INIESTA : NJE LETĖR PĖR SHOKUN !!!

Andres Iniesta ishte njė mik i ngushtė i Dani Jarque lojtar i Espanyol, i cili ndėroi jetė kėtė verė. Iniesta dhe Jarque ishin rival,por ishin edhe miq tė mirė. Ata kanė luajtur shumė vite sė bashku nė Spanjė pėr ekipet kombėtare tė tė rinjve kur ata ishin shumė tė vegjėl. Tani Iniesta do ta ndajė njė letėr pėr mikun e tij Dani Jarque:
"Tung Dani,e para dhe mė e rėndėsishmja qė dua tė tė them ėshtė se mė mungon shumė.Unė nuk mund tė imagjinojė se sa e pa drejtė ėshtė jeta kur mer me vete njė shok si ti.Kjo ėshtė arsya pse,nuk ka mė gėzim,sepse kėtė kohė qė pe kaloj pėr ty ti do ta kaloje me familjėn dhe gruan tėnde tė dashur.Unė i qmojė shumė momentet qė kaluam sė bashku,bisedat tona qė kryesisht pėrqėndroheshin pėr gjėrat e futbollit.
Kujtoj kohėn qė kemi kaluar duke luajtur sė bashku,koha kur ishim U-15 dhe U-17.Kujtoj kohėn kur kemi fituar medalien e artė nė kampionatin europian U-19.Ne gjithmonė ndronim dresat,sepse ti e kėrkoje kėtė,nė tė 2 lojėt e kampionatit ose qdo rund.Ne ishim rivalė,por gjithmonė e kam vlerėsuar sinqeritetin tėnd.Kur mė kanė pyetur pėr ekipin tuaj,Espanyol-in e Barcelonės,gjithmonė i thoja tė gjėrat e njejta:"Nė Espanyol kam shumė miq tė vėrtet,pavarsisht rivalitetit qė kemi."Do tė mė mungoshė shumė,Dani.Derbi i radhės do tė jetė shumė i vėshtirė.
Unė e di qė pavarsisht ku je,do tė kujdesesh pėr tė afėrmit tuaj,pėr familjen.LAMTUMIRĖ MIKU IM!"
Djem e perktheva,edhe pse sdi as vet qysh e kom perkthy,po letra mpelqej shum edhe nikohsisht mka prek edhe mu.

Krijoni Kontakt