Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 78
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin

Po ashtu, Mustafa tha se është kundër një vlerësimi të mëhershëm të Qeverisë, se Pallati i Rinisë dhe i Spoteve në kryeqytet duhet të rrënohet.

“Unë si kryetar i Prishtinës nuk do të lejojë kurrë që Pallati i rinisë të rrënohet”, tha Mustafa, duke shtuar se, këtë do ta bëjë – “vetëm atëherë kur qytetarët e Prishtinës të kërkojnë një gjë të tillë”. /Telegrafi/

Pallati i Mustafës

Isa Mustafa tha se në Qeveri ekziston një ide për rrënimin e Pallatit të Rinisë. Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala, ndërkaq, thotë se ky është një spekulim ose paranojë elektorale.

Nga Besiana Xharra më 31.10.2009 në ora 8:28
    Kandidati i LDK’së për Kryetar të Prishtinës, Isa Mustafa, ka akuzuar Qeverinë e Kosovës se pretendon ta rrënojë Pallatin e Rinisë.

Gjatë një takimi me të rinj të LDK’së mbi platonë e këtij pallati, ai ka thënë se “pëlqimi për rrënimin e Pallatit të Rinisë ka shkuar në zyrën e Ministrit të Ekonomisë dhe Financave”.

Ai nuk ka dhënë detaje të tjera, por ka shtuar se rrënimi i këtij pallati nuk do të lejohet nga Komuna e Prishtinës.

“Ne e kemi kundërshtuar rrënimin e Pallatit të Rinisë dhe kemi thënë se ky pallat mund të rrënohet vetëm me referendum, në qoftë se qytetarët dhe rinia pajtohen, vetëm atëherë mund të rrënohet ky pallat”, ka thënë Mustafa.

Sipas tij, arsyetimi i dhënë nga Qeveria është se në kohën e ndërtimit të pallatit, kanë kontribuar edhe qytetarët e Fushë-Kosovës, Novobërdës, Obiliqit, të cilët kanë qenë pjesë e Komunës së Prishtinës dhe se atyre duhet t’u takojë diçka.

“Mirëpo, unë ju them gjithë atyre qeveritarëve, përfaqësuesve të AKM’së tashmë AKP’së se ky arsyetim është i pabazë”, ka thënë ai, duke shpjeguar se gjatë viteve ’70 prishtinasit kanë kontribuar për ndërtimin e Pallatit të Rinisë.

Reagon Ministri Shala

Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala ka reaguar ndaj deklaratave të Isa Mustafës se - Qeveria synon rrënimin e Pallatit të Rinisë.
    “Nën një, nuk po guxoj t’iu besoj veshëve të mi për deklaratën e dhënë nga z. Mustafa. Dhe nën dy, duke mos besuar se çfarë ai ka deklaruar, unë konsideroj se ky është thjesht një spekulim ose një paranojë elektorale”, ka deklaruar Shala për Express, të premten.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    hahahhahaahahahahhahahaahah
    RRofsh o zog ,me mengjes me bane me qesh
    Ramushi e meriton hahahhaahhhhhhahhaahahhaahahhhahahh

Ehee praaa, qeshu qeshuu tii hehe !!

RRofssh edhe tii !!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga urani29 Lexo Postimin
    Pse kerkon Modernatorë o shok te pengon kjo foto.
    Mos ke frik nga fotografit e njerzve qe luftuan per liri.
    Adem Jashari komandanti legjendar i kombit shqiptar gjithmon do te rroj.
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    kup bacit kup copa copa u befsh
    po kush te ka faj ty qe i urren Heroit e gjall e te ran te kombit
    O Ju, PseudoPatriotë, cfarë mendoni se po flisni, ju dëshironi të tregoni patriotizmin tuaj duke u munduar të përlyeni (njollosni) figurën legjendare të Adem Jasharit !!! Pse a nuk keni si të ngritni vlerat e Hashim Tadicit, apo veqse duke bër fotomontazhe ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Mustafa: Nuk kënaqemi me çfarëdo rezultati

Kryetari i Prishtinës dhe kandidati i LDK-së për kryetar të kryeqytetit, Isa Mustafa, ka shprehur bindjen e tij për fitore të Lidhjes Demokratike të Kosovës në kryeqytet, gjatë takimit që pati të premten me banorët e lagjes Tophane.
    “Jam i bindur se LDK do të fitojë në Prishtinë. Ne jemi të interesuar që të fitojmë me rezultat të mirë, sepse nuk kënaqemi me çfarëdo rezultati. Ne dëshirojmë të kemi rezultat të fortë që me atë të kemi edhe shumicën në Kuvendin Komunal prandaj kërkojmë nga ju që të dilni në votime me 15 nëntor”, ka thënë Mustafa.

Mustafa tha se programi i LDK-së është programi më i miri për kryeqytetin, dhe se qëndrimi i LDK-së ndaj ligjit, demokracisë, pronës, dhe ndaj buxhetit është shumë më i mirë se sa qëndrimi i Qeverisë qendrore.

Para qytetarëve të kësaj lagjeje, Mustafa ka përmendur investimet që janë bërë gjatë qeverisjes së tij, si dhe ato që do të vazhdojnë të kryhen nëse ai fiton. /Telegrafi/

Postuar: 23:47 / 30 Tetor 2009

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Shkoj ne theqafje...mos u kthefte kurre

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887

thaqi me lek te popullit ty i qliru haletet ne bar,

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=KIOyE...eature=related

thaqi me lek te popullit ty i qliru haletet ne bar,
    A ja mbajte qirin ti, qe e paske par duke i çliru "haletet", prej kur "BARI"na qenka vend ku çlirohen "haletet".

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    A ja mbajte qirin ti, qe e paske par duke i çliru "haletet", prej kur "BARI"na qenka vend ku çlirohen "haletet".
    Pse simbas teje cfarë bëhet në një Shtëpi Publike, lobohet për njohjen e Kosovës ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Pse simbas teje cfarë bëhet në një Shtëpi Publike, lobohet për njohjen e Kosovës ?!
    A po shkruan aty "BAR RESTORAN"- sipas talebanve secili bar,hotel,restoran është shtepi publike "puf",te kota jan perpjekjet tuaja per diskreditimin e Thaçit me metodat me te poshtra made in udba.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    A po shkruan aty "BAR RESTORAN"- sipas talebanve secili bar,hotel,restoran është shtepi publike "puf",te kota jan perpjekjet tuaja per diskreditimin e Thaçit me metodat me te poshtra made in udba.
    hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa qy restoran , ku e pave ti restoran ore i gjor,

ku po shkrun restoran

ndoshta edhe thaqi se ka pa se qka po shkrun.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •