Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 78 prej 78
    qun i mir Maska e FREX
    Anëtarësuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    NDYRESIRE, SI PO E VE NE DYSHIM Z. RUGOVA QE PER GJITHE JETEN E TIJ LUFTOJ PER LIRINE PAVARSINE E KOSOVES. QFARE DO TE SHIKOSHT TI. MOS TE TAKOHET ME ASNJE!!!!!!!!!! AI ESHTE POLITIKAN E DOM TE TAKOHET ME TE GJITHE POLITIKANET, KIOFSHIN ATA KUNDER APO PRO
    Ndryshuar për herë të fundit nga FREX : 08-11-2009 më 16:55

qun i mir Maska e FREX
    Anëtarësuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    KY INJORANTI TJETER PO NGATERRON POLITIKEN ME FENE. POLITIAKNET JANE TE PA FE. NUK BESOJ SE NDONJE POLITIKAN BESON NE FE. PER QFARE ARSYE PO NA I BIE KTO FOTO. KUSH KA MUNDESI TE ME THOTE SE ATO NUK JAN TE RREME DHE JAN BER PER ARSYE POLITIKE E ZGJEDHJE
    Ndryshuar për herë të fundit nga FREX : 08-11-2009 më 16:53

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2009
    Postime
    4
    Pavarsisht kritikave te drejtuar nga qeveria thaqi une mendoj se ne krahasim me qeverit tjera ai per dy vjet per ate qe ata sun e bene per 7 vjet. edhe pse disa thon nuk kan qene rrethanat. Sigurisht qe egzistojn korrupsioni dhe shum dukuri negativ dhe qe na duhet pune me shume por kemi bere pak progres. meqe ra tema pse nuk e krahasoni progresin e shqipris dhe te kosoves pas shpalljes se pavarsive te tyre ne rrethanat qe jane zhvilluar. do te me interesonte shum mendimi i juaj madje do te deshiroja te hapja tem por nuk mundem

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    hala ti me ket nik a ik mos e ndyj emrin drenicak pls .............ik

pse ty vetja prishtinalike pot doket a?hahahah.,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga FREX Lexo Postimin
    NDYRESIRE, SI PO E VE NE DYSHIM Z. RUGOVA QE PER GJITHE JETEN E TIJ LUFTOJ PER LIRINE PAVARSINE E KOSOVES. QFARE DO TE SHIKOSHT TI. MOS TE TAKOHET ME ASNJE!!!!!!!!!! AI ESHTE POLITIKAN E DOM TE TAKOHET ME TE GJITHE POLITIKANET, KIOFSHIN ATA KUNDER APO PRO
    ndyresire te ish taku Thaqi e kishi propozu per pushkatim p,rugoviqi po gjithe jeten ja kushtoj me ba pallate mi pas 40 bodigard fmija fmive te vet te ken miliona,me u sill si pash deri sa zoti sja mer shpirtin,vetem ajo pjese e popullsis e perzier me shkie e turq e dojne rugoviqin se kush ka gjak shqiptar e njeh per coftin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-10-2009
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ra Thaçi tish pyet vela e isa po jo veq me ra po keta e kishin pushkatue kretj
    ha ha ha

isen e kan rrok edhet e humbjes qe e ka te sigurt nga astriti i PDK-se
    e tani ai i shkreti diqka duhet me than
    PDK do te merr besimin prej populli qe ti qeveris mbi 25 komuna te kosoves
    dhe ne pergjithsi ne perqindje do te fitoi rreth 55-60%
    ket rritje e ka PDK-ja kryesisht prej sukseseve qe jan te shumta te Keyeministrit Thaqi dhe ministrave te qeveris se ti
    por nuk duhet harrua as kryetaret e 20 komunave qe i qeveris PDK-ja qe ishin po ashtu te sukseshum dhe populli i din keto mire dhe do ti votoi prap

kush nuk beson qe eshte keshtu do ti presim zgjedhjet se u afruen e i shofim por une jam i sigurt ne keto qka i thash

Ehh edhe une them ti presim, po s'po degjojne.

Ti Lapi, ku voton? Ne Lap apo ne Prishtine? Kot dua ta dij!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Etta Lexo Postimin
    Ehh edhe une them ti presim, po s'po degjojne. :)

Ti Lapi, ku voton? Ne Lap apo ne Prishtine? Kot dua ta dij!
    ne Prishtine
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Natryisht ashtu eshte, por ama Ramushi e meriton fitoren se ai dhe i ndjeri yne RUGOVA na prune gjer ketu ku jemi tani, e po te mos ishte thaqi tani e moti do te ishin te ndaluara trafikimet e qenieve njerzore si dhe ato me droge qe merre, apo qa di une si quhen ndryshe ! !!
    ju bej me dije te gjithve se PDK,eshte parti e par dhe do te jet, dhe se lideri i saj Hashim Thaqi eshte nje politikan shum i mir i kohes moderne , ju bej me dije te gjithve se ai diti ta prezantoj Kosoven dhe ta perfaqesoj UÇK-en dhe ai e beri qe Bashksia Nderkombetare ta njoh luften e UÇK-es dhe te intervenoj ne Kosove, ju bej me dije se z.Thaqi dhe te gjith bashkluftetaret e tij jan simbol te liris, ndersa sa i perket ketij kualicioni, prishje dhe ndreqje te ketij kualicioni, kjo eshte vetem paralajmrim se PDK eshte ma e forta dhe LDK kur te don e shtij ne qeveri kur te don e largon, LDK nuk eshte asgja veq se nje xhoker i PDK mos harroni lexues

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •