Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

E reja e fundit e ditës time !

Të them të drejtën në minutat e fundit te nje dite rutine pune monotone nje ndodhi me beri që të marr shkas për të shkruar paksa në lidhje me atë që une "preka sot" !

Ulërima, ofendime të tejskajshme (ose më mirë të themi zhargon shqiptar) nk sfond, nga një nga "koleget" e mija të sapoardhura !

Me pas kuptova dhe "tërhoqa mbrapsht" qoftë dhe mendimet më të ulëta qe pata për të, që per nje cast i mendova.

E kam fjalen për:

Të ndjehesh i tradhtuar, të ndjehesh i/e perdorur, të ndjehesh që e gjithë koha që dedikove paska qënë në shërbim të një idioti/idioteje !

Kjo ishte dhimbja e pakapercyeshme e mikes time sot qe vec sytë e saj do ta shpjegonin me mire, sesa fjalet qe unë po mundoem të përzgjedh për të shpjeguar atë situatë që sot shpesh ndodh ne Shqipëri !

Një histori prej vitesh e ngritur në shpresa, plane, "ëndrra" me një person qe kishte dy vite qe mbante nje femer nga ana tjeter duke i paguar qirane e shtepise, makinen .............. (What a piece of shit)

"Vajza" - qe njeriun e tyre e zgjedhin në bazë të asaj asaj qe ai ka mundesi ekonomike per te ofruar per to :

Nje makine te bukur, ambjentin e "Pub-it" per te kaluar per qejf ....... etc >

Derisa vjen momenti i zevendesimit nga dikush tjeter qe thote (jo domosdoshmerisht me e mire, thjesht ndryshe ):

Te lutem me liro pak vendin !

A nuk mendoni se vajzat shqiptare duhet të jenë më të kujdesshme në mënyren se si pezgjedhin njeriun që duhet të kenë në krah, sesa thjesht te kufizohen ne te mirat materiale qe ai ka ? (Kjo nuk vlen per te gjitha, pa dashur te ofendpoj askend)

Ps: Në "mendjen" time seksi i kundërt kategorizohet në:

çupëlina, goç, femër dhe zonjushë/zonjë (titull që për aq sa unë mendoj e meritojnë shumë pak)

Kjo është një përshëndetjte për Femrat dhe Zonjushat/Zonjë-at, gjithashtu edhe në njëfarë mënyre për çupëlinat dhe goça-at "e vogla".

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    kjo bote ndryshon po ashtu edhe gocat dhe cunat nuk ke c ti besh

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    Të them të drejtën në minutat e fundit te nje dite rutine pune monotone nje ndodhi me beri që të marr shkas për të shkruar paksa në lidhje me atë që une "preka sot" !

Ulërima, ofendime të tejskajshme (ose më mirë të themi zhargon shqiptar) nk sfond, nga një nga "koleget" e mija të sapoardhura !

Me pas kuptova dhe "tërhoqa mbrapsht" qoftë dhe mendimet më të ulëta qe pata për të, që per nje cast i mendova.

E kam fjalen për:

Të ndjehesh i tradhtuar, të ndjehesh i/e perdorur, të ndjehesh që e gjithë koha që dedikove paska qënë në shërbim të një idioti/idioteje !

Kjo ishte dhimbja e pakapercyeshme e mikes time sot qe vec sytë e saj do ta shpjegonin me mire, sesa fjalet qe unë po mundoem të përzgjedh për të shpjeguar atë situatë që sot shpesh ndodh ne Shqipëri !

Një histori prej vitesh e ngritur në shpresa, plane, "ëndrra" me një person qe kishte dy vite qe mbante nje femer nga ana tjeter duke i paguar qirane e shtepise, makinen .............. (What a piece of shit)

"Vajza" - qe njeriun e tyre e zgjedhin në bazë të asaj asaj qe ai ka mundesi ekonomike per te ofruar per to :

Derisa vjen momenti i zevendesimit nga dikush tjeter qe thote (jo domosdoshmerisht me e mire, thjesht ndryshe ):

A nuk mendoni se vajzat shqiptare duhet të jenë më të kujdesshme në mënyren se si pezgjedhin njeriun që duhet të kenë në krah, sesa thjesht te kufizohen ne te mirat materiale qe ai ka ? (Kjo nuk vlen per te gjitha, pa dashur te ofendpoj askend)

çupëlina, goç, femër dhe zonjushë/zonjë (titull që për aq sa unë mendoj e meritojnë shumë pak)

Kjo është një përshëndetjte për Femrat dhe Zonjushat/Zonjë-at, gjithashtu edhe në njëfarë mënyre për çupëlinat dhe goça-at "e vogla".
    Kaligula
    jane dy gjerat qe njeriu nuk mund ti zgjidh kurr me arsye sepse vijn vetvetiu....
    1) boten shpirterore
    2)enderrat
    Bota shpirterore eshte e lidhur ngusht me endrrat por asnjehere endrrat nuk mund te plotesojn perfundimisht boten shpirterore...
    Ne kerkojm shume, ne brendesin tone diku aty shperthejn nje sere ndjenjash imagjinatash, varjojn emocione, iluzione qe kthehen ne deziluzione.
    Taktikisht dhe llogjikisht nuk mund te vejm dot dore ne brendesin tone edhe pse shpesh here duam(pse bera kete gje po sikur te kisha bere ate tjetren) kjo ne rast deshperimi ose reflektimi mbi situatat. Pra mund te dashuroj nje te bukur dhe nje me pak te bukur qendron fakti se kjo me pak e bukur me jep ngrohtesi me shume se ajo tjetra.
    Aparenca eshte lajkatare, aparenca eshte e bukur dhe e mire e ne reflektojm mbi te sipas karakterit, nese llogjika do me conte pertej aparences une do te kontrolloja vetveten gje qe smund te arrij dot por jo per arsyen se jam siperfaqsore por per faktin se jam gatuar i till
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    pse merzitesh ti hapesi i temes, ky eshte realiteti ne fakt, kush ka lek ka edhe dashnore.

mos u merzit, kjo ndodh ne ditet e sotme me shumicen e njerezve.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    pse merzitesh ti hapesi i temes, ky eshte realiteti ne fakt, kush ka lek ka edhe dashnore.

mos u merzit, kjo ndodh ne ditet e sotme me shumicen e njerezve.
    jo domosdoshmerisht ndoll keshtu....
    keto raste jan veq per ata qe si marrin ndjenjat per baz qe ndoll ne shumicen e meshkujve per fat te keq.....
    sa per temen,,,,do thoja se femra ka te disa llojeve e te tilla femra duan injoruar fare se skan vler hiq e as qe duhet ti japesh as nje kokerr leku....
    po nje fenomen i till ndoll dhe em meshkujt e sotem qe duhen trajtu njesoj si plehra.....
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e shtegetar
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    97
    Shum komente jepen per kete tem ,esht ber mod ne shqiperi jo qe kan nje te dashur po dhe shpin shkaterrojn ,dhe kur vjen puna behen pishmend po esht von ,me 1 fjal esht prish dynjaja ,lum ai ose ajo qe din ta ruaj familjen si syt e ballit ,pasuria e disave ngaterrohen moralin e familjes sa zemra jan ne kraharor ,cfar ndjenjash kan keta lloj robi ,si kan surrat dalin para familjes ,shkojm drejt evropes me nga 2 gra .Me 1 fjal te paret tan jan martuar me 1 grua dhe kan vdek me 1 ,
    I arratisur e i syrgjynosur

i rraskapitur e i sakatosur

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    jo domosdoshmerisht ndoll keshtu....
    keto raste jan veq per ata qe si marrin ndjenjat per baz qe ndoll ne shumicen e meshkujve per fat te keq.....
    sa per temen,,,,do thoja se femra ka te disa llojeve e te tilla femra duan injoruar fare se skan vler hiq e as qe duhet ti japesh as nje kokerr leku....
    po nje fenomen i till ndoll dhe em meshkujt e sotem qe duhen trajtu njesoj si plehra.....
    jo mor, primen e ke. Femrat jan shkaktaret qe na cojne drejt kesaj pune, sa per tu shfry, mashkulli shfryhet edhe me noj femer qe punon ne rruge, njelloj eshte.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin

E kam fjalen për:

Eshte per te ardhur keq ne fakt se ne cfare krijohet nje lidhje dashurie atje, pika themelore = paret.
    Po ti hapesi i temes, mos u merzit, njerez te tille e gjejne diku tjeter - me te njejten monedhe. Mos ta vleresosh tjetrin per cfare ben dhe per cfare eshte eshte very sad.

po kjo eshte jeta, mbushur me njerez te tille. Ste ngelet vetem te move-sh on me jeten tende, dhe te shpresosh se nje njeri me te njejtat vizione dhe qellime te njejta per jeten do hyj ne jeten tende.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E keni fajin dhe ju djemte se nuk dini ku hidhni syte. Nga ato femra materialiste terhiqeni, qe e kane mendjen tere diten te veshja, tualeti, parfumet, dhuratat, makinat, restorantet, hotelet. Epo te dukesh bukur, te biesh ne sy nuk eshte cheap lol. E doni te bukur, sexy, moderne te bjeri mire ne sy e te mburreni para shokeve. Normal qe keto femra te ngeshme duan nje person me leke perkrahu qe ti financoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 14-10-2009 më 16:36
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    E keni fajin dhe ju djemte se nuk dini ku hidhni syte. Nga ato femra materialiste terhiqeni, qe e kane mendjen tere diten te veshja, tualeti, parfumet, dhuratat, makinat, restorantet, hotelet. Epo te dukesh bukur, te biesh ne sy nuk eshte cheap lol. E doni te bukur, sexy, moderne te bjeri mire ne sy e te mburreni para shokeve. Normal qe keto femra te ngeshme duan nje person me leke perkrahu qe ti financoje.
    pajtohem me ty...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si duhet ta komentojmë Kur'anin?
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 09:54
  2. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  3. Klubi i Arsenalit
    Nga bunny në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 300
    Postimi i Fundit: 24-01-2007, 19:58
  4. Kodikët e Shqipërisë
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-12-2005, 15:25
  5. Simotrat e “Parmalatit” në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 15:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •