Une kam 81 miq/mikesha,te gjithe i njoh live.kisha me teper me pare,kta virtualet i eliminova te gjithe,c'me duhen
Ps.Nuk jam i varur nga facebook,nganjehere per dite me radhe nuk hyj fare.
Une kam 81 miq/mikesha,te gjithe i njoh live.kisha me teper me pare,kta virtualet i eliminova te gjithe,c'me duhen
Ps.Nuk jam i varur nga facebook,nganjehere per dite me radhe nuk hyj fare.
Nuk jam e varur,sepse rrall e vizitoj facebook.
une vdes per surratbookun.
kam 290 shoke.me shume nga diaspora.
Pervec pikes se dyte qe e kaloj pak , tregon qe sqekam e varur ka fb ...
Me pelqen me pelqen ...
Ca lidhje ka msn & skype me facebook??Me del e tepron msn dhe skype
Nejse kam ven re qe pergjithesi shqiptaret (sidomos ata ne shqiperi) internetin e perdorin shume shume ndryshe nga ca e perdorim ne ktej. Facebook nuk eshte per njohurira te rreja o njerez. Un kam facebook ska pse mos te kem. Po kam shume inat kur me add-in njerez qe se kam iden se kush jan (sidomos me emra shqiptar). Nqs nuk e njof emrin ignore direkt.
Sa per skype kam vetem 2 persona (familje) qe kam atje. Shume shpesh out of nowhere me vin mesazhe nga meshkuj shqiptar. Ndo nje here u flas dhe pyes nese njifemi dhe pergjigja 99% e rasteve "jo por ky eshte nje rast i mire te njifemi" LOL really? kaq desperate per njohurira ne internet kta meshkujt tan? ncncnc
Sjam e varur hic, vetem jam ca kurioze me pa foto
me shume se 10 min nuk rri, po kam nje pyetje per ju userat e fejsbukut
hej ka 2 dite sme merr fotot, vduqa te postoj foto, ... me thote "error ne page". Fotot jane super te bukura LOL. Leqe here pas here me jep ate mesazhin - provo te sign on later se ka pastrime ne fejsbuk. Kaq shume merren dhe me surratet tuaja o popull ?
per keto fotot qe nuk i upload dot, si i behet njehere ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt