Postuar më parë nga bombona un jam tu pi per qef se kam miq sonte ja kaq ehehhee Masi ke fol edhe je femer .....e rrotullojm per 180 shkalle .......i bie se je tu vujt per dikend hahahahahahhahahahahahahahaahahaaaa
Postuar më parë nga xhamia Masi ke fol edhe je femer .....e rrotullojm per 180 shkalle .......i bie se je tu vujt per dikend hahahahahahhahahahahahahahaahahaaaa aman o psikolog si e gjete se jam tu vujt per ty ps. po ik o xhamia e flej se te ka vajt von hehhhe
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona aman o psikolog si e gjete se jam tu vujt per ty ps. po ik o xhamia e flej se te ka vajt von hehhhe hahahhaahaaaahhahahahaha vet e kuptushme kjo hahahhahahah sme ze gjumi .....jam i vetmuar sonte
Postuar më parë nga xhamia hahahhaahaaaahhahahahaha vet e kuptushme kjo hahahhahahah sme ze gjumi .....jam i vetmuar sonte po pi pra raki a the vet se ishte per te vetmuarit apo jo heheheheheh
Postuar më parë nga bombona po pi pra raki a the vet se ishte per te vetmuarit apo jo heheheheheh un thash per te dashuruarit nuk jam bo hala per raki moj .......sme ka mundu aq shum mua
Postuar më parë nga xhamia hahahhaahaaaahhahahahaha vet e kuptushme kjo hahahhahahah sme ze gjumi .....jam i vetmuar sonte ah i shkreti un per ty ...qysh mer ti ke ngel vetem ti ?? shko pra te bombona se po te pret ajo ..mos ja ve ren kur thot qe sdo se ajo i thot gjithmon gjerat ne te kundert po ti se ke kuptu akoma
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga tutankamon ah i shkreti un per ty ...qysh mer ti ke ngel vetem ti ?? shko pra te bombona se po te pret ajo ..mos ja ve ren kur thot qe sdo se ajo i thot gjithmon gjerat ne te kundert po ti se ke kuptu akoma ashtu eee tute te du shum
Postuar më parë nga tutankamon ah i shkreti un per ty ...qysh mer ti ke ngel vetem ti ?? shko pra te bombona se po te pret ajo ..mos ja ve ren kur thot qe sdo se ajo i thot gjithmon gjerat ne te kundert po ti se ke kuptu akoma e kam kutpu tute edhe mir un edhe pse jo me trup tek ajo jam me zemer Postuar më parë nga bombona ashtu eee tute te du shum vlen e kunderta qe tha tute hahhahahaha
Postuar më parë nga xhamia e kam kutpu tute edhe mir un edhe pse jo me trup tek ajo jam me zemer vlen e kunderta qe tha tute hahhahahaha edhe un per te kunderten e thash mo pse qa kishe ti eee
Postuar më parë nga bombona edhe un per te kunderten e thash mo pse qa kishe ti eee at qe po ki qef me than xheloz hahhahahahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt