Pashe "An education" para disa ditesh. Ishte i realizuar mire dhe i kendshem.![]()
Pashe "An education" para disa ditesh. Ishte i realizuar mire dhe i kendshem.![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Te gjithe dun me e pa 2012,
per vete du me e pa me vone , jo tani...
Besoj se ky filmi po arrin qellimin komercial..![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 15-11-2009 më 11:27
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Fundi i botes . Te gjithe do vdesim soon
Dje pashe, 2012. Great, great movie. Realizimi, efektet ... wow. Ja vlente me u pa, ndonese ca i gjate si film, as i ndjen fare oret. Te mban deri ne momentin e fundit ne ankth. Ja kishin arritur qellimit, si , qysh .. tek.. e rekomandoj. Shikojeni se ja vlen. Ne kinema flas, kur effektet jane aq real, sikur po ndodhin vertet.
E kam pare edhe un... Nje film fantastik me efekte te papame. Eshte realizuar ne menyre perfekte, shko shife sepse eshte me te vertete nje film qe ia vlen per ta pare...
The Day After Tomorrow... 2012... Filmi im i fundit, para dy ditesh, dhe kisha dy jave qe po e prisja te dilte ne kinema![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Ca shifni kot keto filma "2012" e budallalliqe te ketij lloij.(flas kshu meqe akoma se kam pare vet lol )
Shkoni shifni Rat Race se ky eshte film i hajrit, nje film i cili te mban ne tension gjat gjithe kohes
![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Mau kiko shume dakort me ty, filmat amerikan me genre komedi me shume jane banal sesa per te qeshur...filma vertet adoleshentesh!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Ervisa si tu duk filmi The Box?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt