Close
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 149
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Ku je , kur kam nevoj per ty ?

Te gjitheve na ndodh , ose me mir nje pjese te madhe te njerzve mos i pergjithsoj te gjithe ,qe kur dicka e lumtur ne jeten tone vjen , kemi gjithmone afer gjith shoqerin , te afermit , te dashurit tane , femijet etj etj .
    Me apo pa dashje nuk e di ama te gjithe duan te marrin pjese ne lumturine tende , ne ate gezim qe te erdhi papritur , ti nuk e kupton si dhe kur ata e kan marr vesh thjesht shef qe ata mbijn aty dhe duan te jene me ty per ta ndare ata gezim bashk ,por ...
    Kur dicka e trishte , nje hidherim , nje fatkeqsi te ndodh shef qe asnje nuk eshte aty , e shef veten te ulur ne nje divan me nje filxhan kafe e merzitur ne max ama askush nuk eshte me ty , dhe fillon mendon me vete ku jane ata qe ndane miresin dhe gezimin me ty ? Mund te jete dhe dicka pa pik kuptimi qe te ka merzitur ti thjesht e shef veten vetem .
    I bie telefonit te dikujt degjon thjesht zilen qe bie ama askush nuk pergjigjet , mendon se ndoshta ka qen i zen dhe e provon dhe njeher dhe si per te shtuar merzin tende nuk merr pergjigje , i con nje sms dikujt dhe aty ste vjen gje , pas nje jave denjohen e te kthejne pergjigje duke te then " skisha lek ne tel " ose ose " kam pasur aq shume pune sa sme ka dal koha te te merrja mbrapsh " habitesh me veten por me shume me keta njerez qe thjesht zhduken kur ti ke nevoj per ta , nuk eshte e then qe ata te bejne ndonje gje kushedi se cfare per ty , thjesht nje bised , ose dhe pak min ne tel psh...

Ndoshta e zgjata shume por jane gjera qe na ndodhin te gjitheve her pas here ,thjesht me ben pershtypje pse ?

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Te gjitheve na ndodh , ose me mir nje pjese te madhe te njerzve mos i pergjithsoj te gjithe ,qe kur dicka e lumtur ne jeten tone vjen , kemi gjithmone afer gjith shoqerin , te afermit , te dashurit tane , femijet etj etj .
    Me apo pa dashje nuk e di ama te gjithe duan te marrin pjese ne lumturine tende , ne ate gezim qe te erdhi papritur , ti nuk e kupton si dhe kur ata e kan marr vesh thjesht shef qe ata mbijn aty dhe duan te jene me ty per ta ndare ata gezim bashk ,por ...
    Kur dicka e trishte , nje hidherim , nje fatkeqsi te ndodh shef qe asnje nuk eshte aty , e shef veten te ulur ne nje divan me nje filxhan kafe e merzitur ne max ama askush nuk eshte me ty , dhe fillon mendon me vete ku jane ata qe ndane miresin dhe gezimin me ty ? Mund te jete dhe dicka pa pik kuptimi qe te ka merzitur ti thjesht e shef veten vetem .
    I bie telefonit te dikujt degjon thjesht zilen qe bie ama askush nuk pergjigjet , mendon se ndoshta ka qen i zen dhe e provon dhe njeher dhe si per te shtuar merzin tende nuk merr pergjigje , i con nje sms dikujt dhe aty ste vjen gje , pas nje jave denjohen e te kthejne pergjigje duke te then " skisha lek ne tel " ose ose " kam pasur aq shume pune sa sme ka dal koha te te merrja mbrapsh " habitesh me veten por me shume me keta njerez qe thjesht zhduken kur ti ke nevoj per ta , nuk eshte e then qe ata te bejne ndonje gje kushedi se cfare per ty , thjesht nje bised , ose dhe pak min ne tel psh...

Ndoshta e zgjata shume por jane gjera qe na ndodhin te gjitheve her pas here ,thjesht me ben pershtypje pse ?
    Eshte vertet per te ardhur cudi se pse kur ke nevoje nuk te gjendet askush afer......por ja qe ndodh fatkeqsisht.....shume njerez te duan ose te qendrojne prane kur je mire por kur je keq e ke nevoje per to zhduken.....

Njeriu ka nevoje kur eshte keq se kur je mire te gjithe te duan....
    Njerezit e vertete vetem atehere njihen kur te qendrojne prane dhe kur ke nevoje per to......

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Koha sheron cdo gje...............mos bej gabim kurre te telefonosh dhjetra here kur nuk te pergjigjen,dhe pse mund te jesh ne kulmin e deshperimit dhe vetem,no never.......nje telefonate,basta,nuk u pergjigj,vaffanculo.

jeta vazhdon,askush nuk eshte i/e pazevendesushem

quello che non ti ama non ti merita,punto e basta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 07-12-2009 mė 07:19
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    Koha sheron cdo gje...............mos bej gabim kurre te telefonosh dhjetra here kur nuk te pergjigjen,dhe pse mund te jesh ne kulmin e deshperimit dhe vetem,no never.......nje telefonate,basta,nuk u pergjigj,vaffanculo.

jeta vazhdon,askush nuk eshte i/e pazevendesushem

quello che non ti ama non ti merita,punto e basta.
    Nuk eshte puna vetem te lidhjet dashurore , ndonjeher njeriu eshte i merzitur per shkaqe shume pa lidhje , por ka nevoj te kete dike aty , por shef qe se ka , kjo eshte ajo qe me inatos qe me ben te urrej gjith boten ne ato caste , ku je kur un kam nevoj per ty ? shembulli perfekt sot kam nevoj per time moter me shume se kurre dua te flas me te ajo sme ngre tel ?
    Koha e mban ate plage vetem te hapur ,asgje me shume qe nuk sherohet kurre ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 07-12-2009 mė 07:33

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga izabella Lexo Postimin
    Eshte vertet per te ardhur cudi se pse kur ke nevoje nuk te gjendet askush afer......por ja qe ndodh fatkeqsisht.....shume njerez te duan ose te qendrojne prane kur je mire por kur je keq e ke nevoje per to zhduken.....

Njeriu ka nevoje kur eshte keq se kur je mire te gjithe te duan....
    Njerezit e vertete vetem atehere njihen kur te qendrojne prane dhe kur ke nevoje per to......
    Pikerisht ajo qe thash une , si eshte jeta , si jane njerzit ..
    Nuk di te ndjesh keqardhje per ta apo per veten tende ?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nuk eshte puna vetem te lidhjet dashurore , ndonjeher njeriu eshte i merzitur per shkaqe shume pa lidhje , por ka nevoj te kete dike aty , por shef qe se ka , kjo eshte ajo qe me inatos qe me ben te urrej gjith boten ne ato caste , ku je kur un kam nevoj per ty ? shembulli perfekt sot kam nevoj per time moter me shume se kurre dua te flas me te ajo sme ngre tel ?
    dhe une nuk flas vetem per lidhjet dashurore,flas ne pergjithsi....te gjithe na afrohen kur jemi te suksesshem,kur shkelqejme,ne momente humbje, kur kemi nevoje me shume se cdo gje per pak ngrohtesi largohen te gjithe,,,,i dashuri/e dashura e para fare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Elena_ : 07-12-2009 mė 11:02
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Pikerisht ajo qe thash une , si eshte jeta , si jane njerzit ..
    Nuk di te ndjesh keqardhje per ta apo per veten tende ?
    Eh keshtu pra qenka jeta dhe njerezit.......

As une nuk e di se per cfare duhet te ndjesh me shume keqardhje per veten apo per te tjeret ?????
    Por mendoj me shume duhet me ndje keqardhje sepse ne do ti kalojme keto caste por ato do te na humbin neve........

Edhe mua me ka ndodhur te kem nevoje te kem prane dike ne disa momente dhe.....ku ishin ato qe une doja......eh tani duan ato por jam une qe sdua me......

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    dhe une nuk flas vetem per lidhjet dashurore,flas ne pergjithsi....te gjithe na afrohen kur jemi te suksesshem,ker shkelqejme,ne momente humbje kur kemi nevoje me shume se cdo gje per pak ngrohtesi largohen te gjithe,,,,i dashuri/e dashura e para fare....
    I wish i could , but right now ndjehem e pafuqishme , jam une ajo qe kam ngelur si peshku pa uje ..
    I hate this feeling , i hate those people , i hate the whole world ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Elena_ : 07-12-2009 mė 11:02

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga izabella Lexo Postimin
    Eh keshtu pra qenka jeta dhe njerezit.......

As une nuk e di se per cfare duhet te ndjesh me shume keqardhje per veten apo per te tjeret ?????
    Por mendoj me shume duhet me ndje keqardhje sepse ne do ti kalojme keto caste por ato do te na humbin neve........

Edhe mua me ka ndodhur te kem nevoje te kem prane dike ne disa momente dhe.....ku ishin ato qe une doja......eh tani duan ato por jam une qe sdua me......

Sa te drejte qe ke ....

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266

rastesi te tilla na kane ndodhe te githe se kjo eshte bota ipokrite ku jetojme,ku interesi kapercen vlerat njerezore dhe ku paraja mbizoteron mbi gjithēka,

un personalishte i kam bere gjithmon balle ketyre gjerave dhe personave te caktuar ne jeten time ja u kame thene hapur ipokrizine e tyre dhe qe kur kam pasur nevoje per ta asnje nuk me eshte gjendur prane , madje kurre shofin qe po fundosesh shpifin akoma me shume gjera ne adresen tende,
    por si u tha me larte ,ēuditerishte kurre ke nje gezim ose diēka te tille keta persona duhan te marrin pjese ne jeten tende , si pershembulle kur te linde femija tegjithe te afrohen krenohen me te , e ledhatojne dhe i duket vetja sikur jane pjese e keti gezimi... duke haruar te keqihat qe kane sjelle me shpifjet e tyre vetem per tu krenuar per momentin, por jeta eshte e gjate dhe bota rrumullak ndaj xhiro e xhiro prape aty do perplaseshe.

ndaj sote un jape me shume vlera families dhe asgje tjeter sepse gjithēka kalon dhe vetem familia ngelet si vlere e jetes tone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 07-12-2009 mė 07:46
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •