Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

24 vjeçaria shqiptare, zë *mat* hajdutin Grek në shtepinë e saj

E pabesueshme por nje femer 24 vjecare nga Shqiperia kapi brenda ne shtepine e saj nje hajdut nga Iraklio e greqise
    24 vjecaria kish dale nga shtepia per te bere pazarin. Kur doli nuk e mbylli me celes deren e shtepise duke menduar se ishte burri brenda
    Kur kthehet ne shtepi gjen brenda saj nje te huaj qe po kontrollonte neper sirtare
    Ne fillim e humba thote shqiptaria por pastaj kur pashe se edhe ai u tremb iu afrova dhe i mbertheva doren ne te cilen mbante leket qe kish gjetur nr shtepi rreth 1300 euro.....gjat kesaj kohe fillova te bertase *ndihme ndihme* disa here se mos degjonte ndonje nga komshinjte te me vinte per ndihme
    Per fat te mire ne ate moment kthehej burri
    E mbajtem hajdutin ne shtepi deri sa erdhi policia e cila e arrestoi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    zaran!ka (el)
    Postime
    124
    Po sheqyr ma ne funde qelloi nje greke qe po vjedhe shqiptaret

po shqiptaret kur vjedhin i marrin hotelet me radhe mer lale

PS: skan faji se ka ran kriz e keqe ska pun dhe leke si dikur

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Kesaj i thone te te kapin me presh ne duar. Shyqyr qe kapen ne flagrance ene nje grek qe ka vjedh shqiptaret...

ps: me ben pershtypje ca lesh haduti ishte ky?? Keta greket mire qe jane hajdut, po sdin as te vjedhin
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Qe tani vertetohuni qe nuk jeni vetem Ju Mashkujt,,te shkathet''!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk perjashtohet rasti qe dhe nje gerk te vjedhi ,por mund dhe te dyshoj, se ai mund te ishte ne "mik" i gruas shqipetare dhe per arsye dekospirimi mund te kete kurdisur skandalin ne fjale. Ne keto raste ehte e veshtire te gjesh te verteteten dhe qe me teper i kam perjetuar vete .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuk perjashtohet rasti qe dhe nje gerk te vjedhi ,por mund dhe te dyshoj, se ai mund te ishte ne "mik" i gruas shqipetare dhe per arsye dekospirimi mund te kete kurdisur skandalin ne fjale. Ne keto raste ehte e veshtire te gjesh te verteteten dhe qe me teper i kam perjetuar vete .
    Sa xheloz jeni ju mashkujt,kursesi te pranoni qe shkojm baraz ne cdo aspekt!Bile ne nje gje ju a kalojm.e ate gjejeni ju vet!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Cfar taktike e lehte per te zene hajdutet frikacake !!!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po mire kur kjo e kapi me presh ne dore e filloi te kerkonte ndihme, ky hajduti po bente sehir, nuk reagoi fare? Nuk ma mbush mendjen kjo ngjarje. Dicka mungon ketu.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    po hajdut Grek aman.. Nuk quhet!
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E pabesueshme por nje femer 24 vjecare nga Shqiperia kapi brenda ne shtepine e saj nje hajdut nga Iraklio e greqise
    24 vjecaria kish dale nga shtepia per te bere pazarin. Kur doli nuk e mbylli me celes deren e shtepise duke menduar se ishte burri brenda
    Ca ka ktu qe mos te besohet? Pse qenka e pabesueshme njeher? Ai tipi paska qene ordiner paska vjedh shum shtepi te tjera.. Ca ka ktu qe mos te besohet?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •