Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Dy gjera jan qe shkatarrojne harmonin dhe paqen e njeriut:

1.Paraja
    2.P....(cuditerisht,te dyja me "P")

Zot na ruaj thuaj!

Me vjen keq lali,dite me te bukura do vijn.Just patience!
    Feel the pump √

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anëtarësuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Dashuria eshte komplekse ashtu siq eshte e po i shtove edhe lekun behet edhe me e nderlikuar, fatkeqsisht te dyja bashke nuk shkojne mire me njera tjetren,
    jo vetem ne Tirane apo Shqiperi po gjithandej verehet nje fenomen i tille
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    jo mor, primen e ke. Femrat jan shkaktaret qe na cojne drejt kesaj pune, sa per tu shfry, mashkulli shfryhet edhe me noj femer qe punon ne rruge, njelloj eshte.
    si fillim nuk jam ''mor'' po jam'' moj'' e pastaj pse qekan femrat eeee???
    un di shum shembuj nga jeta ku meshkulli eshte shkaktari pse femra eshte interesagjie se ne nje menyr eshte mashkulli qe e meso per dreq duke u munduar ta bjel me lek ate,,,,
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nuk eshte vetem realiteti i femres shqiptare, eshte realiteti i femrave ne mbare boten.. vetem se ne shqiperi tani na duket si dicka e re.. me pare ishte familja qe mundohej ti jepte vajzes nje djale nga qyteti e me mirqenie, ne fakt fjalet e para qe thuheshin ishin ato : banon ne qytet ose ka prospektive per ne qytet, babai i tij eshte drejtor, pergjegjes etj etj,ka figorifer e lavatrice ne shtepi. tani ndryshimi eshte qe nuk jane me prinderit qe kerkojne partnerin per femren eshte femra qe e zgjedh vete, drejtori tani eshte biznesman , shtepia eshte bere vile, lavatricja e figoriferi jane bere bmw e mercedes...
    megjithate nuk eshte kurre mire ti pergjithesojme gjerat...
    jam gjithmone e mendimit qe nje femer qe nuk eshte e zonja te mbaje vetveten dhe lejon qe nje mashkull te marre ne dore jeten e saj , eshte femer qe nuk respekton veten
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga bombona Lexo Postimin
    si fillim nuk jam ''mor'' po jam'' moj'' e pastaj pse qekan femrat eeee???
    un di shum shembuj nga jeta ku meshkulli eshte shkaktari pse femra eshte interesagjie se ne nje menyr eshte mashkulli qe e meso per dreq duke u munduar ta bjel me lek ate,,,,

moj bombona, si do ta rretullosh, ashtu si e thashe une eshte, te tjera cfar mendoni ju jane vecse mendime me i ba qefin vetes e me ja lan fajin partnerit.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    moj bombona, si do ta rretullosh, ashtu si e thashe une eshte, te tjera cfar mendoni ju jane vecse mendime me i ba qefin vetes e me ja lan fajin partnerit.
    e ke gabim fajin sia lem partnerit ama nuk du qe e verteta te mshefet .....
    gjat jetes sime kam njoh me shum meshkuj qe i perdorin femrat ne menyra nga me te ndryshmet sesa femra.......me shum kam njoh femra qe nese kan bop noj akt te papalqyshem ka qen si pasoj e mirtrajtimit nga partjeri......ose ishi i saj
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    S'du me komentu, sepse pak munesh me than....
    Per fat t'keq ekzistojn edhe kta lloj njerzish...

Para tre vjetsh m'kujtohet, ne nje hotel ne Rome(Latina me sakte) u nodha para nje situate qe nuk munem me e harru kollaj.... Zbres prej makine, dhe drejtohem per tek recepsioni i hotelit me marr çelsin e dhomes, dhe para meje ishin bashk duke ba regjistrimin nje i moshum rreth te 70-ve dhe nje femer rreth 25-30-vjeçe. Nga veshja dhe çantat qe mashin ne dor, t'jepshin me kuptu se kjo goca ishte sekretarja apo nenpunsja e ketij t'moshumit. Pasi bajn regjistrimin recepsionisti e pyt se si deshironin me u sistemu, duke i tregu se kishin ne dispozicion dhoma teke, por ky i moshumi i thot qe dote vetem nje dhom me krevat martesor. N'at moment atmosfera perreth ngriu per pak çaste, ndersa ftyra e recepsionistit u skuq prej sikletit...

Shpesh jam munu me kuptu se si munet nje burr i ksaj moshe me ba ni akt t'till. Flas per arsye qe jan mrena normave t'njerzimit. Un nuk besoj fort tek kta "dashnit" me difernec t'madhe moshe, ku n'tnjajten koh ka diferenc t'madhe ekonomike...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Përshëndetje të gjithëve:

Juve që thjesht e lexuat këtë temë, juve qe dhatë mendimin tuaj !
    Dikush nga ju patë goditur në shenjë në lidhje me rastin që unë tregova dhe meqë ra fjala:

Armë-pushimi i një tradhtie sot vendoset ndoshta dhe nga të kerkuarit falje e konvertuar në para. Urdhëro shpirt 1500 euro pasi ajo ishte thjesht nje "rreshkitje" e vogël për mua ndersa ti je "e vetmja".

E të mendosh qe për nje moment më erdhi sinqerisht keq për fatin e saj, ndersa sot mu desh të shihja kompromisin e vendosur me ankand, ashtu duke qeshur do te thoja gati, gati e lumtur. (Mu duk vetja si "idiot", me erdhi peshtire)

Ndoshta është e vërtetë që disa femra e kanë zemrën tek "portofoli", apo disa meshkuj xhentilesën me masën e qërasjes por persa me perket mua kjo është vërtet për të ardhur keq për të dyja këto kategori njerëzish.
    Femra që lënë veten të trajtohen si "kone" (Kape bubi një kockë tahi hidhu, bej cfarë dua!) me meshkuj që pikasin llojin e tyre të vajzës, dhe hidhen ne ankand për blerjen e "konkubinës" së rradhës.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Si duhet ta komentojmë Kur'anin?
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 09:54
  2. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  3. Klubi i Arsenalit
    Nga bunny në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 300
    Postimi i Fundit: 24-01-2007, 19:58
  4. Kodikët e Shqipërisë
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-12-2005, 15:25
  5. Simotrat e “Parmalatit” në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 15:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •