Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ate po thoja, ti leme aty ku ju takon, ca me bo qe jeta eshte kshu!!
    Nė fakt fajin e kanė ata qė i sjellin nė jetė. Nuk mund tė ketė dhe bėjė fėmijė ēdokush
    Elegance is an attitude.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Nė fakt fajin e kanė ata qė i sjellin nė jetė. Nuk mund tė ketė dhe bėjė fėmijė ēdokush

Deri kur egzistonte frika ndaj zotit, njerzit nuk ishin kaq te cthurur, por tani njerzit po bejn kalamaj shkel e shko, e ja ven fajin prezervativit te shpuar.

Tani pa shaka, un sdo adoptoja asnjeher ndonje femije te huaj, nese sbej dot femije (larg qofte) atehere do jetoj ashtu bashke me gruan, po femijen e tjeter kujt se fus ne shtepi sepse degjenerimi ka arrit maksimumin, edhe asnjeher si dihet se cfar mund te te beje ne shtepi gjaku huaj!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Jam kundra Adoptimit.. Sme pelqen te rris femijen e dikujt tjeter, pastaj duke pa edhe filmat, kta kopilat e vegjel kur rriten te vrasin naten ne gjume. Kshu qe me mire te rrin ne jetimore.
    Madje per te perforcuar iden e kundershtimit te adoptimit dua te sjelle nje shembull!
    qe ne klasen e pare fillore kam patur nje bashkmoshatar timin i cili ishte adoptuar,
    madje kujtoj aso kohe,se shpesh here shoket e klases kur ziheshin me te thrrisnin kopil!
    megjithate ky djalosh i adoptuar mbaroj 8 vjecare,te mesmen dhe ushtrine.
    ky djale i adoptuar dallonte nga te tjeret ne cdo aspekt pasi "prinderit"e tia adoptues tregonin nje perkujdes shum te madh,ishte shume i perkedhelur!
    erdhi nje dite dhe prinderit e shum vuajtur adoptues e martuan djalin e adoptuar dhe per mos tu zgjatur,sa po u martua djali i adoptuar u largua nga "prinderit "adoptues duke i lane ata te smure ne prag te vdekjes!
    madje arriti deri aty sa ky djal i adoptuar ju rrembej gjithe pasurin shiti pronat e tyre dhe i la ne mes te rruges!!
    kam degjuar une me veshet e mi te "emen" adoptuese qe madhkonte djalin esaj tte adoptuar duke thene mos befte hajer per tan jeten!mos i qofshin hallall ato qe bera per te!

tani lind pyetja:ku ka djale qe mund te lej ne rruge te madhe prinderit e vet..?pervec se nje i adoptuar!!
    ku ka Nane apo Baba qe mund te madhkoje femijen e vet..?pervec nese e ka adoptuar!!

ndoshta u zgjata!!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Tashi nese e shqyrtojme ceshtjen , ku ta di une se cfemije jam duke adoptuar ?
    Nga ta di une se nga cfamilje vjen ky femije ?
    Jan shume gjera qe te pengojne qe te hedhesh hapin e adoptimit , e plus te duash femijen e dikujt qe se ka dashur , e ka sjell ne jete vetem per ta len ne jetimore .E plus nuk e di ca njriu ishte , a ishte kriminel ? psikopat ? me ndonje semundje ? etj etj .
    Nese do mendojme qe ajo grua nuk lind dot , si thoni ju ateher do ishte me mire qe burri i saj te behej dhurus dhe dikush te behej bartese e femijes e me pas tja jepte nenes qe e do .Kshu duket dicka me e akceptushme .
    Ama sbesoj se do ndjeja dashuri per nje femije te adoptuar ne jetimore , pa pasur as iden e te shkuares se prinderve te tij ..

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Madje per te perforcuar iden e kundershtimit te adoptimit dua te sjelle nje shembull!
    qe ne klasen e pare fillore kam patur nje bashkmoshatar timin i cili ishte adoptuar,
    madje kujtoj aso kohe,se shpesh here shoket e klases kur ziheshin me te thrrisnin kopil!
    megjithate ky djalosh i adoptuar mbaroj 8 vjecare,te mesmen dhe ushtrine.
    ky djale i adoptuar dallonte nga te tjeret ne cdo aspekt pasi "prinderit"e tia adoptues tregonin nje perkujdes shum te madh,ishte shume i perkedhelur!
    erdhi nje dite dhe prinderit e shum vuajtur adoptues e martuan djalin e adoptuar dhe per mos tu zgjatur,sa po u martua djali i adoptuar u largua nga "prinderit "adoptues duke i lane ata te smure ne prag te vdekjes!
    madje arriti deri aty sa ky djal i adoptuar ju rrembej gjithe pasurin shiti pronat e tyre dhe i la ne mes te rruges!!
    kam degjuar une me veshet e mi te "emen" adoptuese qe madhkonte djalin esaj tte adoptuar duke thene mos befte hajer per tan jeten!mos i qofshin hallall ato qe bera per te!

tani lind pyetja:ku ka djale qe mund te lej ne rruge te madhe prinderit e vet..?pervec se nje i adoptuar!!
    ku ka Nane apo Baba qe mund te madhkoje femijen e vet..?pervec nese e ka adoptuar!!

ndoshta u zgjata!!
    Jo mirė bėre, se na u rrit tahitja e endorfinės lol
    Argument koti. Sot po tė lė tė vdesėsh azileve, po tė vret e diskrediton pjella jote, jo mė ajo e botės.

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Tashi nese e shqyrtojme ceshtjen , ku ta di une se cfemije jam duke adoptuar ?
    Nga ta di une se nga cfamilje vjen ky femije ?
    Jan shume gjera qe te pengojne qe te hedhesh hapin e adoptimit , e plus te duash femijen e dikujt qe se ka dashur , e ka sjell ne jete vetem per ta len ne jetimore .E plus nuk e di ca njriu ishte , a ishte kriminel ? psikopat ? me ndonje semundje ? etj etj .
    Ty nuk do tė tė japin njė derr nė thes lol. Sigurisht njė ēifti adoptues i ofrohet gjithė informacioni i disponueshėm nė lidhje me fėmijėn. Njė fėmijė (pėrjashto jevgjit e ca qėnie inferiore tė tjera) nuk ka faj pėr idiotllikun, papėrgjegjshmėrinė, neglizhencėn, varfėrinė, etj tė atyre qė e kanė sjellė nė jetė. Jetimėt kanė tė drejtėn legjitime tė kenė njė familje si ēdo fėmijė tjetėr. Ta braktisin ėshtė gjėja mė e tmerrshme qė mund ti ndodhė njė fėmijė: Ndaj janė jJetimėt edhe mė tė vobektėt
    Ti ke mendimin tėnd gjithsesi.
    Nese do mendojme qe ajo grua nuk lind dot , si thoni ju ateher do ishte me mire qe burri i saj te behej dhurus dhe dikush te behej bartese e femijes e me pas tja jepte nenes qe e do .Kshu duket dicka me e akceptushme .
    Ama sbesoj se do ndjeja dashuri per nje femije te adoptuar ne jetimore , pa pasur as iden e te shkuares se prinderve te tij ..
    Ka raste kur tė dy partnerėt s'janė pjellorė ama duan tė bėhen prindėr. Si i bėhet?
    Personalitetin njė fėmije nuk ia japin gjenet, por edukimi dhe pėrkujdesja prindėrore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 20-11-2009 mė 19:43
    Elegance is an attitude.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ty nuk do tė tė japin njė derr nė thes lol. Sigurisht njė ēifti adoptues i ofrohet gjithė informacioni i disponueshėm nė lidhje me fėmijėn. Njė fėmijė (pėrjashto jevgjit e ca qėnie inferiore tė tjera) nuk ka faj pėr idiotllikun, papėrgjegjshmėrinė, neglizhencėn, varfėrinė, etj tė atyre qė e kanė sjellė nė jetė. Jetimėt kanė tė drejtėn legjitime tė kenė njė familje si ēdo fėmijė tjetėr. Ta braktisin ėshtė gjėja mė e tmerrshme qė mund ti ndodhė njė fėmijė: Ndaj janė jJetimėt edhe mė tė vobektėt
    Ti ke mendimin tėnd gjithsesi.

Ka raste kur tė dy partnerėt s'janė pjellorė ama duan tė bėhen prindėr. Si i bėhet?
    Personalitetin njė fėmije nuk ia japin gjenet, por edukimi dhe pėrkujdesja prindėrore.

Mos me keqkupto , skam asgje kundra femijeve bile me dhemb shpirti qe jan te privuar nga dashuria prinderore e rriten neper jetimore .
    Do isha dakort te jepja nje shume lekesh per ti ndihmuar , ama dashurin se di ndoshta gabohem ,ndoshta sjam e provuar ne kete dhe flas ngaqe sjam me pervoje por tani jam mese e sigurt qe sdo e doja njesoj .
    Kurse sa i perket prinderve qe sjan pjellore sdi cte them , ama geni femijes ngel nga ai i prinderve biologjik per kete sma ndryshon dot mendjen njeri .
    Ti mund te besh sa te duash per femijen , nese ka gen bastard ashtu do ngelet deri ne vdekje ..

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ti mund te besh sa te duash per femijen , nese ka gen bastard ashtu do ngelet deri ne vdekje ..
    Dua tė tė korrigjoj vetėm te kjo pikė, pjesa tjetėr ėshtė mendimi yt, s'kam pse e keqkuptoj.

Gjenet luajnė ēuditshėm ndonjėherė. Nga prindėr injorantė mund tė lindė njė gjeni, ashtu si edhe e kundėrta Formimi i karakterit nuk i detyrohet vetėm dispozicionit gjenetik, por njė bashkėveprimi tė gjeneve me mjedisin ku njė fėmijė rritet. Sigurisht qė dispozicioni gjenetik pėrcakton disa veēori karakteri si psh: tė qėnit ekstrovers apo introvers, shkathtėsinė, temperamentin etj, ama nga ana tjetėr shoqėrizimi influencon nė tė njėjtėn masė kėtė dispozicion. Nė kėtė mėnyrė gjenet nuk e vulosin sjelljen pėrfundimtare tė dikujt, por krijojnė njė hapsirė nė tė cilėn ėshtė i mundur zhvillimi mendor dhe shpirtėror i njė individi. Nqs njė fėmijė e lė nė pyll tė rritet mes kafshėve, mos prit tė jetė shumė miqėsor kur tė shohė njerėz. Brumi duhet gatuar qė tė vijė e kėtė detyrė e kanė prindėrit se dolėm shumė nga tema
    Elegance is an attitude.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Dua tė tė korrigjoj vetėm te kjo pikė, pjesa tjetėr ėshtė mendimi yt, s'kam pse e keqkuptoj.

Gjenet luajnė ēuditshėm ndonjėherė. Nga prindėr injorantė mund tė lindė njė gjeni, ashtu si edhe e kundėrta Formimi i karakterit nuk i detyrohet vetėm dispozicionit gjenetik, por njė bashkėveprimi tė gjeneve me mjedisin ku njė fėmijė rritet. Sigurisht qė dispozicioni gjenetik pėrcakton disa veēori karakteri si psh: tė qėnit ekstrovers apo introvers, shkathtėsinė, temperamentin etj, ama nga ana tjetėr shoqėrizimi influencon nė tė njėjtėn masė kėtė dispozicion. Nė kėtė mėnyrė gjenet nuk e vulosin sjelljen pėrfundimtare tė dikujt, por krijojnė njė hapsirė nė tė cilėn ėshtė i mundur zhvillimi mendor dhe shpirtėror i njė individi. Nqs njė fėmijė e lė nė pyll tė rritet mes kafshėve, mos prit tė jetė shumė miqėsor kur tė shohė njerėz. Brumi duhet gatuar qė tė vijė e kėtė detyrė e kanė prindėrit se dolėm shumė nga tema
    Qyqja mi komshie e paske mor me yxhym sot.

ps. per temen dakort me Apllyonin.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Te kuptoj shume mire , por mesa duket kemi kendveshtrime te ndryshme rreth kesaj teme ..
    Por disa njerez shpesh here duhen provuar , qe te kuptojne dhe vete qe ajo qe ata kan besuar ska qen aq e forte sa ata mendonin ...

Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Qyqja mi komshie e paske mor me yxhym sot.

ps. per temen dakort me Apllyonin.
    Hė re ti e prure kokėn :P

S'kam ē'ti bėj, mė lidh ajo qė merrem me ata
    Elegance is an attitude.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •