Close
Faqja 868 prej 1135 FillimFillim ... 368768818858866867868869870878918968 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 8,671 deri 8,680 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    XHamia@

me ndoket qe s'po kuptohemi ne te dy, une lexoj edhe Enciklopedi por te teren qe e marri eshte nga Librat e jo nga Enciklopedia...kshtu qe ta kemi nje kuptim te mire ndermjet Librave e jo ne Enciklopedi, sepse ne Enciklopedi edhe une muj te shkruaj kshtu qe s'eshte e vertet ajo qe eshte ne Enciklopedi kshtu qe te kuptohemi ok?

Po Nice eshte qe ka ba shum gjera ne FIlozofi, dhe pastaj ka qen shum i zgjuar dhe i vetmi njeri ka qen i cili e ka kundershtu Fjalen e Bibles dhe t'Zotit kshtu qe e veqoj me fjalen qe e ka thene: God Is Dead

ti me mir se une nuk e din a kam lexu apo jo Kuran, por une po te them qe kam lexu shum gjera, dhe rezultati absolutisht 0 me ka dal...s'kam nevoj me te rrejt une po e tregoj te verteten...

tregom ti mu ne qoftese ka egzistu ma heret ose a ki naj fakt para se me ardh Kurani ?

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin

o lale un e di qe toka rrotullohet por te na sjell ky qe ben si zgjuar prova te pakontestueshme qe toka rrotullohet.

No kapish

Nga shkolla e tepert i ke kto fjalit filozofike ?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 03-08-2009 mė 18:41
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    No kapish

Nga shkolla e tepert i ke kto fjalit filozofike ?!
    he me Homer !! Te ka mesuar edukatorja nje fjale te re dhe nuk po te pritet me e perdor ?

Ku qendron problemi ke fraza ime?

ai Ben Shaka me siper i kerkoj xhamia-s prova te pakontestueshme qe Zoti egziston .Ndersa un ati i kerkova prova te pakontestueshme qe bota rrotullohet.

ku qendron problemi?Ta them un .Nuk ka prova te pakontestueshme.Apo duhet ne qe besojme Zotin ,ta leshojme me nje ane besimin ton ,per te besuar ēfare ?qe peshku doli nga deti dhe u shnderrua ne nje rinoceront?

kujdes kur te teshtini ,se mos ndoshta ndonje mikrob qe ju del nga hunda gjat renjes mos shnderrohet ne peshkaqen dhe ju gelltit.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    XHamia@

me ndoket qe s'po kuptohemi ne te dy, une lexoj edhe Enciklopedi por te teren qe e marri eshte nga Librat e jo nga Enciklopedia...kshtu qe ta kemi nje kuptim te mire ndermjet Librave e jo ne Enciklopedi, sepse ne Enciklopedi edhe une muj te shkruaj kshtu qe s'eshte e vertet ajo qe eshte ne Enciklopedi kshtu qe te kuptohemi ok?

Po Nice eshte qe ka ba shum gjera ne FIlozofi, dhe pastaj ka qen shum i zgjuar dhe i vetmi njeri ka qen i cili e ka kundershtu Fjalen e Bibles dhe t'Zotit kshtu qe e veqoj me fjalen qe e ka thene: God Is Dead

ti me mir se une nuk e din a kam lexu apo jo Kuran, por une po te them qe kam lexu shum gjera, dhe rezultati absolutisht 0 me ka dal...s'kam nevoj me te rrejt une po e tregoj te verteten...

tregom ti mu ne qoftese ka egzistu ma heret ose a ki naj fakt para se me ardh Kurani ?

Ne cilen Enciklopedi mundesh ti te shkruash ??? Ne internet apo ku ???

Une spo them qe se ke lexu Kur'anin vet ti po e pranon me fjalet e tua .

O shoku vet ne Kur'an shkruan se edhe Bibla edhe Tora kan qen libra te Allahut por skan qen te garantum ne ndryshimet qe munden me bo njerzit .

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    he me Homer !! Te ka mesuar edukatorja nje fjale te re dhe nuk po te pritet me e perdor ?

Ku qendron problemi ke fraza ime?

ai Ben Shaka me siper i kerkoj xhamia-s prova te pakontestueshme qe Zoti egziston .Ndersa un ati i kerkova prova te pakontestueshme qe bota rrotullohet.

ku qendron problemi?Ta them un .Nuk ka prova te pakontestueshme.Apo duhet ne qe besojme Zotin ,ta leshojme me nje ane besimin ton ,per te besuar ēfare ?qe peshku doli nga deti dhe u shnderrua ne nje rinoceront?

kujdes kur te teshtini ,se mos ndoshta ndonje mikrob qe ju del nga hunda gjat renjes mos shnderrohet ne peshkaqen dhe ju gelltit.
    Jo jo gabim e ki ti se ariu ni dit prej dites tu shku me gjujt peshk , edhe ka ra ne uje e ska dit me notu ....e qka me bo ka than vet me veti ajt te hi ner uje nashta pshtoj edhe kshtu u formu balena

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Xhamia@

ne Enciklopedi ka gjera qe vetem ja fusin per ate gje po them qe une nuk bazona shum ne Enciklopedi kshtu qe mos te marrim kahje tjeter sepse po humbet debati me ksi lloj faqe te Internetit, s'ka te bej me tem asgje...

Une po e pranoj qe e kom lexu Kuranin por s'do te thot qe e besoj ate

Edhe Bibla edhe Tora kan qen libra te njeriut t'cilet kan marr fjal nga shteti i Egjiptit...ne qoftese te intereson ta tregoj nje ngjajshmeri shum te madhe me Librin e Egjiptit qe quhet: Libri i Te Vdekurve amo ne qoftese te intereson dhe te tregoj se cfar ngjajshmerie ka...edhe nuk jan Libra te Allahut kurrsesi por te vet njeriut i cili i ka shkru...

ne qoftese don te dish shum per Biblen, Toren dhe Kuranin atehere qoj mendet drejt nje vendi i cili eshe quajt Sumeria dhe atehere do te gjesh shum pergjigje t'cilat kan qen ne ate kohe dhe ne Librat e SHejta te Fejave te ndryshme...mos kqyr me u verbu vetem me Fjalen Allah, sepse edhe Fjala Allah eshte e vjedhur nga nje Zot me i hershem qe ka qen...

me t'mira...

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    Xhamia@

ne Enciklopedi ka gjera qe vetem ja fusin per ate gje po them qe une nuk bazona shum ne Enciklopedi kshtu qe mos te marrim kahje tjeter sepse po humbet debati me ksi lloj faqe te Internetit, s'ka te bej me tem asgje...

Une po e pranoj qe e kom lexu Kuranin por s'do te thot qe e besoj ate

Edhe Bibla edhe Tora kan qen libra te njeriut t'cilet kan marr fjal nga shteti i Egjiptit...ne qoftese te intereson ta tregoj nje ngjajshmeri shum te madhe me Librin e Egjiptit qe quhet: Libri i Te Vdekurve amo ne qoftese te intereson dhe te tregoj se cfar ngjajshmerie ka...edhe nuk jan Libra te Allahut kurrsesi por te vet njeriut i cili i ka shkru...

ne qoftese don te dish shum per Biblen, Toren dhe Kuranin atehere qoj mendet drejt nje vendi i cili eshe quajt Sumeria dhe atehere do te gjesh shum pergjigje t'cilat kan qen ne ate kohe dhe ne Librat e SHejta te Fejave te ndryshme...mos kqyr me u verbu vetem me Fjalen Allah, sepse edhe Fjala Allah eshte e vjedhur nga nje Zot me i hershem qe ka qen...

me t'mira...
    Enciklopedit e shkruara dmth librat enciklopedik sja fusin kot e ne internet po.

E di per Librin e te Vdekurve por jo aq shum .

Kurse per sumeret di pak me shum dhe e di qe jan tentativat me ja mvesh Librat e Shejt ati populli, por ska me pas sukses, kurse une nuk besoj verberisht .

Naten e mir per sonte .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    kur te msojsh per ate Liber me shum flasim ne

edhe per Sumeret gjithashtu...

ndegjohemi ne tung niher...

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin
    80 % musliman 20% shkije
    Si e bone kyt sondazhin, tu pyt veten ? lol

Rrofte Shqiperia Laike !!!
    D'Oh!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Qfare rastesie qe adhe ky patrioti themeluesi i "kishes se shejtanit" te jete qifut.

Po mire po pse se quajti synigage (apo si thuhet Shqipt faltorja e qifuteve?) por "kishe"
    Ne fakt ner bibel pemenden sinangogat e satanit.Edhe marksi ishte cifut .Hitleri po keshtu.Per Darvinin nuk jam i sigurte.
    "Shoku Mjekesise"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •