Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 242
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Degjova nje dite nje shqiptar qe i thoshte dajes se vet i cili po nisej per nje vizite ne Shqiperi ............. "beju selam atyre andej".

Injoranca dhe xhahillleku nuk jane thjesht karakteristika e islamikut, por jane personifikimi i tij. Islamiku nuk ka komb e atdhe, kombi dhe atdheu i tij eshte shteti islam i promovuar nga Muhamedi. Islamiku nuk ka as kulture, as zakon, dhe as tradite, sepse kultura, zakoni dhe tradita e tij eshte ajo arabe, rregullat e jetes jane ato arabe te sharihes.

Islamiku eshte qenie e peshtire, injorante, inferiore, e piste dhe e pacivilizuar. Njerez te eger dhe shume afer kafshes. Njerez qe akoma e qeverisin vetem me ligjet dhe rregullat e masjetes, Kuranit dhe Sharihes. Islamiku nuk ka identitet kombetar, sepse identiteti i tij eshte islami dhe cdo gje tjeter eshte harram.

Nuk ka status me te ulet dhe te peshtire te jetuari se te jesh shqiptar dhe islamik. Eshte nje kombinacion bastrad dhe pervert ne cdo trajte dhe nuance te tij. Felliqesira islame po na ndyn kombin dhe identitetin. Xhamiat e magjypeve po godasin cdo dite identitetin europian te shqiptareve dhe bashke me te edhe endren e tyre te integrimit europian. Ne Shqiperi islami duhet te jete nje fe e persekutuar dhe synimi i qeverise shqiptare duhet te jete tkurrja e kesaj feje deri ne zhdukje te plote prej te pakten Shqiperise.

Ky eshte reagimi me normal i nje kombi te vogel dhe te rrezikuar per te kerkuar vet-prezervim. As Serbi as Greku as Maqedonsi nuk ka rrezikojne identitetin tone me shume sesa islami i ndyre, sepse islami goted drejtpersedrjti kulturen dhe traditen shqiptare te cilat na bejne ne shqiptar, kurse konfliktet me fqinjet vetem na shtyjne ne ti ruajme keto tradita me te forta dhe solide.

Zhdukni islamin, shpetoni Shqiperine.

Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    E para punes bashk nuk bom na i debat per Islamin, por per ndertimin e xhamis... E dyta punes eshte hera e pare qe debatoj me injoranta sepse ti je kokrra e injorances.... E treta ti dukesh ca myslymani je kur perdor llafe qe feja ty t'i ka ndalu... e katerta une nuk te bera ndonje percaktim se si duhet te jete nje myslyman... Une thjesh te vura ne dukje se si je ti dhe ca myslymane te tjere ketu qe ne vend te trurit keni zhapa portokallesh.
    ....ke haruar ta shkruash te pesten, e ajo do te dukej keshtu:
    "Une i urrej ata Muslimane qe respektojne dhe praktikojne Kur'anin dhe Hadithin, une dua muslimane qe jane "qingja te bute" qe te mund te tallemi me ata sa here te duam ne.(kjo ishte e pesta te cilen duhej ta kishe shkruar).

Po do te debatojme per islamin bujrum me thuj ne ca teme do te futemi dhe i themi atje ne lidhje me temen.
    Hahahahahaha...
    Per te debatuar per Islamin duhet njehere te marish abdest, te falish dy reqate Namaz nafile dhe pastaj te ngrefesh per te fole per Islamin. Islami nuk eshte pallavre Kristijane ose parti politike e edwin rames, o ti Pizeveni.
    Ndrysho Firmën

Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Degjova nje dite nje shqiptar qe i thoshte dajes se vet i cili po nisej per nje vizite ne Shqiperi ............. "beju selam atyre andej".

Injoranca dhe xhahillleku nuk jane thjesht karakteristika e islamikut, por jane personifikimi i tij. Islamiku nuk ka komb e atdhe, kombi dhe atdheu i tij eshte shteti islam i promovuar nga Muhamedi. Islamiku nuk ka as kulture, as zakon, dhe as tradite, sepse kultura, zakoni dhe tradita e tij eshte ajo arabe, rregullat e jetes jane ato arabe te sharihes.

Islamiku eshte qenie e peshtire, injorante, inferiore, e piste dhe e pacivilizuar. Njerez te eger dhe shume afer kafshes. Njerez qe akoma e qeverisin vetem me ligjet dhe rregullat e masjetes, Kuranit dhe Sharihes. Islamiku nuk ka identitet kombetar, sepse identiteti i tij eshte islami dhe cdo gje tjeter eshte harram.

Nuk ka status me te ulet dhe te peshtire te jetuari se te jesh shqiptar dhe islamik. Eshte nje kombinacion bastrad dhe pervert ne cdo trajte dhe nuance te tij. Felliqesira islame po na ndyn kombin dhe identitetin. Xhamiat e magjypeve po godasin cdo dite identitetin europian te shqiptareve dhe bashke me te edhe endren e tyre te integrimit europian. Ne Shqiperi islami duhet te jete nje fe e persekutuar dhe synimi i qeverise shqiptare duhet te jete tkurrja e kesaj feje deri ne zhdukje te plote prej te pakten Shqiperise.

Ky eshte reagimi me normal i nje kombi te vogel dhe te rrezikuar per te kerkuar vet-prezervim. As Serbi as Greku as Maqedonsi nuk ka rrezikojne identitetin tone me shume sesa islami i ndyre, sepse islami goted drejtpersedrjti kulturen dhe traditen shqiptare te cilat na bejne ne shqiptar, kurse konfliktet me fqinjet vetem na shtyjne ne ti ruajme keto tradita me te forta dhe solide.

Zhdukni islamin, shpetoni Shqiperine.
    Shumica e te krishtereve , e perqafojne fene e ndritur Islame ne ate moment kur lexojne kesi postimesh te mbushura

me etiketime dhe urrejtje. Keta te humburit ( si puna e ketij Zarathustres), mendojne se duke shpifur do te arijne

qellimin e tyre, te zhdukin Islamin. Por ja qe realiteti tregon dicka tjeter, realiteti tregon se keto postime dhe artikuj

kane kundra-efekt. Shqiptaret po largohen prej rrenave dhe shpifjeve dhe ne menyre masovike po i perkushtohen me

vetedijesim fese se vetme te pranuar tek All-llahu xh.sh- Fese se ndritur Isalame. Ky fenomen ka kapluar tere boten si

ate perendimore ashtu edhe ate lindore dhe nuk ka te ndalur deri ne diten e Kijametit. Prandaj keta te humburit si puna

e Zarathustres, jane kaq nervoze dhe shprehin nje skizofreni paranoide te pa pare. Ata kane problem ta pranojne kete

realitet dhe shpesh here bejne edhe vetevrasje nese nuk pendohen me kohe per veprimet e veta.

O Zarathustra, ma ngadal bre djale se shume hov ke mare. Te te garantoj se me kete postim i ke sherbyer Islamit ne

menyre te pavetedijshe, ke kthyer ne Islam te pakten 3-4 jobesimtare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 12-10-2009 më 12:26
    Ndrysho Firmën

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Shumica e te krishtereve , e perqafojne fene e ndritur Islame ne ate moment kur lexojne kesi postimesh te mbushura

me etiketime dhe urrejtje. Keta te humburit ( si puna e ketij Zarathustres), mendojne se duke shpifur do te arijne

qellimin e tyre, te zhdukin Islamin. Por ja qe realiteti tregon dicka tjeter, realiteti tregon se keto postime dhe artikuj

kane kundra-efekt. Shqiptaret po largohen prej rrenave dhe shpifjeve dhe ne menyre masovike po i perkushtohen me

vetedijesim fese se vetme te pranuar tek All-llahu xh.sh- Fese se ndritur Isalame. Ky fenomen ka kapluar tere boten si

ate perendimore ashtu edhe ate lindore dhe nuk ka te ndalur deri ne diten e Kijametit. Prandaj keta te humburit si puna

e Zarathustres, jane kaq nervoze dhe shprehin nje skizofreni paranoide te pa pare. Ata kane problem ta pranojne kete

realitet dhe shpesh here bejne edhe vetevrasje nese nuk pendohen me kohe per veprimet e veta.

O Zarathustra, ma ngadal bre djale se shume hov ke mare. Te te garantoj se me kete postim i ke sherbyer Islamit ne

menyre te pavetedijshe, ke kthyer ne Islam te pakten 3-4 jobesimtare.
    Cfare feje te ndritur o idiot?

Fe qe e ben shqiptarin me u fal ne gjuhe te huaj, sepse e quan gjuhen tone harram, fe qe te detyron te mbash zakonet arabe, fe qe te ben te falesh me by_the perpjete ne xhamiat me emra sulltanesh dhe xhahilesh turq, fene e terroristeve dhe xhahileve te kesaj bote?

Ju jeni kafshe ore zoteri, e ndersa interesi kombetar i shqipetareve eshte orientimi drejt perendimit ju jeni ata qe e mbani peng kulturen dhe identitetin tone duke na orientuar nga lindja dhe azia, duke na njehesuar nga ana kulturore me xhahilet e shpellave te Afganistanit. Akoma i kendoni zotit te arabit te felliqt, dhe silleni si me qene arabe, edhe veshjen e keni ndryshuar dhe e keni bere si te arabit. Race e ndyre.

Nuk ke faj, bej kakerdhi sa mundesh tani, sa te dale ndonje kasap e tiu fuse buldozerin dhe t'iu kape prej mjekrave te mykura e tiu degdise ne arabi, atje ku e meritoni.

Te vjen ndot t'iu quash shqipetare .....

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    ....ke haruar ta shkruash te pesten, e ajo do te dukej keshtu:
    "Une i urrej ata Muslimane qe respektojne dhe praktikojne Kur'anin dhe Hadithin, une dua muslimane qe jane "qingja te bute" qe te mund te tallemi me ata sa here te duam ne.(kjo ishte e pesta te cilen duhej ta kishe shkruar).

Hahahahahaha...
    Per te debatuar per Islamin duhet njehere te marish abdest, te falish dy reqate Namaz nafile dhe pastaj te ngrefesh per te fole per Islamin. Islami nuk eshte pallavre Kristijane ose parti politike e edwin rames, o ti Pizeveni.
    Aha... tani na paska dale rregullore e re. U dashka me marr abdes me fol per islamin...

Bir o dule ku e ngule...
    gjete mish a gjete tule...

Ti paske ik per lesh mer daje...

Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Cfare feje te ndritur o idiot?

Fe qe e ben shqiptarin me u fal ne gjuhe te huaj, sepse e quan gjuhen tone harram, fe qe te detyron te mbash zakonet arabe, fe qe te ben te falesh me by_the perpjete ne xhamiat me emra sulltanesh dhe xhahilesh turq, fene e terroristeve dhe xhahileve te kesaj bote?

Ju jeni kafshe ore zoteri, e ndersa interesi kombetar i shqipetareve eshte orientimi drejt perendimit ju jeni ata qe e mbani peng kulturen dhe identitetin tone duke na orientuar nga lindja dhe azia, duke na njehesuar nga ana kulturore me xhahilet e shpellave te Afganistanit. Akoma i kendoni zotit te arabit te felliqt, dhe silleni si me qene arabe, edhe veshjen e keni ndryshuar dhe e keni bere si te arabit. Race e ndyre.

Nuk ke faj, bej kakerdhi sa mundesh tani, sa te dale ndonje kasap e tiu fuse buldozerin dhe t'iu kape prej mjekrave te mykura e tiu degdise ne arabi, atje ku e meritoni.

Te vjen ndot t'iu quash shqipetare .....
    Injoranca rreth nje materie (çeshtjeje) sjell edhe urrejtjen. Te gjitha keto pallavra femijesh qe i ke postuar jane te pa

verteta. Te gjitha i ke me te degjuar. Ti je nje viktime e propagandes antiIslame. Ti te jesh i mencur dhe inelektual,

cdo gje qe ndegjon rreth fese Islame duhet ta vertetosh me te lexuar burimet e fese Islame e ata jane:

1. Kur'ani famelarte
    2. Hadithet dhe sunetin e Pejgamberit Muhammed a.s dhe
    3. Konsenzusin e dijetareve Islam.

Pastaj do te shikosh se sa e paster dhe sa petriot te ben feja Islame. Do te shikosh se si prej shpirtit tend do te

largohet kjo urrejtje qe ke per 80% te shqiptareve.

Por ti je naiv dhe prandaj ke ra pre e propagandes antiIslame e cila mundohet te te shkateroje fene dhe kombin , per

te te kthyer ne greke e sllavo-serb.

A e di se cka thone ata?

Ata thone me mire te behemi greker e serbe se sa te jemi Muslimane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 12-10-2009 më 13:04
    Ndrysho Firmën

Aha... tani na paska dale rregullore e re. U dashka me marr abdes me fol per islamin...

Bir o dule ku e ngule...
    gjete mish a gjete tule...

Ti paske ik per lesh mer daje...
    Tani edhe poet po na shitesh, po sa i squllet .. ups ... "squte" na paske qen mer daj !

Rregulloret qe ti i quan te reja , jane per ty te reja sepse je injorant ne kete drejtim, per ndryshe per nje musliman te

thjeshte keto rregullore egzistojne prej para 1400 vjetesh.

Te thash se ende je "pile". Mos ki dert se do te mesohesh pak-ngapak, asnje nuk ka lindur i ditur.

Suksese!
    Ndrysho Firmën

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une e di se cfare muslimani doni ju, doni qe te thote te pa verteten aty ku duhet te thuhet e verteta dhe anasjelltas. Ju doni Musliman alla rock&roll.
    Hahahahahah, kush e lexon per here te pare nje shkrim te tille, kujton se eshte perpar andonje martiri te se vertetes......Explorer, pse mbyllen temat ne nenforumin mysliman, sa here qe fillon e zbulohet e verteta nepermjet shkrimeve edhe te vete myslimaneve?????Pse sa here qe nje mysliman me sy te hapet, fillon e ben ndonje pyetje paksa me inteligjente, ja mbyllni gojen me vrap????Per hir te se "vertetes" Islame a??????hahahhahah...sa qesharak........qysh, qysh.....Mysliman alla rock&roll....hahahah...ka ndonje kuptim kjo ne lemin islamik?????

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Hahahahahah, kush e lexon per here te pare nje shkrim te tille, kujton se eshte perpar andonje martiri te se vertetes......Explorer, pse mbyllen temat ne nenforumin mysliman, sa here qe fillon e zbulohet e verteta nepermjet shkrimeve edhe te vete myslimaneve?????Pse sa here qe nje mysliman me sy te hapet, fillon e ben ndonje pyetje paksa me inteligjente, ja mbyllni gojen me vrap????Per hir te se "vertetes" Islame a??????hahahhahah...sa qesharak........qysh, qysh.....Mysliman alla rock&roll....hahahah...ka ndonje kuptim kjo ne lemin islamik?????
    Ty jarigas sa here te kam then qe mos me replikosh se nuk ke dy lidhje se cka je duke folur. Me mire do te ishte qe te

mos debatojme une dhe ti , se jemi dy bota te ndryshme dhe nuk meremi vesht. Ma mire keshtu se sa te ofendohemi

pastaj. Jo se nuk kam pergjigje ne pyetjet e tuaja ( nese mund ti quajme pyetje) por kur debatoj me ty me duket si

debatuar me m.u..t.in.

Hajt shnet dhe prej sonte je ne listen e te ignoruarve ku eshte edhe INFINITY@. Ju te dy jeni dërdëllanët me te

medhej ne kete forum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 12-10-2009 më 17:19
    Ndrysho Firmën

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Ju doni Musliman alla rock&roll.
    yeah baby

kamikazi favorite

FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •