Fare pedomanjaki na qenke ti ore Peshkatari i Pogradeckarit qe fyen njeriun me te madhe qe ka kombi shqiptare sot ..
Me te vertet me vjene per te Vjellur kur i ndegjoij ketu disa psiko injorante manjake te cilet dalin me disa mutanto teori duke etiketuar dikend MALOKE po kush koq..n je ti ore po ne qofte se aij Berisha eshte MALOKE po kush na je ti peshkatare nga vlora saranda apo pogradeci qka te themi me shume se kaqe ke ndonje reference me te pranushme me bindse qka do argumentonte diqka tjeter ...
Po ikni ore se me te vertet ishit te pa cipe me keto etiketime mutanto idiotike po kushe mendoni ju se jeni ore mos na shpiket ju bomben atomike apo Mercedesin
Po ik ore se popullate fshatare agrare jeni edhe te vetmin ndryshime keni klimen dhe poziten gjeografike Bregdetare e cila ju ka dhene mundesine te beheni PESHKATARE te rendomte ..
Apo ndoshta thell dikund ne mendjen tende injorante preij manjaki qendrone ideja se ti si nje njeri me nje pozite fshatare teritoriale gjekrafikishte afer fshatra te humbura te greqise e cila perfaqsone nje kulture te pedofilistave e homoseksualcave mendone se ti/ju na qenki me te civilizuar se nje fshatare tjeter dikunde ne tropoje e cila realishte eshte me afer civilizimeve evropiane se sa ti/ju atje ne funde te maleve te shqiperise e greqise qysem aziatiko egjiptiane kabele .
Askushe nuk te pyet nga je por kush je tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Me kote do kishe lindur ti edhe ne parise apo nju jorke kur nuk je askushi per veqe nje pene i kote i atyre rugicave te ketyre metropoleve .
Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 08-12-2009 më 19:02
Hhahahhahahahaha i modh je per zotin. Me pelqyen ato pikat se ishin shume domethenese.
plotsisht dakort bie me mendimin tend se jo te gjithe shkuan per Salen,madje dhe une theme se te gjithe shkuan per te festuar daten e shembjes se komunizmit!
mir por ti dea nuk na the se si ka mundesi,qe as njeri nga lideret e majte nuk u pane ne shesh te pakten ne shej respekti ndaj asaj dite
apo te majtet shqiptare me ne krye Edvinin e kan te veshtire te festojne shembjen e sistemit te cilin prinderit e tyre e kishin ngritur,dhe bijet e tyre duan ta mbrojne me fanatizem!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 08-12-2009 më 18:47
Po si me vajt Edvini m`shesh? Po votat e pensionisteve kush do i marre pastaj?
Krijoni Kontakt