Ndryshuar për herë të fundit nga FREX : 08-11-2009 më 16:55
Ndryshuar për herë të fundit nga FREX : 08-11-2009 më 16:53
Pavarsisht kritikave te drejtuar nga qeveria thaqi une mendoj se ne krahasim me qeverit tjera ai per dy vjet per ate qe ata sun e bene per 7 vjet. edhe pse disa thon nuk kan qene rrethanat. Sigurisht qe egzistojn korrupsioni dhe shum dukuri negativ dhe qe na duhet pune me shume por kemi bere pak progres. meqe ra tema pse nuk e krahasoni progresin e shqipris dhe te kosoves pas shpalljes se pavarsive te tyre ne rrethanat qe jane zhvilluar. do te me interesonte shum mendimi i juaj madje do te deshiroja te hapja tem por nuk mundem
ndyresire te ish taku Thaqi e kishi propozu per pushkatim p,rugoviqi po gjithe jeten ja kushtoj me ba pallate mi pas 40 bodigard fmija fmive te vet te ken miliona,me u sill si pash deri sa zoti sja mer shpirtin,vetem ajo pjese e popullsis e perzier me shkie e turq e dojne rugoviqin se kush ka gjak shqiptar e njeh per coftin
ju bej me dije te gjithve se PDK,eshte parti e par dhe do te jet, dhe se lideri i saj Hashim Thaqi eshte nje politikan shum i mir i kohes moderne , ju bej me dije te gjithve se ai diti ta prezantoj Kosoven dhe ta perfaqesoj UÇK-en dhe ai e beri qe Bashksia Nderkombetare ta njoh luften e UÇK-es dhe te intervenoj ne Kosove, ju bej me dije se z.Thaqi dhe te gjith bashkluftetaret e tij jan simbol te liris, ndersa sa i perket ketij kualicioni, prishje dhe ndreqje te ketij kualicioni, kjo eshte vetem paralajmrim se PDK eshte ma e forta dhe LDK kur te don e shtij ne qeveri kur te don e largon, LDK nuk eshte asgja veq se nje xhoker i PDK mos harroni lexues
Krijoni Kontakt