Kur te behesh mami do e kuptosh dashurine per jeten. Kur te them fjalen jete, e kam fjalen per jeten qe ti dhuron.
Por mos harro, po beshtyve siper te bie ne fytyre, po beshtyve ne toke te bie ke kembet. Prandaj me rrespekt per keto ''krijesa te shemtuara'' sic i quajte. Keto zdo kene gjatesine por kane shume vlera te tjera.
Ku e din ti qe e shohin per gjynaf mi??? Nuk eshte gjynaf por eshte per tu admiruar. Po sipas teje, do veje jeten e saj ne rrezik kjo per ndihma???
Hajde mendje hajde.
Hajt naten e mire!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 09-11-2009 mė 22:47
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
haha ashtu sic thoni ju eshte.Edhe doktorat kan mendimin tuaj.U shtofshin sa me shume tipa te tille.U kenaqet besoj.bye.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
suada
ka njerez qe mendojn se bukurija esht gjithqka edhe jetojn per momentin
nuk e din se gjithqka ne ket bot asht kaluse
bukurija , shendeti , pasurija te gjitha keto deshtem apo jo i ndyshojn format e veta...
per at nuk kan mirkuptim per gjerat qe neser munden pa dashjen e tyre ti ndodhin...
p.s. flm . qe me ke pershendet pershendetja esht gjithashtu nga ana ime![]()
mua sme duket aq humane ajo qe po ben ... perkundra ben shume gabim qe rrezikon veten ..
ne shqiptareve kjo gje na ka lene mbas gjithmone *we judge a book by its cover* .
dikush me lart kishte postuar qe ka njerez qe jan te sakte e kur vjen puna sjan te zotet te bejne asgje ne jete.
po jap mendimin tim reth kesaj, me ben pershtypje deshira , optimizmi dhe determinacioni per te jetuar nje jete normale edhe pse eshte e kufizuar fizikisht.
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Per mua e kishe ti e dhemysmja,desha te tallem ,kur tallem me veten time une ,te tjeret nuk i kursej fare ,nuk besoj se do shkojme ne ferr per kete ,gjynof nga zoti thua ....?
Atehere zoti paska bo me shume gjynofe qe e ka krijuar ...dhe hik se nuk te kam shoqe me se me ke ofendu shume.
Keshtu eshte kur nuk vjen me ke shpia ime del prej rruges se Zotit ahahahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Them une:
C'na duhet ne sa femije ben tjetri, nga i nis e ku i bitis.. Ajo me siguri ka nje jete normale familiare, ka nje bashkeshort qe e perkrah dhe nje dashuri te madhe per femijet e saj. Eshte per t'u admiruar qe dhe pse e di qe eshte e rrezikshme, ajo vendos te lind nje tjeter.
Zoti e ja befte mbare asaj dhe femijes.
Per te gjithe ata qe e kane quajtur "gje te shemtuar"
Askush nga ne nuk ka mundesine e te zgjedhe se si do te jete kur lind..Ne zgjedhin se kush do te jemi pas lindjes.
Per mua kjo grua eshte e vogel ne trup, por ka nje force e vlera te paarritshme..
A bravo se nuk e dinim ne ,shyqyr qe na e mesoni ju vogelushet moraliste ....
dini me bo humor ju apo jo ,nuk ju njof ne jete por ne pergjthsi moralistet jane me te keqia per te bere keq ...
Mund te komentoni sa te doni se si e ndjeni ju por nuk keni pse te merreni me shkrimet e te tjereve ,tema eshte e lire te gjith mund te japin mendimin e vet ...
dhe mos na u beni hipokrite se nuk jeni aq engjej , ju kam lexuar neper tema ...
njerezit qe urrej me shume moralistet hipokrite ,mos na hapni barkun ,se ju a njohim botekuptimin kulturor e edukativ pak a shume nga shkrimet u bemi kaq kohe ketu per te njohur njeri -tjetrin...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt