Close

Rezultati i Sondazhit: A do te investonit te ardhurat tuaja ne vendlindje?

Votues
318. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

239 75.16%
  • Jo

56 17.61%
  • Nuk me intereson

23 7.23%
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 143
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Te investoni ne kosove e shqiperi done me thene ti mbani ne jete udbashet ne qeveri qe me leket e juaj tua shtypin kekat popullit,dhe juve!
    Por kush investone ata njerezit e qeveris qe u derguan me heret ne diaspore dhe diasporen ta vjelin dhe po me paret e hallegjinjeve tjau qoin shtetit te udbes!

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    kam investuar , dhe do vazhdoj te investoj derisa te shkoj e te jetoj vete andej.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Po, sepse është i vetmi vend për të cilin ndjej.

Duhen ide dhe përdorim i mënçur. Dhe diçka është e sigurtë. Askund tjetër nuk ekzistojnë normat e fitimit që janë në Shqipëri (nuk di për në Kosovë, por mendoj se njësoj duhet të jetë).
    Prektora

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga cool_shqype Lexo Postimin
    kam investuar dhe do te vazhdoj te investoj ne vendin tim, pa marre parasysh te metat dhe stabilitetin e dobet politiko-ekonomik te deritanishem...
    sugjerimi im per ndonje permiresim .....
    - ti kthehet toka pronarit legjitim
    - te kete nje kontrroll me te rrepte financiar per ato bashkesi tregtare qe vazhdojne te punojne dhe deklarojne se dalin me humbje per vite me rralle
    - tu hiqet monopoli i importit disa ish borgjezeve te drejtorise se 2 (deri ne 91) dhe demokrato-socialeve pas 91, qe kane cuar prodhimin vendas ne standarte minimale e kushte mjeruse
    - mbeshtetja e klases prodhuese vendase si ne qytet edhe ne fshat me lehtesime ne lendet e para te domosdoshme dhe heqja e takses per te pakten 10 vjet per ata qe kane prodhim me cilesi te larte dhe punesojne ose bashkeprodhojne.......
    - mos taksimi ose takse e bute per aktivitetet e reja e sidomos ato me karakter turistik (malor ose bregdetar)

Me gjithe keto kerkesa qe paske ti, shqiptaret do te thone rruge e mbare!!.Kthehu andje nga erdhe.Prandaj dhe hezitojne njerzit te kthejne koken, se atje ligjin e ben maliqi.Shqiptari nuk eshte formuar akoma si njeri me kulture qe ja veln te kesh bashkpunim !Kemi te gjithe frymen e kundershtimit dhe behemi shume xheloz per njeri tjetrin .Ktu ne forum dhe i turremi njeri tjetrit si qen.Pa lere te hidhemi ne realitet !
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Me gjithe keto kerkesa qe paske ti, shqiptaret do te thone rruge e mbare!!.Kthehu andje nga erdhe.Prandaj dhe hezitojne njerzit te kthejne koken, se atje ligjin e ben maliqi.Shqiptari nuk eshte formuar akoma si njeri me kulture qe ja veln te kesh bashkpunim !Kemi te gjithe frymen e kundershtimit dhe behemi shume xheloz per njeri tjetrin .Ktu ne forum dhe i turremi njeri tjetrit si qen.Pa lere te hidhemi ne realitet !

E ke thene tamam! E kemi si pune epidemije apo mallkimi qe nga koha e Turqise...

Ja nje barcalete qe te veje me kete:

Ishin 2 jenicer shqiptare ne ushtrime Osmane. Nje dite ne nje beteje u shquan shume per trimerine dhe zgjuarsine e tyre, per te fituar betejen. Kjo ju raportua sulltanit, i cili i ftoi ne pallatin e tij. Kur vene atje, sulltani qe siduket e kishte nuhatuar pak a shume mentalitetin e shqiptarit, i fut nje nga nje ti shperblej.

-Futet i pari, dhe i thote Sulltani:

-Me thuaj, c'fare do jane te tuat!
    -Nje kope me bageti, qe kur te kthehem ne shtepi te kem dicka me c'fare te merrem-i thote ky.
    -E bere qofte-thote sullatni.

-Futet i dyti, dhe sulltani i ben te njeten pyetje si te parit.
    -Une nuk dua gje, vetem ato qe i premtove atij te parit mos ja jep-i thote ky i dyti.

Sulltani hapi syte e veshet, dhe keshtu filloi ti percaj me lehte shqiptaret, mbasi nuk e kishin problem qe te ishin vete te varfer, por te shikonin edhe gjitonin njesoj...LOL

E di qe disa nuk do tu pelqejne kjo barcolete, por ja qe koha e ka treguar te vertete, na pelqen apo jo!
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    17
    gjeja me e mire qe do te benim do te ishte te investonim per shqiperine .... se po te investojme ne sot do te perfitojne tjert neser....femijet tane i bie..!!!!! mendoj une..

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga ERME_NITA Lexo Postimin
    gjeja me e mire qe do te benim do te ishte te investonim per shqiperine .... se po te investojme ne sot do te perfitojne tjert neser....femijet tane i bie..!!!!! mendoj une..

Femijet e investitoreve (shqiptar qe jetojne jasht shqiperis) si bie te jetojne atje.Edhe investitoret shqiptare qe jetojne brenda shqiperise, i kane derguar femijet e tyre jashte shqiperise per tu kulturuar dhe per te jetuar.Po gjithesesi ti je ne rregull.Teorikisht edhe une mendoj si ty.Kshtu duhet te ndothe!!.Po realiteti flet ndryshe!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    PO TE KISHA MUNDESI DO TE INVESTOJSHA NE FSHATRA TE NALTA TE SHQIPERISE NE 1000 fshatra,dhe do kisha zhvillue turizmin ,sepse e ardhmeja ashte ne aaaaaaajer te PASTER dhe uje te PASTER ushqim te PASTER dhe shendet te PASTE,poashtu edhe ne viset Shqipetare me male dhe DRUNA me HIJE ku ka UJE te FTOFTE dheKROJE me GUFIM UJI sikurse e ka krijue NATYRA.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    PO TE KISHA MUNDESI DO TE INVESTOJSHA NE FSHATRA TE NALTA TE SHQIPERISE NE 1000 fshatra,dhe do kisha zhvillue turizmin ,sepse e ardhmeja ashte ne aaaaaaajer te PASTER dhe uje te PASTER ushqim te PASTER dhe shendet te PASTE,poashtu edhe ne viset Shqipetare me male dhe DRUNA me HIJE ku ka UJE te FTOFTE dheKROJE me GUFIM UJI sikurse e ka krijue NATYRA.
    O hotel, ato qe thua ti me siper i kane bo beton e zhavorr e lende drusore, ato ishin ne kohen e Naimit tani nuk ekzistojne me. Ato fshatra tani po vdesin nga ndotja e varferia, e nuk ka mbete peme ne kembe, bile edhe malet po i shkaterrojne per t'i bere cimento.

Shih per me teper videon:

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    LIGJI,LIGJI,DHE VETEM LIGJI,pashe,dhe mose pafsha,kure druni,i trashe,dhe i tipit te rande,bahet,VJEDHJE,KJO ASHTE VJEDHJE,HAJNA KREJTE KATUNDI,vetem HAJNA NE SHERBIM TE HAJNISE,ANI LURA ,po ai vende i BUKUR,per me PUSHUE e jo me vjedh dhe SHKATRUE KU ASHTE LIGJI,he nonen e LIGJIT he.PO a ka njeri mbi toke,qe nji gja SHIFET,e nuke GJYKOHET.PTHU,PTHU,E PTHU nuke kame fjale,vetem te them,po i PERNGJANE SI NDONJI MALE I DJEGUN me PLOTFLLIQESIRA.ato vende se paku 1 milion euro kishin prue ne vite prej TURIZMIT.

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •