Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 201
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Volsi je i modh

tani more njerez, ju o paguheni per agjitacion propagande? ose une kam rrjedhur.

dhe ne kemi besimtar ne familje,por nuk diskutojme kurre per fene.

jam per tolerance.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    o besimtare driteshkurter,
    paganizmi nuk eshte FE.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Florim07 Lexo Postimin
    haha mdhimbesh boll por nese do ta vertetosh ndixho pak kuran edhe shikoje veten si do reagosh...

ke lexuar 2 rreshta kuran dhe te duket se ēa di.

I lutem moderatorit qe te fshije te gjitha postimet jashte teme,
    ketu nuk jane te mirpritura keshillat fetare.
    Me trapa nuk kam pare ndonjehere,
    besoni o njerez ēa te doni, kujt po i rruhet, ketu nuk po ju kerkon njeri te besoni apo te jeni dakord me paganizmin.
    ju dhjefsha tolerancen ju fetareve, nuk late teme pa e ndyre me trashesine tuaj.

kam mesuar katekizem qe i vogel dhe e lexoja rregullisht biblen nate per nate,
    shkoja ne kishe,
    me pas u iniciova ne fene islame, bera shkollen per hoxhe,
    e me pas u njoha me dhjetra pikepamje njera me e ndryshme nga tjetra,
    keshtu qe kursejini ato predikime tuaja te mallkuara se ketu nuk pijne uje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 12-11-2009 mė 12:11

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ashtu mendoj edhe une. nuk besoj se mund te flitet per nje fe te mirefillte (te unifikuar siē the ti vete) pasi pagane ne fillim u quajten nga europianet pothuajse te gjithe qu nuk ishin te krishtere. nativet e amerikes se veriut dhe te jugut, nordiket, greket e lashte, egjyptjanet etj etj. te gjithe futeshin ne nje grup dhe quheshin pagane...
    prandaj nuk arrij te kuptoj ne ēfare beson nje njeri qe thote sot: une jam pagan.
    Shihet se "fe e mirefillte" e definon sipas feve monoteiste. Zhduk - hipotetikisht - influencen e tyre nga truri yt dhe e kupton Paganizmin si fe te mirefillte. Ashtu sic e kuptuan miliona njerez para feve monoteiste.

Perhere e njejta:
    Fete zaptojne: Terme, troje, popuj, kultura. Pastaj i pervertojne keto, me pas i monopolizijne dhe ne fund i zhdukin keto.

Nga Hagia Sofia Xhamine e XY-it. Nga Konstantinopoja e krishtere e Meka pagane Stambollin musliman dhe Meken muslimane. Nga turqit e arabet pagane, bejne muslimane. Nga Guri i Zi pagan, bejne Gurin e Zi te Mekes musliman. Nga termi "fe" bejne fe monoteiste. Nga "besimi" bejne besimin ne fene e tyre. Nga Zoti bejne Allahun apo Hyjin. Nejse nganjehere edhe ngelin ne tentim.

*

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    besoni o njerez ēa te doni, kujt po i rruhet, ketu nuk po ju kerkon njeri te besoni apo te jeni dakord me paganizmin.
    ju dhjefsha tolerancen ju fetareve, nuk late teme pa e ndyre me trashesine tuaj.
    te flasesh ti per tolerance fetare eshte kulmi.
    eshte si te degjosh hitlerin duke folur per te drejtat e njeriut.

ja ēfare me ke shkruar mua ne mesazh privat pas postimit tim te trete ne kete forum.
    mua qe nuk jam as musliman.

te djeg per arabet ty kshu, islamist leshi, posht islami.

qenke nje hipokrit i papare.
    pastaj duket nga fjalori qe perdor se ēfare njeriu je. me edukate te papare. bravo!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    te flasesh ti per tolerance fetare eshte kulmi.
    eshte si te degjosh hitlerin duke folur per te drejtat e njeriut.

ja ēfare me ke shkruar mua ne mesazh privat pas postimit tim te trete ne kete forum.
    mua qe nuk jam as musliman.

te djeg per arabet ty kshu, islamist leshi, posht islami.

qenke nje hipokrit i papare.
    pastaj duket nga fjalori qe perdor se ēfare njeriu je. me edukate te papare. bravo!
    shko lexo ne tema te tjera se ēfare mendimi kam une per "tolerancen fetare", dmth qe nuk besoj se ekziston diēka e tille si toleranca fetare,
    dhe ne fakt ata qe therrasin per tolerance jane te paret qe nuk e respektojne.
    une ta them ne sy ate qe mendoj,
    ate qe te thash ne reputacion do ta kisha thene me gjithe qef dhe ne publik, nuk i kam me kursim, po nuk pata rastin te citoja ne ndonje vend.
    dhe islamistave ua kam kthyer te gjitheve me te njejten monedhe.
    Ti mu drejtove me reputacion, une ta ktheva me reputacion.

Per fat te keq u nxitova se mesa pashe me vone nuk je islamist, por sikur te ishe do e kishe merituar.
    Nje gje ta kesh prej meje, une ēa kam ta them ne sy, nuk i njoh lajkat dhe as edukaten fallco. Sipas vendit behet dhe kuvendi, gjithashtu dhe edukata.

P.S. Hitleri eshte idhulli im, tek thembra e kembes ti vini hitlerit ju qe nga i pari deri tek i fundit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 09-11-2009 mė 19:16

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Drague ke te drejte ndoshta e kemi tepru pak. Kalofsh mire.
    La verita' ti rendera' libero!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

mirese erdhe toni77,
    ne paganet lejojme ēa ti doje zemra sejcilit.
    Me gjithe qejf nje gote raki dhe nje meze alla shqiptarēe .

Prisni prisni se ka dhe te tjere, po eshte nate tani dhe nuk ka njeri.
    o xfiles, nė mua nuk lunė rrol edhe aq shumė emri i perkatesisė fetare, ,e rendesi per mua ėshtė kur njeriu ėshtė njeri bre vėlla. Ka shumė njereze qe me Zot ne gojė bėjnė krime, vjedhin, gėnjejnė, vrasin edhe nė mėnyrė masive dhe po i pyete thojnė; "jemi me Zotin"!!

Asnjė emer nė botė nuk ėshtė injoruar dhe nenēmuar sa emri i Zotit, e kjo ka ndodhur nga njerezit qe e kan perdorur per tė mbuluar veprat e keqija te tyre sikurse e thash mė naltė, hajni, genjshtra, krime, ligje, vrasje etj!!

Unė as qe dua tė bėjė pytje lidhur me paganizmin, dua tė u vizitoj dhe tė degjoj nė sofren e juaj, tė marr pakez meze dhe nganjiher nga nji gotė raki po, po po sepse kjo eshte edhe traditė e jona. Bakllavat dhe qejat na erdhen me gjak dhe lot, ndersa mikpritja bukė, kryp e zemer, e mundesisht derisa te pergaditet nji kafshatė bukė edhe nji gotė raki, ishte dhe do te jetė traditė e jona.

Nji gotė raki para buke ishte traditė pasi qe shumher na ka munguar edhe mielli ne magje por bujaria nuk na ka munguar asnjiher, prandaj, derisa eshte pergaditė buka, eshte shtruar muhabeti me ka nji gotė raki dhe pakez meze, ēka ka qelluar, pakez djath, speca dhe zemer dhe dashuri te sinēert.

U gėzofshim dhe vetem duke e pranua njeri tjetrin ashtu sikurse edhe jemi dhe duke e afruar dhe dashtė njėri tjetrin mund edhe tė ecim perpara. Poshtė ata qe urrejnė, poshtė ata qe mbjellin urrejtje nė mes tė popullit tonė. Poshtė ata qe nuk ia dojnė te miren Shqiptarisė.

Rrnoftė Shqiperia natyrale - e Bashkuar.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Faleminderit toni77,
    per fat te keq nuk jane te gjithe besimtaret si ti.

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Tavolina ,vere e kuqe Permeti ose Kabernet ose raki skrapari.
    Drague
    Ateistet, paganet besojne ne raki, jane kristiane te turpshem por mbi te gjitha patriote shqiptare.
    Rakia dhe vera jane ....nje lidhje e ngushte ..diplomatiko shpirterore... bravo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryqi i Paqes : 09-11-2009 mė 23:15
    Paqe!

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •