Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 106
    i/e regjistruar Maska e majla
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    A bravo se nuk e dinim ne ,shyqyr qe na e mesoni ju vogelushet moraliste ....
    dini me bo humor ju apo jo ,nuk ju njof ne jete por ne pergjthsi moralistet jane me te keqia per te bere keq ...
    Mund te komentoni sa te doni se si e ndjeni ju por nuk keni pse te merreni me shkrimet e te tjereve ,tema eshte e lire te gjith mund te japin mendimin e vet ...
    dhe mos na u beni hipokrite se nuk jeni aq engjej , ju kam lexuar neper tema ...
    njerezit qe urrej me shume moralistet hipokrite ,mos na hapni barkun ,se ju a njohim botekuptimin kulturor e edukativ pak a shume nga shkrimet u bemi kaq kohe ketu per te njohur njeri -tjetrin...

E dashur, qetesohu se na i vure zjarrin forumit..Mire e the ti nuk me njeh keshtu ato qe the per moralistet hipokrite(mqe ke cituar shkrimin tim)merre dhe fute ne xhepin tend.
    .Meqe ky eshte forum une thashe ate qe mendova.Nqse ty te duket si shkrim moralist ky eshte problemi yt dhe jo i imi.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga majla Lexo Postimin
    E dashur, qetesohu se na i vure zjarrin forumit..Mire e the ti nuk me njeh keshtu ato qe the per moralistet hipokrite(mqe ke cituar shkrimin tim)merre dhe fute ne xhepin tend.
    .Meqe ky eshte forum une thashe ate qe mendova.Nqse ty te duket si shkrim moralist ky eshte problemi yt dhe jo i imi.

Sa mire me njefke me 8 shkrime qe i vura flaken forumit mqs eshte forum po them dhe une ate qe mendoj .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Sa mire me njefke me 8 shkrime qe i vura flaken forumit mqs eshte forum po them dhe une ate qe mendoj .

Mos ki merak se e rris shpejt numrin e shkrimeve.
    Njefke..?

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Mos ki merak se e rris shpejt numrin e shkrimeve.
    Njefke..?
    Ua 10 ne gjuhe shqipe qenke shume e kenduar dhe e zografisur ,mireserdhe ne forum kooperativa e Krutjes

Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Ua 10 ne gjuhe shqipe qenke shume e kenduar dhe e zografisur ,mireserdhe ne forum kooperativa e Krutjes

Tani na gudulise fare..

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Tani na gudulise fare..

Po trapet nuk gudulisen ,te ishte per mua idiotet dhe kutundaret revolucionare injorante nuk i fusja ne forum fare ,shko gje ndonje burre ke nevoj per seks ti se je shume e eger do te bente shume me mire se sa hapja e 100 nick per lufte ne forum ,ik pirdhu tani se ta vara shume .

Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Po trapet nuk gudulisen ,te ishte per mua idiotet dhe kutundaret revolucionare injorante nuk i fusja ne forum fare ,shko gje ndonje burre ke nevoj per seks ti se je shume e eger do te bente shume me mire se sa hapja e 100 nick per lufte ne forum ,ik pirdhu tani se ta vara shume .

Jo ik e pirdhu vete moj idiote.
    Sa per burre e seks kam sa te duash e mos ma qaj hallin.Per fatin tone te mire ca gjera nuk varen nga ca. Po pse te djeg ty moj xhane pse te djeg... une nje fjale te thashe nuk te rashe..

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Per mua e kishe ti e dhemysmja ,desha te tallem ,kur tallem me veten time une ,te tjeret nuk i kursej fare ,nuk besoj se do shkojme ne ferr per kete ,gjynof nga zoti thua ....?
    Atehere zoti paska bo me shume gjynofe qe e ka krijuar ...dhe hik se nuk te kam shoqe me se me ke ofendu shume :.
    Keshtu eshte kur nuk vjen me ke shpia ime del prej rruges se Zotit ahahahaha
    Shtrrige Une ty te njoh dhe di si i ben shakate. Mos me bo me i citu personat lol se do rri ketu 2 dite ne forum te shkruaj.
    Sic tha dhe infinity, keto me mire odoptojne femije sa ta bejne vete se kane hall se prishin linjat e trupit.

Por... nuk duhet te shprehemi si elonaa kur thote ''krijese e shemtuar''.
    Ok, nuk eshte e bukur, por jo kaq percmim kunder nje personi tjeter qe jeta nuk ish kaq generosa me te.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e noel*
    Anėtarėsuar
    10-09-2009
    Postime
    120
    I djeg asaj (saures), se eshte plake e marume...gjithe diten ne forum rri, se me siguri nuk ka burre qe ta preki me dore... (e ktu nxjerr frustin e shkreta)

saura o mjerane, shko boji icik fresk vetes..se nuk te ka ngel gjo tjeter

Ubi solitudinem faciunt, pacem apellant

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Jo ik e pirdhu vete moj idiote.
    Sa per burre e seks kam sa te duash e mos ma qaj hallin.Per fatin tone te mire ca gjera nuk varen nga ca. Po pse te djeg ty moj xhane pse te djeg... une nje fjale te thashe nuk te rashe..

Gezohem shume qe i paske me shumice sa te duash ...por zbekan pune duhet te gjesh ndonje te hajrit te te shfryje mire hidherimin qe ke brenda dhe keshtu shpetojme dhe ne ne forum nga histeria jote

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •