bolivi-brazil 1-0
luhet futboll ne bol-ivi apo sluhet futboll qe e kan kaq te veshtire argjentina dhe brazili
bolivi-brazil 1-0
luhet futboll ne bol-ivi apo sluhet futboll qe e kan kaq te veshtire argjentina dhe brazili
JO SEKS PARA MARTESE
nuk fitohet atje harroje kete pune.![]()
Është fush e mallkuar ajo pastaj ndikon dhe lartësia. Ky Nilmar filloj të shënoj rregullisht me kombëtaren![]()
Ne eshtye futbolli vete ashtu sic eshte Messi sote me mire mos te shofim ne futboll me mire te filllojme te shohim Bambigton.SHOKU IM AYRON BOY.Tani me duhet Messi qe jam ne pozite te keqe edhe jo ne ndeshiet miqesore.
Se nuk e kam ndjekur fare, c'ndodh nese Argjentina del barazim dhe Ekuadori fiton?
Life's too short to remove USB safely.
argjentines i duhet barazimi per me dal me duket.
uruguait i duhet vetem fitorja se e kercenon ekuadori po te fitoj ekuadori se humbet edhe plej offin...
gjithsesi ndeshjet jane 0-0 deri tani.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Kili ja rrasi nji petull Ekuadorit...
kshu qe deri tani si Argjentina, ashtu edhe Uruguaji jane ne finale ose play off...
---voudou.. ---
Uruguay po lu me mire dhe ka humb raste qe zorr se humben, si ne pjesen e pare ashtu edhe tani ne te dyten. FATI i Argjentines qe megjithese po lun shume dobet, gjithcka po i shkon vaj si paaftesia ose pafatesia e Uruguait ashtu edhe ndeshja ne Kili. Nqs Argjentina kualifikohet, per mua eshte pretendentja numer 1 per te marre trofeun ne Afrike.
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Der Kaiser,
deri keto momente Brazili eshte ekipi me i mire ne bote...
Por ka edhe nja 8 muj deri athere, shume lojtare mund te vriten dhe s'mund te jene te gatshem per te lujt, plus talente te tjere mund te shperthejne...
Po si e ka thene edhe Lipi, rendesi ka skuadra...
---voudou.. ---
gol Argjentina...
nji Bollati, e ka bo golin...
duhet te jete Com ky Der Kaiser![]()
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt