Ju te nderuar vet po e politizoni ket pune. A po u deshka patjeter me u kan partiak.
Sipas ju vet nese i Akuzoj vrasesit ateher jam kunder PDK dhe nese jam Pro vrases apo Kriminel jam per PDK.
une nuk po e kuptoj pse e identifikoni PDK me kta kriminel apo e futni LDK ne kto ngjarje.
une kam votuar per Bajrush xhemaili edhe pse eshte PDK e kam votuar se ka bo shum per Popull. Ju lutemi ne po flasim per persona Mafioz edhe pse jan pak shum edhe fatkeqsisht jan ne partin PDK
Hilli!
Voten tende, me mire do te kishte qene, t'ia kishe varur ne qafe ndonje qeni endacak te Ferizajit, per ta derguar ate vote ne LDD-ne e Adem Salihajt.
Nga kjo sorte je ti!
Nuk i duhet vota jote Bajrush Xhemailit.
Po ē'bė pyetje dhe ti kur i di pėrgjigjet?
Tashti, pas vdekjės sė tij jetuam nė paqe, mė nė fund por pas atij alamet Kuvendi tė LDK-ės ku kėrsiten karriget, publikishtė duke u munduar qė tė shqyejn njėri - tjetrin mund ta merrni me mendė se ēfarė kanė bėrė kėta fshehtas duke mos i parė Njeri!
Ēfarė ua merr mendja qė pėr tė marrė pushtetin ēa kanė qenė nė gjendje tė bėjnė ato dy grupet e Kuvendit tė LDK-ės e tė cilat si njėra po ashtu edhe tjetra thirreshin nė Rugovėn?
dardha e ka bishtin mbrapa teksa..............
( vazhdone vet).
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Sipas rrjedhave qe po shkojn-me mire te quhemi te gjithe:Sherra!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Jo zonj jo duhet ta qua ai veten sherr kur ka bo sherr e jo kot. Kete ju nuk po e kuptoni dhe diqka me thon kunra Kriminelve ju nuk dini diq tjeter vec se: Kundershtim i njejt prej gjith juve....``ju jeni UDBash je ne LDK, klysh i serbis etj.
Ju jeni ata qe po tregoni se partia PDK po i mbron Kriminelet edhe ju si ithtar te PDK bashk me ta ne Ferr, por keni kujdes se ngadal ngadal kemi me jav kall edhe Ferri![]()
Krijoni Kontakt