Per here te pare vajta me patinazhe ne akull (ice skating) edhe meqe nuk dija te hecja 3 njerez te huaj njeri mbas tjetrit me moren perdore per te me mesuar. Njeri nga ato ishte nje cun i vogel 10vjecar lol![]()
Per here te pare vajta me patinazhe ne akull (ice skating) edhe meqe nuk dija te hecja 3 njerez te huaj njeri mbas tjetrit me moren perdore per te me mesuar. Njeri nga ato ishte nje cun i vogel 10vjecar lol![]()
Gjeja me e bukur qe kane bere per mua... hmmmm.... ah po.
Me kane sjelle portofolin kur me kishte humbur njehere. Kishin lexuar emrin te karta e studentit edhe e kishin cuar ne polici, e cila nga ana e saj ne fund ma solli ne shkolle.
Kane bere shume.
Me shume se c'me kane ndihmuar ne Shqiperi. Mbase nga qe nuk kam patur shume nevoje per ndihme ne Shqiperi.
P.sh Nje dite vajta ne Mcdonalds dhe me cupen ne krahe po mbushja nje gote plastike me soda per cunin. Me ra nga dora dhe u derdh e tera perdhe. Nje grua Amerikane u ngrit nga tavolina ku ishte ulur me familjen e saj,(jo punonjese aty) dhe e fshiu me letra duarsh dyshemene te gjithe.
WoW! Nuk e prisja. Sa erdhi punonjesi per ta pastruar ajo e kishte bere xixe.![]()
Shume me kane ndodhur, nuk kam pse i mohoj.
Ka dhe njerez qe te ndihmojne pa marre parasysh nga vjen.![]()
Dhe une kam shume deshire te bej gjera te Bukura per njerez te Huaj... Psh nese do shifja nje nene shqiptare t'i conte femijet ne McDonalds, do e kisha qit jashte me shkelma.
Medet!
![]()
Hmmmmm, eshte liste e gjate ne fakt, por nje e fundit qe me kujtohet eshte per diten e 8 Marsit kur shkova te nje dyqan lulesh per t'i blere mamit nje tufe lule. Aty ishte dhe nje burre me nje tufe lule te madhe ne dore dhe shume te bukur qe po priste te paguante. Po benim muhabet dhe ai tha se e kishte blere per gruan e cila kishte ditelindjen, dhe pastaj po flisnim per festen e nenes ne Shqiperi. E pyeta floristen nese kishte nje tjeter tufe lulesh te tille dhe ajo tha jo por nxori nje tjeter. Ky burri m'u drejtua mua me tufen e tij dhe tha: "Mos u merzit se po e marr une kete tjetren se gruaja ime i pelqen te gjitha lulet, nuk e ka problem. Thuaj mamit Gezuar Festen e Nenes dhe i tha asaj qe do t'i paguante te dyja." Edhe pse u perpoqa disa here t'i jepja karten shiteses, ai refuzoi. What a gentleman!
Uaa Infinity sa e bukur ngjarja jote
Degjo ti si ja ben mamit, edhe per 8 Mars edhe per 'Mother's Day' dhurata?? Ndonjehere ja bejme te dyja datat, por hera e pare qe kete Mars harruam lol duhet te ja shperblejme per 'Mother's Day' qe vjen tani ne Maj.
Se di nese eshte me e bukura por e vetmja e cila me vjen nder mend tani :
Mengjesit per ne fakultet, vit i pare, ku sduam te bejme mungesa se i marrim gjerat me nja zell te papare per te arritur "maksimumin" me zuri nje shi i papare.
Doja te kapja mesimin me se sben dhe po ecja nxitimthi teksa degjova nje ze qe me tha u bere qull, hajde se e kemi rrugen bashke. Ishte nje vajze qe ishte ngjitur me fakultetin tim.
Me afroi me nje ciltersi te papare, derisa arritem tek shkolla !
PS: S'pata mundesi ta falenderoja me pas asaj dite ! Se pashe me.
Krijoni Kontakt