Peveq mendjes qe hala smunet mu pa , era shihet me an te teknologjis qe e ka bo menja jon pra ja ka ndihmu synit me pa : ) , Shpirti nese diqka e till egziston ma perpara se vet mendja jon kurgjo smunet ke konMelaqet xhinet e kto fore jon, a qe e mira edhe e keqja egziston ne veprimet tona ajo nuk osht dmth qe neve na nxit naj krijes e padushme me bo na vet krejt vet
![]()
We are all Aliens
mua me duket se ndoshta xhinet jan alienėt(sic pershkruhen sot) vec pse emertime te ndryshme, me sa kam lexuar per xhinet thuhet se kan teknolgji te lart at'her i bie qe te jen alienet edhe nga pamja pershkruhen njesoj, tpakten kshtu mendoj une .
nė Kur'an thot qe zoti esht sundues i botrave kshtu qe nuk ma merr mendja se egzistojn vetem njerzit (Alien xhin me duken njelloj)
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
edhe ky prizrentrance kishe po gjej nje gabim ne Kur'an pi marres ju mur ftyra Hehe![]()
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
E thone ne Kuran Muhamedin donin ta kryqezonin si Krishtin?
Nje gabim qe e kam degjuar qe eshte shkruar ne kuran. Nje profet vdiq sepse rrugen ja kishin shtruar me lekura bananeje e profeti shkau e perplasi koken ne gur,
Edhe pse te paskan dhene shpjegime te kjarta, anetaret me lart, do kisha shtuar edhe une diq ne lidhje me kete qe asesi nuk behet fjale per ndonje gabim te asnje lloji.15:27. E xhinėt i krijuam mė parė nga zjarri, nga flaka e fortė.
Kalimi prej nje gjendje agregate ne nje gjendje agregate tjeter, eshte nje proces i njohur ne Kimi/Fizik, d.m.th shembull kalimi prej gjendjes agregate te gazet ne ate te ngurt dhe anasjelltas, dhe prej asaj gjendjes se lenget ne te nguart apo te gazet.
Dhe ne Kuran : "E xhinėt i krijuam mė parė nga zjarri, nga flaka e fortė."- d.m.th u krijuan me pare, qe do te thote se kur u krijuan E xhinet, u krijuan nga Zjarri dhe nga flaka e fort, qe do te thote se kjo lloj gjendje agregate ka qen vetem ne momentin e krijimit dhe se pastaj ka kaluar ne nje gjendje agregate tjeter.
Shembull: kemi qelqin i cili ne zjarr eshte ne gjendje te lenget, ndersa kur ftohet kalon ne gjendje agregate te ngurt.
Keshtu pastaj eshte edhe me njeriun, i cili ne momentin e Krijimit ka qen prej dheu, mirpo tash eshte prej mishi dhe lekure.
Nje gje duhet ta cekim, dhe ajo eshte se Xhinet jan nje popull i padukshem per ne qe kan procese te shumezimit si qdo krijes tjeter, d.m.th edhe ata lindin dhe vdesin sikur ne, besa hajn dhe pijn sikur ne, mirpo jan popull qe kan filozofin e tyre te caktuar, te ndryshme nga ne.
kaloni mire
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 13-10-2009 mė 10:48
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Preecendi kur ta kuptosh at pytje dhe kur ti pergjigjesh besoj se do ta kuptosh "kush e krijoj Zotin" ??
Eh mir qe e ceke qita se tash po du me vet r'posa-n masi xhinet kokan krijesa te krijuara ne tok cfar materje perdorin per teknologjin e tyne qe na se shohum ?? qka kan me perdor diqka qka nuk egziston e qe na nuk munum me pa ? A mos rasisht Zoti jau ka kriju atyne teknologjin e gaqshme ? ahah o r'posa shumm ma let jon aliena se shejtana e gjina e mina
We are all Aliens
Krijoni Kontakt