i kam bezdi telefonin me gjithe sms,
sikur te mos ishte i nevojshem per komunikim do ta kisha thyer me kohe.
1 here ne jave flas ne telefon ne rast nevoje.
i kam bezdi telefonin me gjithe sms,
sikur te mos ishte i nevojshem per komunikim do ta kisha thyer me kohe.
1 here ne jave flas ne telefon ne rast nevoje.
Un pertoj te shkruj sms... dhe i porosis robt qe te mos me shkrujn... po te kene noj gje per te me thene, le te marrin ne tel, edhe me mire merremi vesh, edhe ste acarohen nervat tu i shkrujt sms-te... Kur kujtoj kohet kur dergoja 1000 sms per nje muj, them me vete sa e cmenme paskam qene...
Really Dude... Get A Life!!!
Te deguarit sms eshte ideale me i prish menjen noj femre...Nese e fut nen rrjeten e shkembimit te sms-ve,80 % e ke bo taten.Biles,ato qe jane me te zgjuta,ngaqe ja dine zanatin...,nuk ju pergjigjen sms-ve duke nxjerre justifikime idiote te tipit :"Sme ka ardh asnje sms nga ti"..."E pashe shume vone mesazhin tend...",..."Skam pas lek ne celular"...ose versioni qe me acaron me shume eshte :"Uaa...po une ta nisa,si ka mundesi s'te paska ardhur"
me mir me fol se me shkru sms eshte njesoj si em fol me vete,,,me duket sikur i merr era fjalet,kurse kur flet eshte me mir se ja thu personalisht peronit nje fjal....
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Te dyja ndihmojne komunikimin, edhe sms edhe telefonata, sigurisht varet se ēfare do te komunikosh, se kur nuk ke deshire komunikimi, as njera nuk ndihmon...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Cilen menyre komunikimi preferoni me teper, text mesazh (sms) apo telefonate?
sms kam harruar te coji vetem ne rast festash.
me shum preferoji telefonat te flas![]()
vodafone club kese ne shqiperi vetem per zile te mer leke :P
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Krijoni Kontakt