temen. lol

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •