Të them të drejtën në minutat e fundit te nje dite rutine pune monotone nje ndodhi me beri që të marr shkas për të shkruar paksa në lidhje me atë që une "preka sot" !
Ulërima, ofendime të tejskajshme (ose më mirë të themi zhargon shqiptar) nk sfond, nga një nga "koleget" e mija të sapoardhura !
Me pas kuptova dhe "tërhoqa mbrapsht" qoftë dhe mendimet më të ulëta qe pata për të, që per nje cast i mendova.
E kam fjalen për:
Të ndjehesh i tradhtuar, të ndjehesh i/e perdorur, të ndjehesh që e gjithë koha që dedikove paska qënë në shërbim të një idioti/idioteje !
Kjo ishte dhimbja e pakapercyeshme e mikes time sot qe vec sytë e saj do ta shpjegonin me mire, sesa fjalet qe unë po mundoem të përzgjedh për të shpjeguar atë situatë që sot shpesh ndodh ne Shqipëri !
Një histori prej vitesh e ngritur në shpresa, plane, "ëndrra" me një person qe kishte dy vite qe mbante nje femer nga ana tjeter duke i paguar qirane e shtepise, makinen .............. (What a piece of shit)
"Vajza" - qe njeriun e tyre e zgjedhin në bazë të asaj asaj qe ai ka mundesi ekonomike per te ofruar per to :
Nje makine te bukur, ambjentin e "Pub-it" per te kaluar per qejf ....... etc >
Derisa vjen momenti i zevendesimit nga dikush tjeter qe thote (jo domosdoshmerisht me e mire, thjesht ndryshe ):
Te lutem me liro pak vendin !
A nuk mendoni se vajzat shqiptare duhet të jenë më të kujdesshme në mënyren se si pezgjedhin njeriun që duhet të kenë në krah, sesa thjesht te kufizohen ne te mirat materiale qe ai ka ? (Kjo nuk vlen per te gjitha, pa dashur te ofendpoj askend)
Ps: Në "mendjen" time seksi i kundërt kategorizohet në:
çupëlina, goç, femër dhe zonjushë/zonjë (titull që për aq sa unë mendoj e meritojnë shumë pak)
Kjo është një përshëndetjte për Femrat dhe Zonjushat/Zonjë-at, gjithashtu edhe në njëfarë mënyre për çupëlinat dhe goça-at "e vogla".
Krijoni Kontakt