Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Tani eshte e kote te besh vaksinimin, pasi thone qe ka ndryshuar forme e nuk eshte me ngjites. Gjithsesi eshte i demshem per femijet e pleqte, por edhe per ata qe kane probleme te tjera shendetesore, (sidomos qe kane lidhje me mushkerite).
    Nuk eshte me ngjitese? Ketu ne qytetin tim 6 banore su 10 jane ne krevat me grip

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Nuk eshte me ngjitese? Ketu ne qytetin tim 6 banore su 10 jane ne krevat me grip
    Nuk ndryshon shume nga gripi normal, prandaj njerezit edhe shqetesohen kot e shkojne direkt vizitohen e zejne vendet e spitaleve... Gjithsesi, per njerezit normale, s'eshte aq shqetesues.
    La vita č bella...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    O kam pasur une kujdes ne te ushqyr... dhe kur erdhi puna e morem gripin e derrit lol. Ne na e ngjiti nje mik i familjes qe gjoja ishte sheruar per 3 dite.
    Flas nga esperienza. I ushqyeri nuk ka te beje se po e more e merr nga te tjeret meqenese eshte ngjites lol. Nje te teshtire ose nje e kollitur e atij qe ka kete grip dhe hengre
    Sa per vaksinat nuk jam vaksinuar ndonjehere per grip. Kjo vaksina e gripit te derrit si e thashe me lart bie ere. Per bukuri e kaluam dhe mbaroi filmi
    Me te ushqyrit pata parasysh,nqs te bie ndonje grip, trupi ta perballoje vete virusin.

Rendesi ka qe ja ke kaluar pa probleme dhe gjthcka ka shkuar per mire.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Deri tani kam shpetuar paq . Me ka ardhe ne shtepi dy her letra nga mjeku me shku me bo vaksinen , por nuk do e bej . Perderisa shumica e kane mare vaksinen dhe disa e kane kalu gripin , mundesia e ngjitjes tani eshte me e paket .
    Une sdo e bej vaksinen . Edhe po me ra besoj qe mund te perballoj vet . Kam imunitet
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    jo definitivisht jo me me qef do vuaja semundjen se te merrja vaksinen jooooooo

i/e regjistruar Maska e noel*
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    120
    Une nuk kam ndermend ta bej, por secili duhet te vendose vete nese e ben apo jo.

Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant

JO!!!

Shume jane semurur pikerisht mbasi bene kete vaksine edhe pse nuk kishin asnje shqetesim me pare. Shume njerez po kalojne ne pneumoni, dhe shume te tjere po vene re edhe shqetesime muskulatore, kur po behen shume te dobet sa dhe nuk ngrihen dot. CDC eshte lajmeruar per disa raste te tilla.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    Nuk ndryshon shume nga gripi normal, prandaj njerezit edhe shqetesohen kot e shkojne direkt vizitohen e zejne vendet e spitaleve... Gjithsesi, per njerezit normale, s'eshte aq shqetesues.
    Po normal qe nuk eshte. Une e kalova vete

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Me te ushqyrit pata parasysh,nqs te bie ndonje grip, trupi ta perballoje vete virusin.

Rendesi ka qe ja ke kaluar pa probleme dhe gjthcka ka shkuar per mire.
    Po faleminderit. Shyqyr Zotit pa probleme

Ps: Dhe pse e kam kaluar kete grip jam KUNDER vaksines ( vaksine i thencin, pa testim . Ne kete rast po e testojne hapurazi. Po bejne te tere popullin KAVIE ))

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e noel*
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    120
    Suada, ti bere analizat qe doli se ishte gripi i derrit ?

Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Une jo per vete.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •