GËZUAR 28 NENTORIN TË GJITHË SHQIPTARVE KUDO QË NDODHEN
Përshendetje
GËZUAR 28 NENTORIN TË GJITHË SHQIPTARVE KUDO QË NDODHEN
Përshendetje
Mirë njëherit si për fillim ju uroj gjith shqiptarve 28 Nëntorin ditën e FLAMURIT po ashtu përshëndes gjith shoqërin në forum pa dallim race/gjinie/feje duke ju uruar një fund javë të këndeshme dhe të ja kaloni sa më mirë në këtë ditën e madhe të Shqiptaris (28 Nëntorin).
Kismet edhe unë neser ka me festue në një koncert të cilin e kemi organizuar ne Kosovaret për hir të festes edhe pse shteti ynë në Kosovë nuk e ka len si fest zyrtare ne nuk e harrojm të mirën e vendit tonë SHQIPTERIS.
Prandaj dhe një përshëndetje më speciale shkon për gjith popullin SHQIPTAR.
Edhe pse neve na ndalojn të festojm ne kemi me vazhdu , s'jemi frigue edhe gjat kohës sv Milloshevic-it po as tani.
Proud to be ALBANIAN.
Përshëndes të gjithë anëtarër e forumit dhe ju uroj 28 Nëntorin
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Urime e per shume vjet festa e Flamuri,per shume vjet Bajramin,dhe fund jave te kendeshem te gjithe Forumisteve.
pershendes gjithe anetaret gezuar 28 nentorin
linda5,dea07,xhamia.oliinter,drague,pink,suadabolz ano,era,vlonjate,ilgmap,alem de,kusi,saura,albela, lisa12,zogu dukagjinas,zogu kosovar,bombona,izadora,di_ana,xhuxhumaku,izabella ,glorena ,milanistja el,Mariachi,Dj_PiRoMaN,
SystemA,Brari,*~Rexhina~*,PaToSaRaK Darius,tvsh,busavata,toni77_toni,WALCHIRIA, Nice_Boy,Midja,dj-gabriel,unesja,guri i kuq,aMle,daniel00,j@mes,ekonomisti,juventus,behari ,çaushi,
der kaizer5,infinity@,agim metbala,elsaa,B.B.B,
Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 28-11-2009 më 05:19
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Gezuar diten me te shenuar te historise tone..
lg
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Gezuar te Gjitheve Festen e madhe te 28 Nentorit.
Mendo dhe Pasurohu
Pershendes gjithe anetaret e forumit shqiptar,ju uroi 28 nëntorin diten e ngritjes se flamurit shqiptar,diten e fitores se perbashket e te gjithe popullit shqipetar nga Kosove deri ne Çamëri...
Krijoni Kontakt