Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 106
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Seriozisht jam habitur me familjen aq normale qe kishin. I shoqi punonte per nje kompani te madhe, kurse ajo vete ishte mesuese. Femijet te angazhuar neper sporte, ndihmonin ne shtepi, benin pune vullnetare sepse dua thoshte e ema ta dine se c'do te thote te ndihmosh njerezit. I admiroj sinqerisht se ke njerez qe jane normal ne trup, por ne fakt jane me keq se kafshet dhe nuk duhet te riprodhojne kurre.
    Jane per tu admiruar. Hallall ja befte Zoti.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Edhe ca lidhje ka?!Femijet e ksaj jan te garantuar desha te them per i jet normale nga shteti .

Rendesi ka qe ju ju duket normale.
    mua me duket normale edhe ne asnje menyr nuk e deskriminoj....

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Mbase eshte e bukur per ty po jo per mua.Mua me vje vertet keq per jeten e saj.jam tip qe s'pranoj qe njerzit te me shofin dhe ndihmojne per meshire.
    Kur te behesh mami do e kuptosh dashurine per jeten. Kur te them fjalen jete, e kam fjalen per jeten qe ti dhuron.

Por mos harro, po beshtyve siper te bie ne fytyre, po beshtyve ne toke te bie ke kembet. Prandaj me rrespekt per keto ''krijesa te shemtuara'' sic i quajte. Keto zdo kene gjatesine por kane shume vlera te tjera.

Ku e din ti qe e shohin per gjynaf mi??? Nuk eshte gjynaf por eshte per tu admiruar. Po sipas teje, do veje jeten e saj ne rrezik kjo per ndihma???
    Hajde mendje hajde.

Hajt naten e mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 09-11-2009 mė 22:47

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    haha ashtu sic thoni ju eshte.Edhe doktorat kan mendimin tuaj.U shtofshin sa me shume tipa te tille.U kenaqet besoj.bye.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Kur te behesh mami do e kuptosh dashurine per jeten. Kur te them fjalen jete, e kam fjalen per jeten qe ti dhuron.

Por mos harro, po beshtyve siper te bie ne fytyre, po beshtyve ne toke te bie ke kembet. Prandaj me rrespekt per keto ''krijesa te shemtuara'' sic i quajte. Keto zdo kene gjatesine por kane shume vlera te tjera.

Ku e din ti qe e shohin per gjynaf mi??? Nuk eshte gjynaf por eshte per tu admiruar. Po sipas teje, do veje jeten e saj ne rrezik kjo per ndihma???
    Hajde mendje hajde.
    suada
    ka njerez qe mendojn se bukurija esht gjithqka edhe jetojn per momentin
    nuk e din se gjithqka ne ket bot asht kaluse
    bukurija , shendeti , pasurija te gjitha keto deshtem apo jo i ndyshojn format e veta...
    per at nuk kan mirkuptim per gjerat qe neser munden pa dashjen e tyre ti ndodhin...
    p.s. flm . qe me ke pershendet pershendetja esht gjithashtu nga ana ime

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mua sme duket aq humane ajo qe po ben ... perkundra ben shume gabim qe rrezikon veten ..

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anėtarėsuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    ne shqiptareve kjo gje na ka lene mbas gjithmone *we judge a book by its cover* .
    dikush me lart kishte postuar qe ka njerez qe jan te sakte e kur vjen puna sjan te zotet te bejne asgje ne jete.

po jap mendimin tim reth kesaj, me ben pershtypje deshira , optimizmi dhe determinacioni per te jetuar nje jete normale edhe pse eshte e kufizuar fizikisht.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Jam plotesisht dakort me ty per cfare shkrove! Zoti e ndihmofte.

Ju te tjeret, mos e shtini shpirtin ne gjynaf duke bere komente kot se koti. Cdo njeri ka jeten e tij, cfare ju hyn ne xhep juve si e ka burrin, si ka ngelur shtatzene etc etc.

Habitem me 4-5 persona qe njoh, qe jane moshe nga 35 vjec e siper. U habita kur pashe komentet e ketyre (e din vete se kush jane)

Duke ju kthyer temes, Zoti keshtu e beri te shkreten, ajo jeton me aq sa Zoti i ka dhene. Asnje para se te linde nuk e zgjedh fizikun etc etc.

Urime Stacey, shpetofsh mire.

Per mua e kishe ti e dhemysmja ,desha te tallem ,kur tallem me veten time une ,te tjeret nuk i kursej fare ,nuk besoj se do shkojme ne ferr per kete ,gjynof nga zoti thua ....?
    Atehere zoti paska bo me shume gjynofe qe e ka krijuar ...dhe hik se nuk te kam shoqe me se me ke ofendu shume .
    Keshtu eshte kur nuk vjen me ke shpia ime del prej rruges se Zotit ahahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e majla
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    245
    Them une:
    C'na duhet ne sa femije ben tjetri, nga i nis e ku i bitis.. Ajo me siguri ka nje jete normale familiare, ka nje bashkeshort qe e perkrah dhe nje dashuri te madhe per femijet e saj. Eshte per t'u admiruar qe dhe pse e di qe eshte e rrezikshme, ajo vendos te lind nje tjeter.
    Zoti e ja befte mbare asaj dhe femijes.

Per te gjithe ata qe e kane quajtur "gje te shemtuar"
    Askush nga ne nuk ka mundesine e te zgjedhe se si do te jete kur lind..Ne zgjedhin se kush do te jemi pas lindjes.
    Per mua kjo grua eshte e vogel ne trup, por ka nje force e vlera te paarritshme..

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga majla Lexo Postimin
    Them une:
    C'na duhet ne sa femije ben tjetri, nga i nis e ku i bitis.. Ajo me siguri ka nje jete normale familiare, ka nje bashkeshort qe e perkrah dhe nje dashuri te madhe per femijet e saj. Eshte per t'u admiruar qe dhe pse e di qe eshte e rrezikshme, ajo vendos te lind nje tjeter.
    Zoti e ja befte mbare asaj dhe femijes.

Per te gjithe ata qe e kane quajtur "gje te shemtuar"
    Askush nga ne nuk ka mundesine e te zgjedhe se si do te jete kur lind..Ne zgjedhin se kush do te jemi pas lindjes.
    Per mua kjo grua eshte e vogel ne trup, por ka nje force e vlera te paarritshme..

A bravo se nuk e dinim ne ,shyqyr qe na e mesoni ju vogelushet moraliste ....
    dini me bo humor ju apo jo ,nuk ju njof ne jete por ne pergjthsi moralistet jane me te keqia per te bere keq ...
    Mund te komentoni sa te doni se si e ndjeni ju por nuk keni pse te merreni me shkrimet e te tjereve ,tema eshte e lire te gjith mund te japin mendimin e vet ...
    dhe mos na u beni hipokrite se nuk jeni aq engjej , ju kam lexuar neper tema ...
    njerezit qe urrej me shume moralistet hipokrite ,mos na hapni barkun ,se ju a njohim botekuptimin kulturor e edukativ pak a shume nga shkrimet u bemi kaq kohe ketu per te njohur njeri -tjetrin...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •