Close
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 180
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Gezuar diten e lirise!!!! Por si gjithmone festat tona po jane te brishta, kurre nuk ndjeme kenaqesi.Natyrishte qe ishte nje tubim imadheshtore, por besoj se te gjithe jemi ndjere te rraskapitur nga tubimet qe porovokoi kelyshi i bllokut komunist.Po keshtu na e prishen kenaqesine e futjes ne NATO,hodhen ne ere Gerdecin e shkaktuan viktima.Le te shohim se c'do te ndodhe kur te merret vendimi i liberalizimit te vizave, parandjej se do te planifikojne ndonje tjeter skandal.Gjithsesi gezuar lirine, gjene me te shtrenjte!!Anesti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

nuk e imagjinoj dot si mund te ndjeke nje popull i tere nje malok nga tropoja dhe nje pedo

ndoshta e kam fajin una por nuk i shikoj arritjet(fitoret) ne keta 20 vjet
    vetem me miliardat e ndihmave dhe leket e emigranteve ai vend duhet te ishte bere nja 100 here me mire se c'eshte (ne shqiperi ka ngelur nje popullsi prej 1,200.000 )
    Ju trima e te mencur , ju te shkolluar e te dale ne perendim, ju te bukur e te nderuar:
    Perse nuk vini ketu ne Atdhe e te kontribuoni qe ky vend te perparoje me shume, perse nuk investoni ketu djersen tuaj.
    Si mendoni ju se do te behet ky vend, me frymen e shenjte?
    Perpara se te na jepni mend e te na cani gajden, ejani e jepni kontributin tuaj ketu.
    Ne qe perballemi me veshtiresite e ketij vendi nuk na ka bere lopa e as jemi te perndjekurit tuaj.
    Mjaft na u hoqet si te zgjuar, se te ish per ju , ky vend do te ishte nen diktature ende.
    Ai Sali maloku me shoke kane meriten per kaq aritje sa ka Shqiperia.
    Ndoshta ju do ta coni kete vend edhe me perpara, por kur te shkelni e te jetoni KETU e jo nga puplat e perendimit.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

nuk e imagjinoj dot si mund te ndjeke nje popull i tere nje malok nga tropoja dhe nje pedo

ndoshta e kam fajin una por nuk i shikoj arritjet(fitoret) ne keta 20 vjet
    vetem me miliardat e ndihmave dhe leket e emigranteve ai vend duhet te ishte bere nja 100 here me mire se c'eshte (ne shqiperi ka ngelur nje popullsi prej 1,200.000 )
    ki maloku nga tropoja qe thua ti,e kishte nje shanse per te ju var zorret per qafe,ne ato kohrat qe vullkani donte te shperthente...por jo tha,sdo derdhim gjake sdo hakmerremi.

por diktaturat gjakatare,nuk bien dhe nuk kan rene ndonjehere me vote,kete filozofi harrojeni...dhe per ate ki maloku nga tropoja,ka pergjigjesi qe ne njefare menyre,pengoje shperthimin e atije vullkani,qe kishte zier per mbrenda per 50 vjet.

kurse ki pedoja qe thua ti,ki maloku nga vlora,i biri i kristaqit...ki perkundrazi nga ai tjetri, ki kerkon gjak edhe sote nentembidhjet vite pas, kur i ati tije kristaqi,denonte me varje poet qe donin ti shkronin dy fjale lirshem.

tani neve malokeve juge-veri,s'na bie gje tjeter,vec qe te zgjedhim nga keto di maloket qe kemi ne skene...per kuriozitet,cilen nga keto di do zgjidhje ti maloku nga gora e pogradecit ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 08-12-2009 më 17:47

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ju trima e te mencur , ju te shkolluar e te dale ne perendim, ju te bukur e te nderuar:
    Perse nuk vini ketu ne Atdhe e te kontribuoni qe ky vend te perparoje me shume, perse nuk investoni ketu djersen tuaj.
    Perpara se te na jepni mend e te na cani gajden, ejani e jepni kontributin tuaj ketu.
    Ne qe perballemi me veshtiresite e ketij vendi nuk na ka bere lopa e as jemi te perndjekurit tuaj.
    Mjaft na u hoqet si te zgjuar, se te ish per ju , ky vend do te ishte nen diktature ende.
    Ndoshta ju do ta coni kete vend edhe me perpara, por kur te shkelni e te jetoni KETU e jo nga puplat e perendimit.
    Ti mer zotni dhemokrat, avash se na dhive edhe ne "kamunistave".
    Kujt i flet zotnia tate oer "veshtiresite e vendit"? Kush i krijoi keto "veshtiresira" vendit?
    Kush e dogji kete vend? Kush e shkaterroi cdo gje qe kishte vleren me te vogel?
    Ta paskan fajin emigrantet ty mor byrazer? Ata qe dergojne mbi 1 miliard euro cdo vit (vetem ato qe ldeklarohen pa perfshire te tjerat)? Ku vene keto para? Ku treten? Cila hale gomari i thith?

Sa per dijeni (se e di qe do ngrefesh si ai miku qe ngre kryet perpjete) une nuk jam emigrant. Por zotrote dhe gjithe c`jane brenda ketij vendi, bashke me mua, ose do vdisnin per buke ose do mbijetonin me para te vjedhura nqs nuk do ishin ata qe i "cajne gajden" zotnise tate se shajne ate psikopatin, Usta Hajvanin.

Keshtu qe para se te na flasesh per "perballimin heroik" qe po na i ben veshtiresive te vendit, ngrohjes globale dhe vrimes se ozonit, ftillohu njehere se kujt i kerkon llogari se mbase duhet t`i kerkosh llogari atij Usta Gamorit qe bashke me ate plehren e P.S.omave e kane lene kete vend si Somalia e Europes. Te vjen turp te dalesh ne bulevardin kryesor se te duket vetja si ne Eritre....kur ka qene ne kohe lufte. Kur te shlodhesh nga perballimi me sukses i veshtiresive te vendit, shko futi nje sh.... para Parlamentit se e ka lene akoma Hale Publike ai psikoja.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Gezuar diten e lirise!!!! Por si gjithmone festat tona po jane te brishta, kurre nuk ndjeme kenaqesi.Natyrishte qe ishte nje tubim imadheshtore, por besoj se te gjithe jemi ndjere te rraskapitur nga tubimet qe porovokoi kelyshi i bllokut komunist.Po keshtu na e prishen kenaqesine e futjes ne NATO,hodhen ne ere Gerdecin e shkaktuan viktima.Le te shohim se c'do te ndodhe kur te merret vendimi i liberalizimit te vizave, parandjej se do te planifikojne ndonje tjeter skandal.Gjithsesi gezuar lirine, gjene me te shtrenjte!!Anesti
    Ishalla per vizat behet ndonje gje se eshte turp e faqja e zeze qe nje person te zere ''rradhen'' me ore te tera per nje vize. Shumicen e raste te cojne deri ke lumi dhe nuk te japin te pish.
    E kam fjalen qe nje perqindje e vogel kane ''fat'' te marin vizen. Kjo perqindje eshte moshe nga te 60 e siper. Turp e faqja zeze qe nje person ne moshe mesatare nuk i jepet viza. Di shume raste te tilla ndaj flas.
    Kalofsh bukur!

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ti mer zotni dhemokrat, avash se na dhive edhe ne "kamunistave".
    Kujt i flet zotnia tate oer "veshtiresite e vendit"? Kush i krijoi keto "veshtiresira" vendit?
    Kush e dogji kete vend? Kush e shkaterroi cdo gje qe kishte vleren me te vogel?
    Ta paskan fajin emigrantet ty mor byrazer? Ata qe dergojne mbi 1 miliard euro cdo vit (vetem ato qe ldeklarohen pa perfshire te tjerat)? Ku vene keto para? Ku treten? Cila hale gomari i thith?

Sa per dijeni (se e di qe do ngrefesh si ai miku qe ngre kryet perpjete) une nuk jam emigrant. Por zotrote dhe gjithe c`jane brenda ketij vendi, bashke me mua, ose do vdisnin per buke ose do mbijetonin me para te vjedhura nqs nuk do ishin ata qe i "cajne gajden" zotnise tate se shajne ate psikopatin, Usta Hajvanin.

Keshtu qe para se te na flasesh per "perballimin heroik" qe po na i ben veshtiresive te vendit, ngrohjes globale dhe vrimes se ozonit, ftillohu njehere se kujt i kerkon llogari se mbase duhet t`i kerkosh llogari atij Usta Gamorit qe bashke me ate plehren e P.S.omave e kane lene kete vend si Somalia e Europes. Te vjen turp te dalesh ne bulevardin kryesor se te duket vetja si ne Eritre....kur ka qene ne kohe lufte. Kur te shlodhesh nga perballimi me sukses i veshtiresive te vendit, shko futi nje sh.... para Parlamentit se e ka lene akoma Hale Publike ai psikoja.
    Nuk e di se ne cilen shurrtore jeton ti or patrioti im.
    Dhe nuk e di ende se ku e lexove ti kerkesen time te llogarise ndaj emigranteve.
    Nuk e di se si jeton ti.
    Por di qe ti tani ke nje PC dhe ke edhe internet ne shtepi
    Kuptoj qe per ty perballimi nuk ka nevoje per heroizma , pasi i ke xhepat plot, keshtu qe mos shaj as Malokun e veriut e as te jugut , pasi po te mos ishte kjo politike qe eshte , ti do te haje ende buke misri .
    Mjaft ore folet si e ema e zeqos , maje thanes.
    Sot festohej fitorja mbi diktaturen - kujt i dhemb shembja e diktatures , doemos qe nuk e pelqen demokracine.
    Kush tha qe parlamenti ngjan me shen elizene?
    Por kur shoh ne rruge lumin e makinave, kujtoj se ketu ne mes te Tiranes , 19 vjet me pare kalonte zetori me grure i ngarkuar e karoca me kuaj.
    Kuptove or trim?

ps:
    Me qafe time ne kupton gje nga keto ti.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kisha kohe pa pare nje mbledhje njerzish nga ana qeverise me cdo mjet e me cdo menyre. Me kujton kohen e Enver Hoxhes dhe procesin qe ndiqte per te sjell sa me shum njerez ne qender te Tiranes.
    Posht komunistet e fundit qe drejtojn Shqiperin. Do Zoti qoft viti i fundit ky i komunisteve.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin

Pse me duken te gjithe si punonjes te administrates shtetit mua ata? Ndoshta mund dhe te gabohem! Mund te kete dhe ndonje nga ata te papunet qe e mbrojne vetem se eshte nga veriu, Salen!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ka mundesi te mos perdoresh fjalor rrugor dhe mos te marresh si pushke jevgu?
    Kush ta ka fajin ore ty i nderuar zoteri? Emigranti qe i del djersa deri ke bretku i te ndenjurave? Pa hajde njehere shiko si punojne te emigruarit ketu ku jane edhe pastaj shprehu si te duash. Nuk rrine neper rruge e klube.
    Nuk e di nese ke pare ketu ne vende te ndryshme te botes, njerezia punon dhe lokalet jane bosh. (gjate dites)
    I lutem te gjithe personave qe jetojne ne shqiperi se nuk eshte ofendim, por ne shqiperi me sa kam pare lokalet jane plot. Ketu ke ne me shume se per nje kafe te shpejte nuk sheh njeri neper bare e klube se njerezia punon.
    Thuaji faleminderit qeverise qe keni ne krye per pasojat e Shqiperise. Atyre qenerve qe ''qeverisin'' e qe pasurohen ne shpatullat e tere popullit.
    Atyre qenerve qe ne vend te rrisin pensionet dhe rrogat, bejne gare kush e kush te vjedhe me shume. Ka shume pensioniste qe su del pensioni per te blere ilacet e per te ngrene buke thate.

Nuk ta ka fajin emigranti ty. Vetem te mendosh investimet qe kane bere shumica e emigranteve ne Shqiperi.
    Pra shoku, rrime shtrember e flasim drejt.

Me pelqeu shume pergjigja qe more zotrote nga anetari Kavir.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •