Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Ju nuke na merni vesh,ashte e vertet,sepse ju 50 vjet nuke keni pasur ODA ase ndeje,per ta ferkue gjuhen,gjuha bane ferkime,dhe LEDHATIME,per dashuri,per pune,per POLITIKA,per shkenca,ajo i mungon SHQIPERISE,mirepo ju vone do ta kupetoni Gjuhen Shqipe,sepse gjuha ne Shqypni folet Pa FERKIME,dhe njianeshe,gjuha duhet qenun shume ferkuese me fjale,pastaj te fitojshe ne gjuhe.ju nuke na mirni vesh,mirepo nefolim gjuhen GEGE,dhe ajo gjuhe ashte PIRAMIDALE,dhe gjdo KANGETARE E PERDORE NE KANGE,mirepo kur nisin KOMUNIKIMET ,atehertjeter qysh folin,qka ti bajshe,gjuhes,JA BANE VEDIT.
    Zoteri, po kapem vetem me rreshtat e pare se te tjerat i ke bere camur ,nuk i kuptoj sepse nuk merrem shume me gjuhen shqipe.
    Kur thua qe ne ne shqiperi nuk kemi pasur oda, ku bazohesh ?! Sepse ne myzeqe keto fjale jane edhe tani te perdorshme .Biles nuk themi ne dhomen e pritjes apo te ndenjes por ne ode .Dmth oda paska ekzistuar edhe ne toskeri sa kane ngelur dhe sot keto fjale .Po keshtu edhe konak(dhoma e gjumit) etj ,etj . Perdoren edhe sot e kesaj dite dhe jo vetem nga te moshuarit por edhe nga te rinjte .
    'Me fal' por gegerishtja jote eshte per te vene kujen .
    Nejse,nejse ju i dini me mire por me 'vrau syrin' andaj nderhyra .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 26-10-2009 më 20:08

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    une nuk replikoj me amatore si puna ktij albergos

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Qendra Gegerise paska qene Myzeqeja. Rendesi ka qe te gjithe Fieraket bien dakort me njeri tjetrin mbi mentalitetin fierak verior te odave e konakeve, dhe behet e parendesishme te kuptojne postimet e njeri tjetrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-10-2009 më 07:45

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Zoteri, po kapem vetem me rreshtat e pare se te tjerat i ke bere camur ,nuk i kuptoj sepse nuk merrem shume me gjuhen shqipe.
    Kur thua qe ne ne shqiperi nuk kemi pasur oda, ku bazohesh ?! Sepse ne myzeqe keto fjale jane edhe tani te perdorshme .Biles nuk themi ne dhomen e pritjes apo te ndenjes por ne ode .Dmth oda paska ekzistuar edhe ne toskeri sa kane ngelur dhe sot keto fjale .Po keshtu edhe konak(dhoma e gjumit) etj ,etj . Perdoren edhe sot e kesaj dite dhe jo vetem nga te moshuarit por edhe nga te rinjte .
    'Me fal' por gegerishtja jote eshte per te vene kujen .
    Nejse,nejse ju i dini me mire por me 'vrau syrin' andaj nderhyra .
    Po e shofe qe nuke e kupeton,KONAK ashte tjeter,kurse ODA ashte tjeter,ne ode kryhet llafi,dhe te gjithe prej shtepijave te veta shkojne,kurse ne konak ashte me flejt,dhe jane ndryshime.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Qendra Gegerise paska qene Myzeqeja. Rendesi ka qe te gjithe Fieraket bien dakort me njeri tjetrin mbi mentalitetin fierak verior te odave e konakeve, dhe behet e parendesishme te kuptojne postimet e njeri tjetrit.
    Po vallaj ti mire e ke ,dhe aq mire sa ska ku te shkoj me .Se po te dalesh njehere Haxhiu ,tjeter here Janaqi dhe njehere Muhamedi s'ka bir nene qe kuptohet me njeri .Se c'ma pate kete mentalitet fierak apo kete tjetren konakeve e odave une prap s'mora vesh gje .Nuk te shava gegerine jo ,kundershtova dhe se kam dashur te them qe kane qene te perbashketa apo te njejta si ne jug dhe veri keto fjale .
    Po nejse ketu keshtu u be vishja t'ia veshim .
    Tjeter here mos hidh vickla se sti ka njeri per borxh por fol qarte .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 27-10-2009 më 14:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Po vallaj ti mire e ke ,dhe aq mire sa ska ku te shkoj me .Se po te dalesh njehere Haxhiu ,tjeter here Janaqi dhe njehere Muhamedi s'ka bir nene qe kuptohet me njeri .Se c'ma pate kete mentalitet fierak apo kete tjetren konakeve e odave une prap s'mora vesh gje .Nuk te shava gegerine jo ,kundershtova dhe se kam dashur te them qe kane qene te perbashketa apo te njejta si ne jug dhe veri .
    Po nejse ketu keshtu u be vishja t'ia veshim .
    Tjeter here mos hidh vickla se sti ka njeri per borxh por fol qarte .
    Vickla eshte propensiteti per te mbrojtur idene me te pranuar te kohes nga krahu me i fuqishem. Ne se mund te te perdoret fjala e pershtatshme ne kete kontekst, do te ishte prostitucion i mendimit ne emer te popullaritetit. Kjo eshte me keq se sa mendimi i hapur armiqesor qe ka nje baze.

Shpresoj te kete qene me qarte kete here.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    C'kishte ai shkrim i im me larte qe po fillon te gjuash gjith keto fjale .
    C'fare ideje ,c'fare baze ?me duket je ti qe ke problem mendimet .
    Javan ,e di si eshte puna une prape nuk te kuptova ,si duket je nisur per ta gjuajtur topin tjeter vend ne kete teme .Shpresoj te jete keshtu .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Desha te te kursej nga ky rresht qe po te shkruaj tash. Por me qe e kerkon me ngulm: Postimi yt me lart nuk kishte kuptim, te cilen gje do ta kisha toleruar, sic bej shpesh, ne se nuk di sillte edhe antivlere.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    JAVAN punon per SIGURIMIN e ketije kompjuteri te web forumi Shqipetare ke kujdes Alnosa CENZURA NUKE HAROHET EDHE PSE KALOJNE REGJIMET.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Une nuk pata ndonje perleshje me Javanin dhe te kerkova ndihme ty .

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •