Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Te drgosh nje pako ne Shqiperi...

A di ndonjeri ketu ne forum te me sqaroj se cfare regullash kane doganat shqiptare nqse une nga jasht dergoj nje pako per atje. A paguhet dogane nga marresi dhe per cfare lloje mallrash paguhet. Psh per sendet elektronike : tv, laptop, desktop etj. Kushdo qe ka njohuri per listen e objekteve te doganueshme ne Shqiperi dhe per tarifat e tyre do te jete i lutur te na sqaroj.
    Flm

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

cdo gje doganohet...

te pakten ne durres tatohet cdo gje..te jesh i sigurte se vetem nese ke mik mund ti kalosh pa dogane....per ato qe thua ti dohana eshte edhe me e larte....nuk doganohen vetem gjerat personale..psh 1 laptop apo 1 telefon dore...nese ke me shume se 1 atehere tatohet....kontrabanda eshte tjeter gje...ate e kan ne dore peshqit e medhenj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    te pakten ne durres tatohet cdo gje..te jesh i sigurte se vetem nese ke mik mund ti kalosh pa dogane....per ato qe thua ti dohana eshte edhe me e larte....nuk doganohen vetem gjerat personale..psh 1 laptop apo 1 telefon dore...nese ke me shume se 1 atehere tatohet....kontrabanda eshte tjeter gje...ate e kan ne dore peshqit e medhenj..
    Flm Kaprosi. Jam ne nje mendje me ty, por une doja te dija per tarifat doganore qe duhet te paguaj nje person ne Shqiperi kur atij i dergohet nje pako nga jashte. Dua thjesht tarifat per popullin e thjeshte sidomos per paisjet elektronike.
    Flm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •