Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    masi po i dishe gjithe kto sende po mdoket qe paske qen vet atje azilant e koke shkru si magjup e epaske puth kryqin...nuk osht me shfrytzu rastin o lladik me ofendu kerkon po kjo osht gjendja e mjerushme e popullit ku bojm pjes edhe na,nuk kan faj ata qe ikin prej kosoves e shkojn shkruhet si magjup,ka faj pushteti ktu qe nuk ju mundson njerzve ni pune,kan faj ata qe i kan shit krejt fabrikat e krejt vendet e punes ne kosove e jon pasunu per veti...ti koke budall o shpirt paske problem me trunin e vogel,ose je naj kusheri i ktyne hajnav nqeveri e t konvenon kjo gjendje...ik mos repliko mo kurr.
    Ketu te ne ka shume te verteta qe nuk thuhen por ma shum ka njerz qe mbi tragjedin e dikuj tjeter qe as nuk e njohuin shfrytzojn rastin te shajn apo per depresjonin e tyre qe ju ka ndodhe ne politike.
    eshte e verte se keta njerzit tan qe po dalin ne europ e sidomos tash eshte ne mode franca kur shkojn atje lajmrohen azil dhe thon se jon:
    - maxhup
    - se kan qen me pushtetin e serbis dhe tash uqk-ja qe ka ardhe ne pushtet po na ndjek,
    - jan homoseksual dhe ne kosove nuk kan te drejt se jan te pa deshiruem prej shoqeris atje
    - e puthin kryqin ne prezencen e tyre duke then se ne kosove keshtu nuk guxojn prej ekstremistave etj
    zoti sheh e keshtu naj qon keto bela me u kthjell.
    kjo eshte e vertet te pelqen apo jo......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    jaaa ju si ngucni pakicat, e dim ate e din ata qe e kan provua me juve te gjakut prisht komunist, e dim fare mire se ju skeni pas problem me shkie kuren e kures, anmiku juaj kryesor ka qen gjithehere shqyptari , Bllistat. o edepseza te psohter,akoma keni ftyre , po ju skeni pase ase keni per te pase ndonjehere ftyre.
    Hashim bandit krimineli ishte nji vegel qorre nanoiste njete si ai Ali ahmet pishpiriku, qe ne emen te robenis kosoves, papagallisnjen gjoja per lufet kunder anmikut, ndersa realiteti dihej, te shty nga ishe sigurimsat enverist te padronve tyne nano-majko-gjinushat, i kishen armatos per te vera rival, kundershtar politik shqyptar. te poshter ini ju e din krejte shqyptarija, shyqyr Zotit qe koha nuk punon me per ju dhe padronet tuaj.

veq nja mos harro plakoo se se hashimi nuk eshte prej gjakove se kuqe dhe pejes ku ka ndejt rankoviqi ne kohen e vet dhe mos harro se rahmani i yt dhe mutakalli (mahmut bakalli) nuk ta shpallen pavarsin por ata ta humben edhe autonomin, mos harro se ata nuk ishin ne rambuje per ta ndihmue serbin qe te kapitullon por ishin ne beograd qe ta forcojn serbin kunder nacionalizmi shqiptar , mos harro se rramni morina i yt dhe mtakalli yt nuk ia kthyen pushken serbis por ju bene krah serbis ne lufte kunder nacionalizmit dhe seperatistave shqiptar etj. dhe ne kohen e rahmon morines dhe mutakalit tende serbet ishin ata qe jua jepin shqiptarve jo traktorat por edhe femrat qe me prish gjakun qe tash e edhe ti me siguri e ke. dhe mos harro keto kur ben krahasime pa lidhje dhe ofendime pa lidhje . hahahhahaaaaaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

jaaa ju si ngucni pakicat, e dim ate e din ata qe e kan provua me juve te gjakut prisht komunist, e dim fare mire se ju skeni pas problem me shkie kuren e kures, anmiku juaj kryesor ka qen gjithehere shqyptari , Bllistat. o edepseza te psohter,akoma keni ftyre , po ju skeni pase ase keni per te pase ndonjehere ftyre.
    Hashim bandit krimineli ishte nji vegel qorre nanoiste njete si ai Ali ahmet pishpiriku, qe ne emen te robenis kosoves, papagallisnjen gjoja per lufet kunder anmikut, ndersa realiteti dihej, te shty nga ishe sigurimsat enverist te padronve tyne nano-majko-gjinushat, i kishen armatos per te vera rival, kundershtar politik shqyptar. te poshter ini ju e din krejte shqyptarija, shyqyr Zotit qe koha nuk punon me per ju dhe padronet tuaj.

per ty plakoo nuk paske lidhje me ballista por kjo porosi vlen per ty:

KURE TA KUJTONI LIRINE KUJTONE ADEM JASHARIN,
    KURE TA KUJTONI PAVARSINE KUJTONE HASHIM THAÇIN

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Ketu te ne ka shume te verteta qe nuk thuhen por ma shum ka njerz qe mbi tragjedin e dikuj tjeter qe as nuk e njohuin shfrytzojn rastin te shajn apo per depresjonin e tyre qe ju ka ndodhe ne politike.
    eshte e verte se keta njerzit tan qe po dalin ne europ e sidomos tash eshte ne mode franca kur shkojn atje lajmrohen azil dhe thon se jon:
    - maxhup
    - se kan qen me pushtetin e serbis dhe tash uqk-ja qe ka ardhe ne pushtet po na ndjek,
    - jan homoseksual dhe ne kosove nuk kan te drejt se jan te pa deshiruem prej shoqeris atje
    - e puthin kryqin ne prezencen e tyre duke then se ne kosove keshtu nuk guxojn prej ekstremistave etj
    e kom ni psikiater n`mahall qetu hajde vizitoje i thom pa pare t`kontrollon se koke djal i mir veq po u koqitshe si dhiu n`akull.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    - maxhup
    O ti far djali,
    Nuk eshte bash si po thu ti qashtu jo se njerzit jan dek tu u mundu per ni cop buk..
    E mos ti perseris ma shume..
    A e di ti se ne Maqedoni 35 raste jan registru me gripin e derit.
    Qeverija jon nuk po mendojn me i hargju 30% te parave per fushat me i ble vakcinat kunder Gripit e me i pshtu popullin se nuk ju vyn pushteti pa popull o ti..
    A duhet me mendu dikush per popull a veq per vete..
    te gjithe Jan vakcionuar politikanet me familje e popullit qijav nonen aaaa!!???
    Mos me ngre per gjuhe ti ben qfar te dush zotri voto ku te dush dhe shpreh mendimin tend si te duash por mos i moho realitetet.....Une nuk kam kunder askujt asgje per zgjedhjet po them mendohuni mendohuni se nje dite do te jet von.......
    Une nuk kam qa te them ma shume per informat me te madhe lexoje edhe nje her kete qe e shkroi B.C.B

qeshtu osht nkosove situata ti roi,njerzt nuk kan me qka miren jan pa pune pa shkolla kan interneta ne lagje e shkrujm llafe grave qka ndegjojne ne kojshi hijn ne gjynah me pjestar te popullit te vet e pastaj hin ne gjynah me jeten e vet.mbrrojn njerz t`caktum ne vend se me mbrojt njeriun i cili osht pjestar i shoqnise ncilen jetojn edhe kta far indianca qe jon bo si gra...nuk flitet qysh me e bo ni zgjidhje e me i zhduk kta hajna qe na sakatun po shkojn kallxojn qysh e paska thirr motra me shku franc,qysh e paskan njoft personalisht etj etj...
    neser na ndodh edhe neve kjo tragjike(zoti mos e boft)nfamilje tona e qka at`her me fol dikush per familjar ton jo kshtu jo ashtu. po thom prap ka shume njerz qe perveq rrenave ne internet e llafeve te grave nuk dijn tjeter qka.
    qysh guxojn me u varros ton ata shpirta e mos me ju bo ni autopsi me kqyr qka ndodhi qe vdiqen kta.pse hashim thaqi e hajredin kuqi nuk i jon pergjigj letres se arsim gergjaliut qe ka kerku me ju bo autopsi viktimave???
    a kishin leju serbet me ju mbyt 15 njerz e mos me e bo tmadhe?kurr hiq...a kishin fol serbet llafe t grave jo motra e thirri jo vllau e thirri,kete pune e kishin qu deri n okb e skishin lon sen pa fol keq per neve shqiptart...

turp..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Roi : 09-11-2009 më 12:41
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    O ti far djali,
    Nuk eshte bash si po thu ti qashtu jo se njerzit jan dek tu u mundu per ni cop buk..
    E mos ti perseris ma shume..
    A e di ti se ne Maqedoni 35 raste jan registru me gripin e derit.
    Qeverija jon nuk po mendojn me i hargju 30% te parave per fushat me i ble vakcinat kunder Gripit e me i pshtu popullin se nuk ju vyn pushteti pa popull o ti..
    A duhet me mendu dikush per popull a veq per vete..
    te gjithe Jan vakcionuar politikanet me familje e popullit qijav nonen aaaa!!???
    Mos me ngre per gjuhe ti ben qfar te dush zotri voto ku te dush dhe shpreh mendimin tend si te duash por mos i moho realitetet.....Une nuk kam kunder askujt asgje per zgjedhjet po them mendohuni mendohuni se nje dite do te jet von.......
    Une nuk kam qa te them ma shume per informat me te madhe lexoje edhe nje her kete qe e shkroi B.C.B

gjithkah dhampira e qeveri kerkunde nuk ndermer as gje dalin ufo ne mes te mahalles e shkruajn ne internet e qeveria kerkun!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Talking

e kom ni psikiater n`mahall qetu hajde vizitoje i thom pa pare t`kontrollon se koke djal i mir veq po u koqitshe si dhiu n`akull.
    pse te ai psikiatri po rrishe a, valla ty nuk te paska ndihmue hiq, po kqyr biri mas vetit e shko te naj hoxh, dil prej mahalle shihe boten.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    pse te ai psikiatri po rrishe a, valla ty nuk te paska ndihmue hiq, po kqyr biri mas vetit e shko te naj hoxh, dil prej mahalle shihe boten.
    jo jo nmahall thash e kom amo perveq problemit me tru paske problem me te lexume ti...hajt tash mytu boll mos m`hup kohe.mos tvjen marre shko te mjeku veq mos replikko mo se nerva po mshkon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 09-11-2009 më 13:11

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    u ta qft nanen e gjyse shkaut , kah ka ther rankoviqi koke dal ti po me doket, po Hashimin qe e ka denu shkau me burg e te kish nxan e kish ba sallat pe ban tradhtar e titistin e rugoviqin qe shkiet ja kan myt baben e nanen ja kan dhunu e u dal gjyse shka qe ju qesshke shkive e shqiptareve e nacionalistave i thirke kriminel e hajdut qeveri,profeti i zotit ADEM JASHARI u fliju me familje si gjith profetet ne histori kur se ka njoht rugoviqin si bashkekombas as qe ka dasht me ja permen zanin ,se ni nacionalist e ni gjak shqipütar nuk e don rugoviqin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    - maxhup
    barvo Kosovelli se shume trim po shihesh qe je,pisat qe dalin nga Kosova lajmrohen akoma asil si magjupt e kurdet dhe thojne qe kena qene qytetar te ndershem te serbis e per ket pune po na ndjekin nacionalistat e separatista e UCKes,nuk thojne qe po na ndjekin :nacionalistat` e ldks,e ironia ma e madhe eshte se lajmrohen ne ket forum e shajn UCK en se eshte tradhtare e ldken e bejne patriotike,e shyqyr qe si kan shkiet e skan mundesi e force e mujn me hanger m.u.t vetem ketu ne msheftas neper internet

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •