Qe kam sjelle nuk jane te marra nga linqe sepse e kam biblen ne shtepi dhe e lexoj vete .Une nuk kam nevoje per kullen e rojes qe te kuptoj biblen por se i gjith shkrimi (dhjata e vjeter dhe dhjata e re) eshte i frymezuar nga Zoti dhe eshte i dobishem per ndreqje, keshillim edukim me drejtesi qe besimtari te rritet te piqet. Sic e shikon pra eshte vet shkrimi qe na ndihmon dhe na jep te kuptuarit per te kuptuar shkrimin vet dhe behet fjale per te gjithe shkrimin sepse duhet krejt dhe jo disa pjese ose vargje qe sillen nga ju te ndara nga pasazhet dhe konteksti.Bibla e thote qarte se ajo vet na ndihmon ta kuptojme ate dhe sigurisht sipas edhe 1 kor:2:10-11 edhe Fryma e Shenjte.
Shpirti i Shenjte sipas pasazhit biblik ti e kupton mjaft mire qe nuk del me i larte se Ati por tregohet se eshte person dhe madje i barabarte me Atin kete e thote pasazhi biblik Zoteri nuk e them une duket shume qarte. Te pelqen apo jo keshtu eshte , apo po beni email derguar ne amerik tani qe drejtuesit tuaj te ndryshojne pasazhin?
Gjithsesi ju kam thene nje pyetje qe nuk e keni sqaruar per profecite e ardhjes se dyte te Jezusit qe keni bere ju dhe qe kane dale te rreme.
Krijoni Kontakt