Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 201
    i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    shko lexo ne tema te tjera se ēfare mendimi kam une per "tolerancen fetare", dmth qe nuk besoj se ekziston diēka e tille si toleranca fetare,
    dhe ne fakt ata qe therrasin per tolerance jane te paret qe nuk e respektojne.
    une ta them ne sy ate qe mendoj,
    ate qe te thash ne reputacion do ta kisha thene me gjithe qef dhe ne publik, nuk i kam me kursim, po nuk pata rastin te citoja ne ndonje vend.
    dhe islamistave ua kam kthyer te gjitheve me te njejten monedhe.
    Ti mu drejtove me reputacion, une ta ktheva me reputacion.

Per fat te keq u nxitova se mesa pashe me vone nuk je islamist, por sikur te ishe do e kishe merituar.
    Nje gje ta kesh prej meje, une ēa kam ta them ne sy, nuk i njoh lajkat dhe as edukaten fallco. Sipas vendit behet dhe kuvendi, gjithashtu dhe edukata.

P.S. Hitleri eshte idhulli im, tek thembra e kembes ti vini hitlerit ju qe nga i pari deri tek i fundit.
    dmth. ti qenke pagan. adhuroke edhe hitlerin......

si ka mundesi qe ti urren nje fe (islamin) qe vete idhulli yt adhuronte??????
    si perfundim rrjedh qe nuk e paske aq idhull.

thua qe je pagan. pagan si kush? ata qe ne ditet e festave te tyre praktikonin orgji? ata qe praktikonin kanibalizem? ata qe praktikonin sakrifica njerezore?

e di se ka njerez qe e adhurojne hitlerin, por nuk e konceptoj. si mund te adhurosh nje njeri qe donte te vriste njerez qe kishin fatin "e keq" te lindnin jo arjane? nje njeri qe donte te vriste te gjithe femijet me ngjyre vetem per "rastesine" qe linden ashtu?
    njerez qe mendojne keshtu, e bejne kete sepse kane lexuar per hitlerin vetem neper faqe te ndryshme interneti. as nuk e kane idene per ideologjine e tij dhe as nuk e kane idene se ēfare eshte "mein kampf". njerez qe ne jete vuajne nga kompleksi i inferioritetit dhe keshtu u duket se po bejne diēka te veēante nga te tjeret. nuk e di cila eshte arsyeja qe te shtyne ty.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga king of queens : 10-11-2009 mė 06:54

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    dmth. ti qenke pagan. adhuroke edhe hitlerin......

si ka mundesi qe ti urren nje fe (islamin) qe vete idhulli yt adhuronte??????
    si perfundim rrjedh qe nuk e paske aq idhull.

thua qe je pagan. pagan si kush? ata qe ne ditet e festave te tyre praktikonin orgji? ata qe praktikonin kanibalizem? ata qe praktikonin sakrifica njerezore?

e di se ka njerez qe e adhurojne hitlerin, por nuk e konceptoj. si mund te adhurosh nje njeri qe donte te vriste njerez qe kishin fatin "e keq" te lindnin jo arjane? nje njeri qe donte te vriste te gjithe femijet me ngjyre vetem per "rastesine" qe linden ashtu?
    njerez qe mendojne keshtu, e bejne kete sepse kane lexuar per hitlerin vetem neper faqe te ndryshme interneti. as nuk e kane idene per ideologjine e tij dhe as nuk e kane idene se ēfare eshte "mein kampf". njerez qe ne jete vuajne nga kompleksi i inferioritetit dhe keshtu u duket se po bejne diēka te veēante nga te tjeret. nuk e di cila eshte arsyeja qe te shtyne ty.
    Hitleri ka qen njeri i dobėt , frigacak
    ai nga friga e rusve ka ber vetvrasje.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    i kam pas pare edhe une ato foto para shume kohesh.
    nje grup ushtaresh naziste-muslimane duke u falur. hitleri me nje hoxhe nga jeruzalemi.

sdq hitleri ka qene nje psikopat. vetem nje orator shume i zoti. ēdo njeri normal qe ka lexuar per te dhe eshte informuar mire, arrin ne kete perfundim...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ke ndonje gje tjeter per te thene mesia?
    kalama i keq.
    Po behem kalama me i mire tani...

Nje lutje per perendeshen e nderuar Isis

Nene e bekuar, bije e lumit Nil,
    ne festojme perderisa ti na bashkohesh neve me rrezet e diellit.
    Moter e Shenjte, nene e magjive,
    ne te adhurojme e te nderojme, e dashura e Osirisit,
    nene e te gjithe universit.

Isis, kush ishte ne qiell dhe kush do te jete atje deri ne perjetesi
    bije e qiellit dhe tokes,

Une te adhuroj dhe te kendoj kenge
    Perendeshe e bekuar e magjise dhe drites,
    Une me gjithe vullnetin tim e hap zemren time per misterite e tua.

Pershendetje xfiles.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Mund t'a marresh si te duash dhe nuk dua te te bind per kete. Me mjafton qe Zoti im e di se cfare ka ne zemren time dhe per cfare rrah ajo me se tepermi.
    :hehe

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Mirese Ju gjeta te zotrit e konakut e ju rit nera

Dolline e pare per kreun e konakut xFiles cfare te doje zemra e njecike me gjak me te ftohte vlla
    Dolline e dyte drago e chino qe nuk pertoni e rini mereni me edukimin e atyre qe nuk duan te edukohen
    Dolline e trete per Darwin qe ri ri e vjen ben nga nje xa kete nga konaku!
    Dolline e katert per te gjithe ata besimtare qe erdhen e e respektuan kete konak
    Dolline e peste per te gjithe ata arabo magjype qe erdhen ketu e munduan te shkelin kete konak, shresoj qe nje dite do arini te mesoni gjuhen shqipe persembari edhe te mendoni me shume per shqiperi se sa per arabi.

Kodi:

Kjoft mallku ai bir shqyptari
    qi ket gjuhė t'perėndisė
    trashėgim q'ia la i pari
    trashėgim s'ia len ai f'mis

Kodi:

Nji k'to gjuhė qė jam tuj ndie
    janė tė bukura, me themel
    por pėr mue, si diell pa hije
    shqipja t'anave ua del...

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Mirese Ju gjeta te zotrit e konakut e ju rit nera

Dolline e pare per kreun e konakut xFiles cfare te doje zemra e njecike me gjak me te ftohte vlla
    Dolline e dyte drago e chino qe nuk pertoni e rini mereni me edukimin e atyre qe nuk duan te edukohen
    Dolline e trete per Darwin qe ri ri e vjen ben nga nje xa kete nga konaku!
    Dolline e katert per te gjithe ata besimtare qe erdhen e e respektuan kete konak
    Dolline e peste per te gjithe ata arabo magjype qe erdhen ketu e munduan te shkelin kete konak, shresoj qe nje dite do arini te mesoni gjuhen shqipe persembari edhe te mendoni me shume per shqiperi se sa per arabi.

Kodi:

Kjoft mallku ai bir shqyptari
    qi ket gjuhė t'perėndisė
    trashėgim q'ia la i pari
    trashėgim s'ia len ai f'mis

Kodi:

Nji k'to gjuhė qė jam tuj ndie
    janė tė bukura, me themel
    por pėr mue, si diell pa hije
    shqipja t'anave ua del...

Ardi
    Ardi nuk e kemi sopaten te preft si e jotja.
    Je fantastik.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    NRYSHIMI midis atyre qe besojn ne fe, dhe atyre qe nuk besojn nepermjet feve eshte se;

Te paret merren me gjurmat, kurse te dytet e shohin ujkun por mundohen ta kapin rob.

Ket e mendova gjat dhe do e vendos per firm te perkoshme.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    Drague !
    Ateistet, paganet besojne ne raki.(,) jane kristiane te turpshem por,mbi te gjitha, pateriote shqipetare.
    Rakia dhe vera jane ...(.)nje lidhje e ngushte. ..diplomatiko_shpirterore... bravo!
    UUUUUaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu.C'po me shohin syte!!!Dhe profesori gaboka ne drejteshkrim.9 gabime ne dy rreshta!
    Versioni i sakte do te ishte . Drague!
    Ateistet,paganet besojne ne raki.Jane kristiane te turpshem por,mbi te gjitha,pateriote shqipetare.
    Rakia dhe vera ...nje lidhje e ngushte ... diplomatiko-shpirterore... bravo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Colomba : 12-11-2009 mė 08:02

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin

Pagan si ata qė Karli i Madh vrau me mijėra nė ditė.. Si ata qė arabėt zhdukėn nė Iran dhe qė Bizantinėt ēfarosėn anė e mbanė perandorisė nėpėrmjet ortodoksisė sė tyre tė pashoqe. Pra, si ata qė shpata (kryqi) dhe jatagani (gjysmėhėna) prisnin pa mėshirė.

Ti personalisht, nga cili prej kėtyre versioneve tė monoteizmit je?

Gjepura, qė nuk kanė as lidhje fare me temėn pėr mė tepėr.
    Prektora

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •