Close
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 180
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pse, kush prisje ti te dilte ne shesh? Edi Rama me gjith Erjon Veliajn?
    jo sote kishte dal me ate tjetrin...edhe shkojne si cifte dreqerit bashke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Drague dhe une te isha ne Shqiperi do dilja te festoja renien e komunizmit, ose thjesht per qejf, por jo per Salen.
    Nuk mendoj se te gjithe sa ishin ne shesh ishin per Salen, apo me deshiren e tyre. Ata qe punojne ne shtet e kane te detyruar, duan apo nuk duan. Keshtu ka ndodhur gjithmone neper tubime te tilla nga te dyja krahet. Mos ju gezoni kot nr te madh te pjesemarresve ne tubime te tilla.

Me vjen keq qe s`te jap dot rep
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

nuk e imagjinoj dot si mund te ndjeke nje popull i tere nje malok nga tropoja dhe nje pedo

ndoshta e kam fajin una por nuk i shikoj arritjet(fitoret) ne keta 20 vjet
    vetem me miliardat e ndihmave dhe leket e emigranteve ai vend duhet te ishte bere nja 100 here me mire se c'eshte (ne shqiperi ka ngelur nje popullsi prej 1,200.000 )

Fare pedomanjaki na qenke ti ore Peshkatari i Pogradeckarit qe fyen njeriun me te madhe qe ka kombi shqiptare sot ..

Me te vertet me vjene per te Vjellur kur i ndegjoij ketu disa psiko injorante manjake te cilet dalin me disa mutanto teori duke etiketuar dikend MALOKE po kush koq..n je ti ore po ne qofte se aij Berisha eshte MALOKE po kush na je ti peshkatare nga vlora saranda apo pogradeci qka te themi me shume se kaqe ke ndonje reference me te pranushme me bindse qka do argumentonte diqka tjeter ...

Po ikni ore se me te vertet ishit te pa cipe me keto etiketime mutanto idiotike po kushe mendoni ju se jeni ore mos na shpiket ju bomben atomike apo Mercedesin
    Po ik ore se popullate fshatare agrare jeni edhe te vetmin ndryshime keni klimen dhe poziten gjeografike Bregdetare e cila ju ka dhene mundesine te beheni PESHKATARE te rendomte ..

Apo ndoshta thell dikund ne mendjen tende injorante preij manjaki qendrone ideja se ti si nje njeri me nje pozite fshatare teritoriale gjekrafikishte afer fshatra te humbura te greqise e cila perfaqsone nje kulture te pedofilistave e homoseksualcave mendone se ti/ju na qenki me te civilizuar se nje fshatare tjeter dikunde ne tropoje e cila realishte eshte me afer civilizimeve evropiane se sa ti/ju atje ne funde te maleve te shqiperise e greqise qysem aziatiko egjiptiane kabele .

Askushe nuk te pyet nga je por kush je tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Me kote do kishe lindur ti edhe ne parise apo nju jorke kur nuk je askushi per veqe nje pene i kote i atyre rugicave te ketyre metropoleve .
    Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 08-12-2009 më 19:02

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Jo mo jo, prisja dhe ndonje tip gjysem-intelektuali qe do dilte aty per arsyet e veta morale. Ndonje qe te shkonte per bindjet e veta politike, pse duhet te dilte ne shesh dhe ti dilte ne krah kesaj qeverie. Po aha, nuk po me shef syri ndonje te tille ne ate turem. Plako mos me thuaj qe ti ke qene aty sot, megjithese nuk je ndonje punonjes administrate? lol
    Kam pas pire nja 2 valium (gabimisht) mbreme, e me ka dal gjumi ne 8 te darkes sonte. Ca sheshi aman, un sdal ne shesh per punet e mia, lere te dal per kto gjera.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    jo sote kishte dal me ate tjetrin...edhe shkojne si cifte dreqerit bashke

kavir sa e permene qenin bo gati............................

me mire flasim ne privat

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Hhahahhahahahaha i modh je per zotin. Me pelqyen ato pikat se ishin shume domethenese.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga cubel Lexo Postimin
    Po ti gabel apo grek je or pjellë e fëlliqur, o ty të pjerdhtë shteti shqiptar mu në surratë. Uuuuuuush or këlysh komunisti, uuuuuuush or bir urruspicke.
    Or ti bunder e Sali berishes, ti fus ato briret e skenderbeut qe ke ne avatar ne b*y*th po mbaje gojen e mos ofendo njerzit ktu ne forum, pederast.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Drague dhe une te isha ne Shqiperi do dilja te festoja renien e komunizmit, ose thjesht per qejf, por jo per Salen.
    Nuk mendoj se te gjithe sa ishin ne shesh ishin per Salen, apo me deshiren e tyre. Ata qe punojne ne shtet e kane te detyruar, duan apo nuk duan. Keshtu ka ndodhur gjithmone neper tubime te tilla nga te dyja krahet. Mos ju gezoni kot nr te madh te pjesemarresve ne tubime te tilla.
    plotsisht dakort bie me mendimin tend se jo te gjithe shkuan per Salen,madje dhe une theme se te gjithe shkuan per te festuar daten e shembjes se komunizmit!
    mir por ti dea nuk na the se si ka mundesi,qe as njeri nga lideret e majte nuk u pane ne shesh te pakten ne shej respekti ndaj asaj dite
    apo te majtet shqiptare me ne krye Edvinin e kan te veshtire te festojne shembjen e sistemit te cilin prinderit e tyre e kishin ngritur,dhe bijet e tyre duan ta mbrojne me fanatizem!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 08-12-2009 më 18:47

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Po si me vajt Edvini m`shesh? Po votat e pensionisteve kush do i marre pastaj?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    plotsisht dakort bie me mendimin tend se jo te gjithe shkuan per Salen,madje dhe une theme se te gjithe shkuan per te festuar daten e shembjes se komunizmit!
    mir por ti dea nuk na the se si ka mundesi,qe as njeri nga lideret e majte nuk u pane ne shesh te pakten ne shej respekti ndaj asaj dite
    apo te majtet shqiptare me ne krye Edvinin e kan te veshtire te festojne shembjen e sistemit te cilin prinderit e tyre e kishin ngritur,dhe bijet e tyre duan ta mbrojne me fanatizem!
    Dy lider te permasave te tyre ne shesh jane shume. Rrezik te plasi ndonje lufte civile.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •