Close
Faqja 19 prej 51 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 508
    FCBARCELONA Maska e olt1on
    Anėtarėsuar
    02-05-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    148
    INIESTA : NJE LETĖR PĖR SHOKUN !!!

Andres Iniesta ishte njė mik i ngushtė i Dani Jarque lojtar i Espanyol, i cili ndėroi jetė kėtė verė. Iniesta dhe Jarque ishin rival,por ishin edhe miq tė mirė. Ata kanė luajtur shumė vite sė bashku nė Spanjė pėr ekipet kombėtare tė tė rinjve kur ata ishin shumė tė vegjėl. Tani Iniesta do ta ndajė njė letėr pėr mikun e tij Dani Jarque:

"Tung Dani,e para dhe mė e rėndėsishmja qė dua tė tė them ėshtė se mė mungon shumė.Unė nuk mund tė imagjinojė se sa e pa drejtė ėshtė jeta kur mer me vete njė shok si ti.Kjo ėshtė arsya pse,nuk ka mė gėzim,sepse kėtė kohė qė pe kaloj pėr ty ti do ta kaloje me familjėn dhe gruan tėnde tė dashur.Unė i qmojė shumė momentet qė kaluam sė bashku,bisedat tona qė kryesisht pėrqėndroheshin pėr gjėrat e futbollit.
    Kujtoj kohėn qė kemi kaluar duke luajtur sė bashku,koha kur ishim U-15 dhe U-17.Kujtoj kohėn kur kemi fituar medalien e artė nė kampionatin europian U-19.Ne gjithmonė ndronim dresat,sepse ti e kėrkoje kėtė,nė tė 2 lojėt e kampionatit ose qdo rund.Ne ishim rivalė,por gjithmonė e kam vlerėsuar sinqeritetin tėnd.Kur mė kanė pyetur pėr ekipin tuaj,Espanyol-in e Barcelonės,gjithmonė i thoja tė gjėrat e njejta:"Nė Espanyol kam shumė miq tė vėrtet,pavarsisht rivalitetit qė kemi."Do tė mė mungoshė shumė,Dani.Derbi i radhės do tė jetė shumė i vėshtirė.
    Unė e di qė pavarsisht ku je,do tė kujdesesh pėr tė afėrmit tuaj,pėr familjen.LAMTUMIRĖ MIKU IM!"

Djem e perktheva,edhe pse sdi as vet qysh e kom perkthy,po letra mpelqej shum edhe nikohsisht mka prek edhe mu.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Nuk po e kuptoj qfar dreqin esht duke ber Markez me ksi gabime fatale, shumica e golave vin nga gabimet e markez ket vit edhe te boskuets, para 2,3 viteve kshtu bente njesoj kurse ket vit qe shkoj mu duk se ishte permisuar po me sa shof nuk paska ndryshuar fare (per mua mallkim i mbrojtjes).
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga olt1on Lexo Postimin
    INIESTA : NJE LETĖR PĖR SHOKUN !!!

Andres Iniesta ishte njė mik i ngushtė i Dani Jarque lojtar i Espanyol, i cili ndėroi jetė kėtė verė. Iniesta dhe Jarque ishin rival,por ishin edhe miq tė mirė. Ata kanė luajtur shumė vite sė bashku nė Spanjė pėr ekipet kombėtare tė tė rinjve kur ata ishin shumė tė vegjėl. Tani Iniesta do ta ndajė njė letėr pėr mikun e tij Dani Jarque:

"Tung Dani,e para dhe mė e rėndėsishmja qė dua tė tė them ėshtė se mė mungon shumė.Unė nuk mund tė imagjinojė se sa e pa drejtė ėshtė jeta kur mer me vete njė shok si ti.Kjo ėshtė arsya pse,nuk ka mė gėzim,sepse kėtė kohė qė pe kaloj pėr ty ti do ta kaloje me familjėn dhe gruan tėnde tė dashur.Unė i qmojė shumė momentet qė kaluam sė bashku,bisedat tona qė kryesisht pėrqėndroheshin pėr gjėrat e futbollit.
    Kujtoj kohėn qė kemi kaluar duke luajtur sė bashku,koha kur ishim U-15 dhe U-17.Kujtoj kohėn kur kemi fituar medalien e artė nė kampionatin europian U-19.Ne gjithmonė ndronim dresat,sepse ti e kėrkoje kėtė,nė tė 2 lojėt e kampionatit ose qdo rund.Ne ishim rivalė,por gjithmonė e kam vlerėsuar sinqeritetin tėnd.Kur mė kanė pyetur pėr ekipin tuaj,Espanyol-in e Barcelonės,gjithmonė i thoja tė gjėrat e njejta:"Nė Espanyol kam shumė miq tė vėrtet,pavarsisht rivalitetit qė kemi."Do tė mė mungoshė shumė,Dani.Derbi i radhės do tė jetė shumė i vėshtirė.
    Unė e di qė pavarsisht ku je,do tė kujdesesh pėr tė afėrmit tuaj,pėr familjen.LAMTUMIRĖ MIKU IM!"

Djem e perktheva,edhe pse sdi as vet qysh e kom perkthy,po letra mpelqej shum edhe nikohsisht mka prek edhe mu.
    Me Vertet Prekse

I Paharruar Qoft Kujtimi
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    hee robt e kazanit si duket do ja marr barces 1 pik me ket supermbrojtje 10 nmbrojtje 1 nsulm

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    po deri dje po shanit interin qe nuk fitoi kunder ruseve? dhe qe ishim edhe me 10 futbollist.
    skuader mediokre
    vari leshte

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Hajde Barca hajde!

Mjer Interi thuaj, se te fundit e ka me Barcelonen ne Kamp Nou!
    Life's too short to remove USB safely.

Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Nuk merzitem per Barcen se e ka te sigurt kualifikimin po interit i ka hi sorra ne b-yth
    nuk esht loja e njejt kazani me barcen si me interin nese e ke shikuar me barcen 10 lojtar rrin ne mbrotje nuk e di sa qa duhet te bej nje ekip per te shenuar se esht shum e veshtir luan njelloj si Shqipria qe nxirrte barazime me Hollanden, Portugalin e Suedin

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    mire mire kete sezon me duket se barca qe po ben kaq shume pordhe do ta haj nga te dy ruset dhe ukrainasit. mbase shkon ne uefa ndersa inter e meriton eleminimin. une jam tifoz me interin por nuk eshte ne lartesine e duhur per champions
    vari leshte

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Drejtusit e barcelones kane tregu budallikun me te modh qe kane heq Etoo per ibra. Me ate rast ne minuten e trete qe ka humb ibra konfirmon edhe njehere qe nuk eshte sulmues per te zhbllokuar rezultatin. Shpresoj qe Barca te kualifikohet. Do jete nje krim i madh qe nje ekip kaq i madh me emra te medhenj te humbi ate freski qe kishte dhe ate loje super te bukur. Rrofshin Messi, Iniesta, Xavi & CO. se te jete per Guardiolen, i conte ne Europa Cup.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    barca do e vuaj shume kete sezon fillimi te champions. tashme i duhet patjeter fitorja ndaj dinamo kievit se ndryshe rrezikon shume
    vari leshte

Faqja 19 prej 51 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •