Close
Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 204
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Cfare ideshe pa lidhje. Te mbajne grate mbiemrin e tyre, sepse ndryshe qenka privatizim i gruas. Hm. Me duket e njejta sikur te thuash me trajton sikur skllave kur kerkon nga une te me gatuaj. Apo sikur te thuash thyen dinjitetin tim, lidhjen time me nenen e babain kur kerkon te martohemi (te mos jetoj me me prinderit).

Qesharake pra!!

Ne lidhje me temen mendoj keshtu: Gruaja ime ka te drejte te mbaje mbiemrin e saj, nese ka mbiemer shqiptar, e jo si une mbiemer arab/persian. Perndryshe nuk do i lejoja.

*

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    citoj dhe konfirmoj,

personalisht perveē se ne rastin kur gruaja te kete bere emer dhe te jete gjeresisht e njohur me mbiemrin e saj , do kembengulja te merrte mbiemrin tim, me ēdo kusht.

Nje femer nese e do dhe e respekton burrin e saj duhet ta kete per nder te marri mbiemrin e burrit,
    nese nuk ka deshire ta beje kete do te thote qe ka diēka qe nuk shkon tek menyra se si e sheh ajo burrin e vet.
    plotesisht dakort or xfiles!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nese dashurija qe ndijm per njeri tjetrin mvaret vetem nga ndrrimi i mbiemrit,atehere ajo nuk eshte dashuri!Une fare nuk do bezdisesha,nese Burri ime s'do ta merrte mbiemrin tim!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nese dashurija qe ndijm per njeri tjetrin mvaret vetem nga ndrrimi i mbiemrit,atehere ajo nuk eshte dashuri!Une fare nuk do bezdisesha,nese Burri ime s'do ta merrte mbiemrin tim!
    pershendetje e panjohura!

une edhe perse jam disi ne moshe,nuk kam degjuar ndonjehere qe Burri te ket marre mbiemriun e Gruas, as ne raste kur burri ka shkuar ne shtepine e te vjehrres per te banuar nuk mund te ndoldhe!

kurse ajo grua e cila pranon qe perjetesisht te kaloje jeten me bashkeshortin e saja,nuk ka perse te injoroje mbiemrin e te shoqit duke e rfuzuar!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    pershendetje e panjohura!

une edhe perse jam disi ne moshe,nuk kam degjuar ndonjehere qe Burri te ket marre mbiemriun e Gruas, as ne raste kur burri ka shkuar ne shtepine e te vjehrres per te banuar nuk mund te ndoldhe!

kurse ajo grua e cila pranon qe perjetesisht te kaloje jeten me bashkeshortin e saja,nuk ka perse te injoroje mbiemrin e te shoqit duke e rfuzuar!!
    Paj tash kete e thash si ne humor,sepse fakt qe nuk keni degjua.por tani cka te degjosh veq duhet me thene ,,mashallah''prej zorit!Nuk kam ndermend te ndrroj mbiemer,por nese ata te dyt bijn ne pajtim nuk ka gje te keqe edhe qe nuk e ndrron,apo sepaku e mban edhe mbiemrin e vet dhe te burrit!Respekt per ju!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    sigurisht qe po. A po shko ke burri?
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    E mira esht qe gjith se cili te mbaj mbiemrin e vet ,se ku i dihet jetes ,ne duhet me lon qimet e kokes vetem per nje mbiemer
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Ajo femer qe sheh ne ndrimin e mbiemrit diskriminim apo mendon se martesa eshte fushebetej ku luftohet per te "drejtat e femres" ka probleme me vetveten dhe nuk i preferoj martesen!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MARGUS : 27-11-2009 mė 17:01

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ska asgje te keqe te marresh mbiemrin e burrit , kjo ste ben prone te tij si lexova me siper .
    Personalisht kur te martohem do jem e lumtur te marr mbiemrin e tij apo se ka si shpirt dhe pse mbiemrin tim e kam goxha te njohur dhe te respektuar .
    Nese ai do ishte dakort mund te mbaja te dy te tij dhe timin , por besoj qe eshte tradite qe femra te marr mbiemrin e burrit .
    Pastaj cdo njeri ben si e ndjen , seshte me te then kjo gje .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    , po sic tha edhe drague, nese doni mbiemrin tuaj, rrini te mami atehere!
    dhe ju rrini te pamartuar atehere
    jam pro per ato femra qe sduan ta ndryshojn mbiemrin, nese eshte deshira e tyre, e pelqejn mbiemrin e tyre, pse jo? biles nese ke mbiemrin me te bukur se te burrit, do ishte mire qe burri ta ndryshonte tek mbiemri jot
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 27-11-2009 mė 18:21
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •