Close
Faqja 24 prej 180 FillimFillim ... 1422232425263474124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1792
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2009
    Postime
    8
    o shoke leni prrallat e foret, nuk bashkpunohet me hashimin qe po vret njerz sa po mundet, fatmir limaj qashtu. xhavit haliti, leje kto pollavra.
    Nje e dij ta them, nese veq nje gisht i nje antari te familjes do te me mungonte, pasha zotin qe eshte nje as nuk kisha prit prokurori , as eulex as sen , plumin mu ne mes te ballit ua kisha dhane, hashim TRADHTARIT te parit.
    Oooooo nuk e kane shliru kta kosoven bre nanen pa u q.... mos e lasha, oooooooooo jane deke burrat shqiptare , se perpara ka qene ne tradite: me prekte ne familje , kthehet vrasja,
    Ky hashim hipokriti edhe jasharajt i tradhtoi, kete e din mire edhe rifati edhe luli edhe bashkimi.
    Ktu duhet nje burre qu ua jep plumat ren breeee, e kta te pdk ma lodhin bothen me kto sene.
    Kane mendu qe me shpalljen e pavarsise po bahen heronje, veq vaji i femijve qe jane mbet pa prind eshte bolllllllllllllll.
    Ngomni qka po ju thom , se nese nuk i denon euleksi se prokuroria e ks nuk bon sen , kta tradhtarte e vendit ja kane me u vra ne mes veti ja ka me dal naj burre i ktyre familjeve qe kane humbur te afermit e me i kall me benzin.
    Nje gje e di , se kta te pdk kane dore ne 99 perqind te vrasjeve politike.
    Jane tradhtare , vrases , kriminel ne krye me hashimin e fatmirin bre pa ua q..... nuk e kisha lane.
    Ju te pdk-se mos folni me u korit se nese edhe ju kini gisht dorzonu vete e mos e hapni gojen , se shkau u knaqe me kto vrasje qe i bani vrasesi i madh hashimi me banden e vete vrasese.........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga ku5htrim Lexo Postimin
    po de po per ata qe jon vra s`duhet me shku ne burg kerkush per uk bytyqin drinin e do po s`ki faj ti jo se edhe ti je qasine shyqyr e lus zotin qe nuk me ka ndodh ne familjen time vrasje , se ne at rast qe kisha marr vesh si kisha prit cka po bon thaci a po e shtin e burg a jo se shok e ka po e kisha kry vet punen , se drejtsia ne kosove osht 0 !
    kushtrim , ngo vlla, keta qka i kane keto mendime , se antaret e ldk qe jane vra e kane meritu ,keta jane te njojtit tipa si hashimi ,jane te ulte per nga civilizimi , mos u merr me ta se ju dul duqi , fundin shume afer e kane........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2009
    Postime
    8
    Eshte fundi i PDK-se dhe SHIK-ut.
    Ju erdh fundi krimineleve qe vrane shume njerz vetem pse jane te krisur ne koke. Keta kriminel qe jane mu ne qender te pdk-se jane ne gjendje edhe femiun e vete ta vrasin vetem qe te mbesin ne pushtet.
    Problemi ma i madh eshte qe shume pjestare te SHPK-se jane ne SHIK.
    Ketu veq populli duhet te nderhyj, nje proteste masive ne pr, marrjen e parlamentit edhe qeverise, policet ti lidhin komandatet qe kane gisht me krimin se ndryshe keta kriminel do e vrasin edhe Gecin edhe Salihaj edhe kush te ju del perpara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Mos i sillni mė vaj e lot Kosovės, se mjaft ėshtė gjakosur dhe pėrlotur

Shkruan: Nazmi LUKAJ

"Bota Sot",30.11.2009

Kur tė shtrohet sofra pėr Vitin e Ri, kujtohuni se si do tė kishin pasur dėshirė tė mblidheshin edhe Smajli, edhe Tahiri, edhe Xhemajli, edhe Iliri, edhe komandant Drini, edhe Bekimi.me familjet e tyre. E, pastaj, qani e qani. Qani me zė. Se keni bėrė vepra pėr tė qajtur pėr veten dhe pėr ata.
    Prishtinė, dhjetor 2003 (Bota Sot) -- S'besoj se kush t'u ketė shkruar letėr tė hapur ndonjėherė kriminelėve. Jo, pse s'kanė njerėzit die t'ju shkruajnė, por thonė se kriminelėt janė kriminelė dhe, si tė tillė, s'kanė ndjenja, andaj s'ke pse t'u shkruash. Pastaj, nuk ėshtė e zakonshme qė t'ju shkruash letra tė hapura atyre. Tjetėr. Edhe po t'i shkojė mendja dikujt ta shkruajnė njė letėr tė tillė, druan se si do tė pritet ajo nė opinion. A mos po dal qesharak? A mos po dal naiv?.Besa edhe druhet t'i hyjė kėsaj pune. Njėqind hamendje tė sillen rreth kokės. Po, ndjenja e dhimbjes njerėzore pėr tė vrarėt e pasluftės, qė e deshėn kombin aq shumė, e qė bėnė pėr tė aq shumė, tė fut gjithkah. Edhe ta rrezikosh jetėn.

Edhe tė dalėsh naiv. Edhe. Kjo ndjenjė, qė aq shpesh mė ka nxitur ta fus kokėn nė gėrshėrė, edhe kėsaj radhe, nuk mė le tė qetė. Ndoshta edhe ju, lexues tė nderuar, do tė ma shihni pėr tė madhe qė po u drejtohem kriminelėve, pasi ata nuk kanė shpirt, sepse, po ta kishin atė, s'ishin bėrė kriminelė. Ju, kuptoj.

Mund tė ma zini pėr tė madhe edhe pse kaq shumė e fus kokėn nė gėrshėrė, si e kanė futur dhe e fusin edhe kolegėt e tjerė tė mi tė "Bota sot", kur dihet se kriminelėt janė sot ata qė po e rrotullojnė Kosovėn. Kur dihet se, tė papenguar nga askush, po i sjellin kėsaj gjėmė e lot. Por, askush qė ka ndjenja njerėzore, nuk duron dhimbjet qė na i sollėn ata. Kjo ndoshta mė arsyeton para jush, nėse dal naiv, nėse dal qesharak. Sė paku, mė kuptoni, se dua ta shpreh pezmin qė mbaj nė shpirt. Siē e keni edhe ju, lexues tė nderuar.

Kur i shkruan letėr tė hapur dikujt, mundimin mė tė madh e ke si ta titullosh atė. Aq mė tepėr kur njė letėr tė tillė ua shkruan njerėzve tė natyrės kriminale. Ta titulloj "Letėr tradhtarėve tė kombit", nuk gaboj. Sepse, ata mund tė mos jenė vegėl e serbit, por me vrasjen e atdhetarėve, e kanė kėnaqur serbin. Edhe ata qė e kėnaqin serbin, veē tradhtarėve tė vėrtetė, janė tradhtarė. Ta titulloj "Kopilėve tė serbit", as kėshtu nuk gaboj, se sigurisht njė pjesė e tyre janė kopila tė serbit. Ta titulloj "Gjakpirėsve tė kombit", as kėshtu nuk gaboj, se ata qė bėjnė krime, s'mund tė jenė ndryshe, veē gjakpirės. Sido qė ta nis, dhe sido qė t'u them, asgjė s'gaboj.

Por, zgjodha midis gjithė titujve, atė mė njerėzorin: " Mos i sillni mė vaj e lot Kosovės, se mjaft ėshtė gjakosur dhe mjaft ėshtė pėrlotur". Besoj, lexues tė nderuar, se ky ėshtė titulli mė i njerėzishėm, pasi edhe qėllimi imi ka tė bėjė me anėn njerėzore- ta prek ndonjė atom ndjenje, nėse e kanė kriminelėt. Njė tjetėr vėshtirėsi tė paraqitet edhe si ta nisėsh letrėn.

Ta nis: "njerėz tė poshtėr, ju drejtohem me kėtė letėr.", nuk gaboj. Se tė poshtėr edhe janė. Se ai qė shtie dorė nė vėllain e vet, s'ka se si tė jetė ndryshe. Ta nis: "njerėzve qė duan ta vrasin Kosovėn", as kėshtu nuk gaboj gjė, se bukur shumė dėme i kanė shkaktuar. Por, edhe kėtė do ta nis njerėzishėm, pasi, si thashė mė lart, pėr moto tė kėsaj letre kam njerėzoren. Me peripeci, zgjodha, mė nė fund, dilemėn: " nėse deri mė sot vratė se s'u ndali kush, ndaleni dorėn! Kujtojini lotėt e fėmijėve tė atyre qė i vratė". E tash, e kam mė lehtė ta hartoj kėtė letėr, pasi gjeta titullin dhe pjesėn hyrėse.

Kriminelė, ju lutem, mos i sillni mė vaj e lot Kosovės, se mjaft ėshtė gjakosur dhe mjaft ėshtė pėrlotur nėse deri mė sot vratė, e s'ju ndali kush, ndaleni dorėn. Kujtojini lotėt e fėmijėve tė atyre qė i vratė. Sė pari, ju qė keni fėmijė, sa herė t'i shihni ata, qė sigurisht nuk e dinė se ju jeni kriminelė, qani. Qani shumė. Qani deri sa t'ju afrohen fėmijėt tuaj, e t'ju pyesin se pse po e bėni kėtė. Dhe, kur t'ju pyesin, mos i gėnjeni asgjė, por tregojuni drejt se po qani qė keni marrė shpirtra njerėzish. Tregojuni drejt se keni marrė shpirtra atdhetarėsh.

Vetėm pse ju kanė thėnė urdhėrdhėnėsit tuaj se duhet t'i vrisni. Ata do tė qajnė tri herė mė shumė se ju. Njė herė do tė qajnė pse ju kanė prindėr. Njė herė do tė qajnė pėr ata qė ju ua morėt shpirtin. Edhe njė herė do tė qajnė pėr mocanikėt e vet, qė i latė pa prindėr. Pastaj, ledhatojauni flokėt dhe pėrqafoni ata. Sa herė t'i ledhatoni e pėrqafoni, ndaluni e kujtoni fėmijėt e atyre qė ua morėt shpirtin, tė cilėt shumė kishin dashur tė ledhatoheshin e tė pėrqafeshin nga prindėrit e vet. Qani e qani. Qani shumė.

Tash, para kėsaj feste, para Vitit tė Ri, merrni fėmijėt tuaj dhe shkoni e vizitoni varret e atyre qė ua morėt shpirtin. Por, mos shkoni t'ua heqni kurorat, si keni bėrė deri mė sot. As t'i frikėsoni njerėzit qė shkojnė pėr t'i vizituar ato, si keni bėrė. Atje, tregojuni fėmijėve se kush kanė qenė ata qė i vratė. Tregojuni drejt. Pra, se kanė qenė atdhetarė. Kanė qenė njerėz qė e kanė dashur shumė Kosovėn e lirė. Tregojuni se i morėt nė qafė, vetėm pse menduan ndryshe pėr tė mirėn e Kosovės.

Pastaj, uluni e qani. Qani bashkė me fėmijėt tuaj. Tregojuni edhe se nga sa fėmijė kanė pasur ata qė ua morėt shpirtin. Tregojuni se kolonel Tahirit ia keni vrarė edhe tė vetmin djalė qė e ka pasur-Enisin. Fėmijėt do tė qajnė edhe mė shumė. Tregojuni se Smajlin e vratė duke ju quar qumėsht fėmijėve tė vet. Tregojuni se keni vrarė edhe dy vajza tė njoma. Tregojuni se keni vrarė edhe njė grua shtatzėnė dhe njė luftėtar lirie-Ilirin. Edhe kur tė shtrohet sofra pėr Vitin e Ri, kujtohuni se si do tė kishin pasur dėshirė tė mblidheshin edhe Smajli, edhe Tahiri, edhe Xhemajli, edhe Iliri, edhe komandant Drini, edhe Bekimi.me familjet e tyre.

Kur akrepėt tė bashkohen nė orėn 24, kujtohuni se shumė do tė kishin pasur dėshirė tė hidheshin nė pėrqafimin e fėmijėve tė vet. E qani e qani. Qani me zė. Se keni bėrė vepra pėr tė qajtur pėr veten dhe pėr ata. Pėr veten, mė sė shumti. Se ata qė ua keni marrė shpirtat, kanė hyrė nė histori. Si burra tė mėdhenj tė kombit. Si krenaria e tij dhe e familjeve tė tyre. Edhe fėmijėt qė i latė pa prindėr, janė krenarė qė i patėn tė tillė.

Mė sė keqi i keni bėrė vetes dhe fėmijėve tuaj. Se njė ditė, nėse nuk pendoheni vetė pėr veprat qė i keni bėrė, dhe nėse nuk rrėfeheni vetė pėr to, patjetėr drejtėsia do t'ju godasė. Herėt a vonė. Se asaj nuk mund t'I shpėtoni. Para se ta pėrmbyll kėtė letėr tė pazakonshme pėr ju, kur tė bėhet ora 24, nė vend tė cokėrrimit tė gotave mė tė dashurit tuaj, brohoritni me tėrė forcėn: "Ne jemi kriminelė! Ne morėm shpirtra!". Dhe mallkoni urdhėrdhėnėsit tuaj.

Pastaj, betohuni se kurrė mė, pėr asnjė ēmim, s'do ta vazhdoni krimin. Jepjani fjalėn vetes qė vetė do tė dorėzoheni para drejtėsisė. Se edhe vetėdorėzimi pėr veprat e kėqija pak ua lehtėson veprat e liga qė i keni bėrė. Veproni kėshtu, nėse e doni Kosovėn. Nėse jo, ju jeni me vetėdije tradhtarė tė kombit. Atėherė, ky ėshtė dhe do tė jetė mallkimi mė i madh pėr ju.

(P.s. Ky shkrim ėshtė botuar nė dhjetor tė vitit 2003, nė gazetėn tonė. Rasti i deklarimit tė Nazmi Bllacės se ka marrė pjesė nė krime, ndoshta ėshtė veē fillimi i deklarimit tė atyre qė ka filluar t'i brejė ndėrgjegja pėr krimet qė kanė bėrė pas luftės nė Kosovė. Shkrimi nė fjalė ėshtė vetėm njėri nga shkrimet e shumta qė kanė bėrė gazetarėt e gazetės sonė, nė pėrpjekjen tonė si medium pėr ta ndalur krimin politik, qė njė kohė tė gjatė e pati dėrrmuar rėndė Kosovėn. Si Nazim Bllaca ndoshta shpejt opinionit tonė do t'i rrėfehen edhe kriminelėt e tjerė. Ndėrgjegja e vrarė flet vetė. Pendimi dhe vetėrrėfimi i krimeve i qetėson shpirtrat e gjitha familjeve tė dėmtuara pas luftės nė Kosovė. Dhe bėhet shembull se nuk mund ta ndėrtosh lumturinė tėnde nė tragjizmin e tė tjerėve).

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Padia ime, sot nė EULEX

Nuk kam qenė pjesėtar i SHIK’ut. Nuk e njoh Nazim Bllacėn dhe nuk e kam takuar asnjėherė. Ato qė thotė, janė tė pavėrteta. Ky ėshtė orkestrim nė fushatė dhe nė prag tė GJND’sė. Sot, unė do tė ngre padi nė EULEX. Vetė jam i gatshėm tė pėrballem me drejtėsinė kurdoherė. Ėshtė mirė tė zbardhen tė gjitha vrasjet e pasluftės dhe tė mbyllet ky kapitull. Azem Syla, Ish Shef i Shtabit tė UĒK’sė, flet pėr Express.

Nga Nebih Maxhuni mė 30.11.2009 nė ora 8:12

Express: Nazim Bllaca ka deklaruar para mediave pėr vrasjet qė kanė ndodhur pas luftės nė Kosovė. Ai ka thėnė se urdhrat pėr kėto vrasje i ka marrė nga ju. Cila ėshtė e vėrteta, sipas jush?
    Azem Syla: Sė pari, kėto ditėt e fundit, nė deklarimet qė kam dėgjuar nė Parlament, javėn e kaluar, nga dy deputetė, edhe sot pasdite nga ky emėr qė pėrmendėt, unė shokohem. Vėrtet janė shpifje, rrena tė llojit tė tyre, dhe tė llojit tė tij.

Express: A keni dėgjuar ndonjėherė pėr emrin e Nazmi Bllacės?
    Azem Syla: As qė kam e njohur gjatė luftės, e as sot nuk e njoh.

Express: Bllaca ju ka pėrmendur si epror tė tij nė SHIK. A keni qenė ju i pėrfshirė nė strukturat e SHIK’ut?
    Azem Syla: SHIK’u, si shėrbim, gjatė luftės e ka bėrė punėn e tij me mjaft sukses, vėrtet pėr lėvdatė. Kurse, pas luftės, ka vazhduar deri nė momentin kur ėshtė deklaruar vetė se nuk ka nevojė mė pėr tė. Ėshtė absurde sot tė thuhet se nėpėrmjet Azem Sylės ka marrė urdhra tė tillė.

Express: Megjithatė, nuk thatė nėse keni qenė pjesėtar i SHIK’ut. Po apo jo?
    Azem Syla: SHIK’u, gjatė luftės, ka qenė strukturė e Shtabit tė Pėrgjithshėm, kurse pas luftės SHIK’u ka qenė strukturė nė vete. Unė nuk kam qenė pjesėtar i SHIK’ut. Tė gjithė anėtarėt e tij, normalisht, nga ditėt e para tė pėrbėrjes sė UĒK’sė, i kam pasur shokė tė luftės.

Express: Bllaca ka thėnė se ka marrė urdhra nga Shpresim Uka. A ėshtė Shpresim Uka dhėndri juaj?
    Azem Syla: Nuk di ēfarė ėshtė duke folur pėr tė. Kjo ėshtė gėnjeshtėr. Shihet se ai ėshtė i shtyrė, tendencioz, edhe nė kėtė kohė tė fushatės qė jemi, e sidomos nė prag tė GJND’sė.

Express: Pas luftės kanė ndodhur vrasje. Gjatė kėsaj periudhė nėntė vjeēare, a keni mundur ju, ose ish strukturat e UĒK’sė, ose tė SHIK’ut, tė keni informacione se kush ka mundur t’i kryejė kėto vrasje?
    Azem Syla: Do tė hyj pak nė aktivitetin tim. Nė vitet ‘70 deri ’81, kam qenė pedagog. Nė vitet ‘81 e tutje, kam qenė nė burg, si shumė shqiptarė tė Kosovės. Kur kam dalė nga burgu, ne vitet 88-89, nė izolim kam qenė. Pastaj, njė jetė tė tėrė e kam vėnė nė shėrbim pėr liri dhe respektim tė ligjit, pėr kėtė ditė tė sotme, tė popullit tim. Pra, unė njihem edhe si pedagog, edhe pėr angazhimin tim nė kohėn e luftės nė hierarkinė e Shtabit tė Pėrgjithshėm, edhe pas luftės nė strukturat e PDK’sė.
    Vėrtet janė dėgjuar disa emra qė janė vrarė. Me keqardhje. Ēdo vrasje dhe vepėr e keqe qė mund ta dėgjosh, ėshtė e rėndė. Por, nuk mund ta di dhe vėrtet s’di ta orientoj te njė X personi.
    Tė kthehemi tė deklaratat e dy deputetėve tė Parlamentit tė Kosovės, ditėve tė shkuara. Ato, nuk mė habisin. Njėri ka vrarė gjatė luftės luftėtarė tė UĒK’sė, gjatė luftės ka qenė pengesė apo sabotator i luftės, vėrtet e ka pranuar edhe ne librin e tij, edhe pse nuk e kam lexuar.
    Pėr mendimin tim, kėto janė sikur kombinime moti tė UDB’sė, me njerėz tė ligė brenda popullit, qė kanė mundur tė kryejnė e tė bėjnė kombinime tė tilla.
    Andaj, mė vjen keq, por nuk mund tė them dhe nuk e di pėr vrasje tė tilla.

Express: T’i kthehemi deklaratės sė Nazim Bllacės. Ai pėrmend datėn 13 tetor, ku thotė se ėshtė takuar me ju dhe ka njė incizim nė tė cilin, sipas tij, i janė premtuar para nėse ai hesht dhe nuk del me kėto deklarata...
    Azem Syla: Jo. Mė vjen keq qė mė duhet tė merrem tash me njerėz tė tillė. Por, pėr hir tė opinionit, duhet tė merrem. E kam obligim qė edhe opinionit t’ia sqaroj. Deklarimet e tilla qė Azem Syla, i cili gjatė tėrė jetės sė tij ishte nė pėrpjekje pėr kėtė ditė tė sotme, paska dhėnė urdhra pėr tė kryer akte tė tilla, janė shpifje, rrena shumė tė poshtra, shumė tė ulėta. Por, kam shumė besim te populli, tek tė gjitha ato gjenerata tė nxėnėsve qė kam pėrcjellė, ata shokė burgu, shokė lufte, qė e dinė karakterin dhe shpirtin e Azem Sylės.
    Ato qė janė thėnė, nuk janė tė vėrteta. Nuk jam takuar me askėnd. Mė vjen rėndė qė mė duhet tė pėrgjigjem pėr shpifje tė tilla.

Express: A ka pasur lista tė njerėzve pėr likuidim?
    Azem Syla: As gjatė luftės, e as pas luftės, nuk ka pasur lista tė tilla.

Express: Ju shprehėt dyshimet tuaja se Nazim Bllaca ka dalė nė opinion pikėrisht nė kėtė kohė, tė fushatės dhe tė GJND’sė. Nė ēka e mbėshtetni kėtė?
    Azem Syla: Nga deklaratat e deputetėve. Shihet se edhe ai ėshtė i kurdisur nga njerėz tė caktuar, dhe ėshtė punė fushate, duan tė denigrojnė, por kot e kanė. Unė nuk hiqem nė burrėri ose trimėri. Unė, kur ishte ēėshtja edhe nė Hagė, ish ushtarėt e UĒK’sė, i kam thėnė Del Pontes qė nėse janė tė pėrzier ushtarėt nė vepra apo krime tė tilla, dėnimin do ta marrin nga ne vetė. Por, edhe e kundėrta, nė qoftė se nga shpifėsit, qė hedhin fjalė dhe gėnjeshtra tė tilla nė media, le tė kenė kujdes, sepse padrejtėsinė nuk e kam duruar dhe moralisht nuk e duroj.
    Le t’i mbetet drejtėsisė. Kemi drejtėsinė, gjyqėsinė. EULEX-i le ta bėjė punėn e tij. Nė fund, le ta dinė edhe EULEX’i, edhe institucionet tona, edhe populli ynė, qė nė fund kanė me dalė shpifje tė njerėzve tė ligė.

Express: Ju do tė merrni ndonjė veprim konkret?
    Azem Syla: Unė qė nesėr (e hėnė) do t’i denoncoj te organet tona.

Express: Ka spekulime qė ky dėshmitar dhe kjo CD ka qarkulluar pėr vite tė tėra nė UNMIK dhe strukturat tjera ndėrkombėtare. A ju kanė pyetur ndonjėherė ndokush nga organet e drejtėsisė ndėrkombėtare, pėr kėtė ēėshtje?
    Azem Syla: Jo, as ndėrkombėtarėt dhe as vendorėt.

Express: Nuk keni biseduar me prokurorė vendorė apo ndėrkombėtarė nė lidhje me kėto raste?
    Azem Syla: Jo, asnjėherė, asnjėherė.

Express: T’i kthehemi 13 tetorit. Ju e mohoni qė keni pasur takim me Bllacėn nė atė ditė?
    Azem Syla: Jo. Dhe jo vetėm me Bllacėn, por me njerėz tė ligė, me shpifės tė tillė, as nuk kam pasur e as qė do tė kem kurrė.

Express: A u besoni organeve tė drejtėsisė qė janė tė ndėrtuara sot nė Kosovė, nėse ato eventualisht ju thėrrasin pėr tė dhėnė dėshmi?
    Azem Syla: Unė jam i gatshėm. Qė nesėr, do t’i denoncoj. Jam i gatshėm tė ballafaqohem me drejtėsi.

Express: Mendoni qė ky rast duhet tė shėrbejė nė mėnyrė qė kėto enigma dhe dilema qė kanė ndodhur nėntė vjetėve tė fundit tė zbardhėn pėrfundimisht nga organet e krimit dhe drejtėsia?
    Azem Syla: Kėrkoj qė organet e drejtėsisė, edhe pėr hir tė drejtėsisė, qė faktet tė dalin, qė opinioni tė mos presė me ankth kush ēfarė ka bėrė. Ėshtė mirė tė zbardhen tė gjitha vrasjet e pasluftės dhe tė mbyllet ky kapitull.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Deklarata e N.Bllaces ka vene ne sprove Kryetarin e Kosoves, organet e drejtesise, agjencionet e pavarura, politikanet, partite politike, levizjet popullore, ne fund edhe gjithe popullin e Kosoves - por, mark my words, asgje nuk do te ndodhe se Shqiptaret jane popull qyqar, i degjeneruar dhe thelle i zhytur ne krim.

Por, asgje nuk do te ndodh ngase reagimi kerkon testise, vendosmeri, ndjenje dashurie ndaj atdheut dhe virtyte tjera - per fat keq, keto cilesi nuk mund te gjindet ne asnje prej 2 milion shqiptareve te Kosoves.

Thjesht, do harrohet kjo pune.

Kjo nuk eshte befasi, cfare tjeter mund te presesh nga njerezit me vetedije te ulet. Edhe ketu ne forum, shume element patriotik, si Llapi, Baptisti, Kili, Preng Sherri etj qe i kam ne ignore list, kane marre mundin e me private message ose publikisht me kane share e akuzuar si "kolaboracionit" - vetem e vetem pse nuk jam patriot i kalibrit te tyre. Mund te perftyroni se cfare ndodh, cfare ka ndodhur ne realitet, kur njerezit e ndershem pas luftes ne Kosove rraheshin e vriteshin ne emer te nje patriotizmi te verber qe kishte per qellim ndjelljen e tmerrin dhe grabitjen e pushtetit. Kur ne emer te patriotizmit vidhej pasuria e Kosoves, kur "Don Komandantet" ndanin territorin, ndanin sferen e "ndikimit" te tyre. Cka te pritet nga te gjithe ata (parlamentaret) kur diten qe shpallen pavarsine e Kosoves kerkuan nga 500 Euro shtese ne rroge pasi 17 shkurti qelloi e diele?

Kot e ka Brari qe thote se patriotet per komb punon edhe pa lek....harron qe keta nuk jane patriot por kriminel ordiner te cilet perfituan nga rrethanat dhe qyqarlleku i shqiptarve.

O sa mire me qene Shqiptar.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    O sa mire me qene Shqiptar.
    Me fale asgje nuk po shtoj as nuk po mbroj vetem dashta te Ju pyes, qe pas gjithe ketyre sharje-fyerjeve per Shqiptaret,pse ky citat ne fund???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 30-11-2009 mė 05:07
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    As nuk po i mbroj e as nuk po i akuzoj por kam nje porosi:Neser mund te dal une dhe te them une jam ajo qe kam bere kte kte, nuk ka dyshim se e gjithe vemendja do terhiqet nga une dhe do harrohet ai i pari e cka i thuani ju kesaj...?
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

Jam Ai Maska e RockStar
    Anėtarėsuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nėn hijen e qerpikut tėnd...!!!
    Postime
    1,956
    Vetem ketu mund te ndodh kjo gje . Te dale nje njeri publikisht ne rruge para mediave dhe te thote se " Kam marre pjese ne 17 Vrasje " dhe te shetise i lire rrugeve te Prishtines . Kjo eshte mjerim eshte turp per neve .
    Mendo dhe Pasurohu

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    nuk e die a ju kujtohet kur Partia Demokratike e Kosoves pat paraqitur ne Prokurorien e Unmikut sa ishte unmiku ne kosove nji dosje me qindra faqe me te dhena per keto vrasje e shum me shum te tjera qe kan ndodhur para luftes edhe pas luftes ato te dhena ka kaluar ne prokurorien e eulexit e sa mundem me kuptue kete pune une si duket dikuj i ka ardhur veza te Bo... siq thot populli me daljen e lajmit se jan hapur disa akuza nga eulexi para disa dite dhe do te arrestohen disa figura te larta politike shum shpejt e me kete njeri nder ta sigurisht se do te jet Adem Salihu ,njeriu qe plagosi vetveten kishe ne vetmbrojtje njeriu qe bleu vendin e zevendes ministrit njeriu qe sillte rreth tij nji numer te madh te truprojeve qe se kishte as Gjorgj Bushi per ta ruajtur mirpo populli nuk han kasht se ata ishin punetor te sherbimit te msheft te LDK, e gjith kjo qeu paraqit keto dit ne opinjon si duket eshte te ceki edhe njiher te dal me dikqa para se te me arrestojn don te thot ti them sa nuk me ka thanen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ment : 30-11-2009 mė 05:32
    URIME FITOREN PDK

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •