Close
Faqja 69 prej 180 FillimFillim ... 1959676869707179119169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Brari!

Une nje gje di te theme: po supozoj se Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli kane vrare! Por, ata qe jane "vrare" dhe do te "vriten" nga Azem Syla, Xhavit Haliti dhe Kadri Veseli, i ka vrare zoti dhe buka e Kosoves, qe e kane shkelur me mijera here, duke i sherbyer me besnikeri qeni Serbise.
    Nazim Bllacen, sikur te donte SHIK-u, qe nga viti 2007 do ta vriste qindra here deri me tash. Kete e theme me pergjegjesi te plote!
    Lemo qe dota vrisnin, po ai ***,edhe dote ishte harruar nga vet familjaret e tije dhe nga drugari Adem saliu.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Ju te nderuar vet po e politizoni ket pune. A po u deshka patjeter me u kan partiak.
    Sipas ju vet nese i Akuzoj vrasesit ateher jam kunder PDK dhe nese jam Pro vrases apo Kriminel jam per PDK.
    une nuk po e kuptoj pse e identifikoni PDK me kta kriminel apo e futni LDK ne kto ngjarje.

une kam votuar per Bajrush xhemaili edhe pse eshte PDK e kam votuar se ka bo shum per Popull. Ju lutemi ne po flasim per persona Mafioz edhe pse jan pak shum edhe fatkeqsisht jan ne partin PDK

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anėtarėsuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Hilli!
    Voten tende, me mire do te kishte qene, t'ia kishe varur ne qafe ndonje qeni endacak te Ferizajit, per ta derguar ate vote ne LDD-ne e Adem Salihajt.

Nga kjo sorte je ti!

Nuk i duhet vota jote Bajrush Xhemailit.

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Hilli!
    Voten tende, me mire do te kishte qene, t'ia kishe varur ne qafe ndonje qeni endacak te Ferizajit, per ta derguar ate vote ne LDD-ne e Adem Salihajt.

Nga kjo sorte je ti!

Nuk i duhet vota jote Bajrush Xhemailit.

Shko vete a i duhet!

Une po jav baj ni pytje pse po i identifikoni kto ngjarjet e fundit apo diskutimet me Parti Politike?
    Kurse ne po flasim vetem per 4-5 persona kriminel

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga deqanas Lexo Postimin
    preng, ti vullnetar po pozicionohesh ne krahun e gjakpireseve?!?
    ne cilin formacion ben pjes ti, ne shik, sia, aksh, udb, apo ne hamomin e hyres?

.
    Unė kam bė pjesė dhe bėjė pjesė aty ku ti s'bėn pjesė; kjo mė mjafton pėr krenarin time!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Unė kam bė pjesė dhe bėjė pjesė aty ku ti s'bėn pjesė; kjo mė mjafton pėr krenarin time!

ku ke bo pjes te HAMAMI I HYRES?

PO ti edhe emnin Sherr e ki

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    I nderuar!
    Kot flet me keta njerez,disa here kam bere pyetje:Sa veprimtar te LDK-s u vran pas vdekjes se Rugoves?Askush nuk mu ka pergjigj!
    Po ē'bė pyetje dhe ti kur i di pėrgjigjet?
    Tashti, pas vdekjės sė tij jetuam nė paqe, mė nė fund por pas atij alamet Kuvendi tė LDK-ės ku kėrsiten karriget, publikishtė duke u munduar qė tė shqyejn njėri - tjetrin mund ta merrni me mendė se ēfarė kanė bėrė kėta fshehtas duke mos i parė Njeri!
    Ēfarė ua merr mendja qė pėr tė marrė pushtetin ēa kanė qenė nė gjendje tė bėjnė ato dy grupet e Kuvendit tė LDK-ės e tė cilat si njėra po ashtu edhe tjetra thirreshin nė Rugovėn?
    dardha e ka bishtin mbrapa teksa..............
    ( vazhdone vet).

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sipas rrjedhave qe po shkojn-me mire te quhemi te gjithe:Sherra!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    ku ke bo pjes te HAMAMI I HYRES?

PO ti edhe emnin Sherr e ki
    Po te hamami i hyrės gjthėsesi por me kushtė qė tė mos jemi me Ju dhe si Ju!
    Asgjė personale ngaqė s'njoh njeri dhe nuk dua tė ofendoj askend qė se njohė personalisht por e kam fjalėn pėr qėndrimet e ato janė publike!

Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Sipas rrjedhave qe po shkojn-me mire te quhemi te gjithe:Sherra!

Jo zonj jo duhet ta qua ai veten sherr kur ka bo sherr e jo kot. Kete ju nuk po e kuptoni dhe diqka me thon kunra Kriminelve ju nuk dini diq tjeter vec se: Kundershtim i njejt prej gjith juve....``ju jeni UDBash je ne LDK, klysh i serbis etj.

Ju jeni ata qe po tregoni se partia PDK po i mbron Kriminelet edhe ju si ithtar te PDK bashk me ta ne Ferr, por keni kujdes se ngadal ngadal kemi me jav kall edhe Ferri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •