Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511

a keni informacion per Clubfood ose Talipes

Do te doja me teper informacion rreth eksperiencave qe keni pasur me kete deformim me dike qe njifni.
    Jam e mirinformuar rreth ketij deformimi por do te doja me teper informacion nese keni pasur nje eksperience te ngjashme me dike dhe si ka rezultuar kurimi i ketij deformimi.

Nje mikesha ime eshte shtatzane me femijen e pare dhe ne skanerin qe beri 20 javeshe doc i nxorren crregullime me kemben e majte te femijes (talipes)
    Ju lutem me jepni disa informata se si ka rezultuar korrektimi i ketij defekti ne moshen e vogel.
    Jam shume e shqetesuar per te pasi ajo po mendon te beje abortion aq e stressuar eshte.

Faleminderit!
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e diita
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    De
    Postime
    283
    Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    Do te doja me teper informacion rreth eksperiencave qe keni pasur me kete deformim me dike qe njifni.
    Jam e mirinformuar rreth ketij deformimi por do te doja me teper informacion nese keni pasur nje eksperience te ngjashme me dike dhe si ka rezultuar kurimi i ketij deformimi.

Nje mikesha ime eshte shtatzane me femijen e pare dhe ne skanerin qe beri 20 javeshe doc i nxorren crregullime me kemben e majte te femijes (talipes)
    Ju lutem me jepni disa informata se si ka rezultuar korrektimi i ketij defekti ne moshen e vogel.
    Jam shume e shqetesuar per te pasi ajo po mendon te beje abortion aq e stressuar eshte.

Faleminderit!

Pershendetje Dea,

Po a postoj linkun ku ke shum informacione:

http://en.wikipedia.org/wiki/Club_foot

Nuk duhet ta abortoj. Duke lexuar e pash qe edhe futbollisti i Liverpooli-it Steven Gerrard, ka lindur me club foot, por sa vlejn kembet e tij tani!
    Heimat ist Heimat!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •