Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 108
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    per hapesin e temes:
    nese qellimi yt do te kishte qene te dije te verteten, kete teme duhet ta kishe hapur tek "komuniteti musliman" dhe jo tek "toleranca fetare".
    mendoj se qellimi yt nuk eshte ky. deshiron thjesht te hapesh polemike...
    sdq une nuk ia kam idene. mendoj se nuk ka gje te keqe te degjosh muzike ne pergjethesi.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Mire tha Adaes, a ka ndonje gje qe nuk eshte haram ne Islam.
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po ka
    haram nuk eshte studimi yt ne rast se universiteti ku ti je ka vetem femra
    haram nuk eshte nese ti vishesh normal dhe pervec rruges shkolle -shpi sben rruge tjeter
    haram eshte nese ti bie ne dashuri para martese
    Pse qenka haram te duash? Kur do biesh ne dashuri kur te martoj baba me nje 45vjecar?
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga -Alda- Lexo Postimin
    Mire tha Adaes, a ka ndonje gje qe nuk eshte haram ne Islam.
    Ka si psh te hidhesh n'er
    D'Oh!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ka si psh te hidhesh n'er
    Pervec vetes te hedhesh edhe te tjeret...
    Really Dude... Get A Life!!!

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    per hapesin e temes:
    nese qellimi yt do te kishte qene te dije te verteten, kete teme duhet ta kishe hapur tek "komuniteti musliman" dhe jo tek "toleranca fetare".
    sdq une nuk ia kam idene. mendoj se nuk ka gje te keqe te degjosh muzike ne pergjethesi.
    Qellimi im eshte qe te diskutojme mbi te verteten. Ka ndryshim polemika nga diskutimi, por nejse ju keshtu i shikoni si polemika sepse nuk iu vjen per shtat. Shko e hape ti nje teme te tille tek komuniteti myslyman dhe do te shkoj mundi kot sepse do te fshihet tema ose do te mbyllet. E hapa tek nenforumi "toleranca fetare" sepse tek nenforumi "komuniteti musliman" ka shume censure nen justifikimin se postimet jane provokative apo ofenduse etj... Si ne kohen e xhaxhit "agjitacion propagand". A nuk e shikon se s'po denjojne te kthejne pergjigje?

Ky ishte problemi jot? Pse e kam hap ktu? Sipas teje c'far temash mund te hapim ne ketu? Aman mor burre i dheut se jeni bere me keq nga ish-komunistat.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Qellimi im eshte qe te diskutojme mbi te verteten. Ka ndryshim polemika nga diskutimi, por nejse ju keshtu i shikoni si polemika sepse nuk iu vjen per shtat. Shko e hape ti nje teme te tille tek komuniteti myslyman dhe do te shkoj mundi kot sepse do te fshihet tema ose do te mbyllet. E hapa tek nenforumi "toleranca fetare" sepse tek nenforumi "komuniteti musliman" ka shume censure nen justifikimin se postimet jane provokative apo ofenduse etj... Si ne kohen e xhaxhit "agjitacion propagand". A nuk e shikon se s'po denjojne te kthejne pergjigje?

Ky ishte problemi jot? Pse e kam hap ktu? Sipas teje c'far temash mund te hapim ne ketu? Aman mor burre i dheut se jeni bere me keq nga ish-komunistat.
    ore jim morrison. ēfare do te thote JU? pse me drejtohesh ne shumes? ne ēfare grupi me fut mua, pasi nuk me njeh fare? nuk di as nga jam, as ku jetoj as nese besoj ne Zot apo jo.
    nga ai postimi im i kupetove te gjitha keto?
    mua mu duk hapja e kesaj teme ketu si e qellimshme per ate arsye qe te thashe me lart. kaq thash une.
    ato hipotezat e tu mbaji per vehte!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ore jim morrison. ēfare do te thote JU? pse me drejtohesh ne shumes? ne ēfare grupi me fut mua, pasi nuk me njeh fare? nuk di as nga jam, as ku jetoj as nese besoj ne Zot apo jo.
    nga ai postimi im i kupetove te gjitha keto?
    mua mu duk hapja e kesaj teme ketu si e qellimshme per ate arsye qe te thashe me lart. kaq thash une.
    ato hipotezat e tu mbaji per vehte!
    Sic supozove ti kot me kot per mua qe hapja e temes ktu ishte e qellimshme ashtu dhe une supozova kot me kot per ty. E shikon qe nuk eshte gje e mire te nxjeresh konkluzione per tjetrin, zotrote nuk te erdhi mire. Te njejten gje bere dhe ti me mua, nxorre konkluzion pa me njohur dhe pa e ditur nese une besoj ne zot apo jo. Dole ne konkluzionin qe hapja e temes ne kete nenforum ishte e qellimshme, pra provokative, pra kundra myslymaneve. Nuk kam dashur te polemizoj me ty, por te ktheva pergjigje me te njejtin stil qe me kishe shkruajtur.

shikoje dhe nje her postimin tend:

per hapesin e temes:
    Megjithate nuk ka pse e shtyjme me tej, besoj se u sqaruam dhe le te ngelemi "miq te mire forumor".

Gjith te mirat!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Pizeveni Lexo Postimin
    Nese muzika klasike konsiderohet harram per muslimanet, do te doja nje shpjegim me ajete kuranore apo hadithe qe mund ta perkufizojne kte. Mundesisht te interpretohen ajetet kuranore apo hadithet, mos te thuhen te pergjithsuara.
    Ne Islam cdo gje qe eshte jasht kufinjeve njerezore eshte e paligjeshme okay.
    Tani muzika klasike eshte mbrenda kufijve njerezor andaj eshte e lidheshme, por ama AC-DC dhe te ngjajshmet me ato, ato jane haram , sepse muzika e tyre eshte muzik satanike.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Nji pytje kam un... A ka ndonje gje qe seshte haram ne Islam???
    Ma mir spo postoj ato qe i 'lejon' islami se do te turperoheni krejt, edhe ne fund disa fanatike fetare do te me akuzojne per islamofobi?!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •