Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 242
    Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    Explorer!

Me vjen keq por paske qene me te vertet mos ta them me mire....

Nuk i kuptoj fare kto citimet e tua... se si i nxjerr ca konkluzione nji zot e merr vesh... me gjith men nuk te marr vesh....
    Me fal qe te them por aq e ke kapacitetin e trurit.

Ende ka shume gjera qe nuk i kupton dhe prandaj kercen si gjel dhe ngateron Muslimanet me injorantet me 5 klase fillore.

Tani nuk kam kohe se ti kisha vizatuar mendimet e mija e ndoshta i kupton, se keshtu e shoh qe ke probleme me te

meduarin e holle.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 11-10-2009 më 19:31
    Ndrysho Firmën

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119

Ajo qe kam vene re une eshte se myslymanet me 5 klase shkolle jane me Salen vetem e vetem pse Sala esht myslyman dhe antarsoi Shqiperin ne kongresin Islamik (Gomari) dhe jane dhe fanatiker qe te vrasin per Salen.
    per sa kohe qe ti do vazhdosh te perziesh politiken me fene,asnje here nuk do jeshe objektiv ne mendimet e tua!

Nuk i je pergjigj pyetjes fare....

Pse Sala nuk i lejon ato instanca kompetente qe te hapin kutite te cilat i ka blloku pa te drejte... kupton...? I KA BLLOKU PA TE DREJTE.... I bllokoi PD ne fund te procesit zgjedhor. ?[/B]
    kete kerkoja politikes,ose leja Edi Rames qe te germoje deri sa ta gjeje,,besoj se myslimanet nuk te kan faj per kutite e votimit!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ku je Behar djali??

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Explorer!

Me vjen keq por paske qene me te vertet mos ta them me mire....

Nuk i kuptoj fare kto citimet e tua... se si i nxjerr ca konkluzione nji zot e merr vesh... me gjith men nuk te marr vesh....

Simbas asaje qe kerkon Edvini ( edhe ti ) , pas te gjitha zgjedhjeve qe do pasojne , humbesi ka te drejte te kerkoj numerimin e votave per se dyti , per se treti per se katerti e keshtu me radhe . Dhe kurre nuk do ti besoj rezultatit derisa te dal fitimtar . E ku na sjell kjo logjike ?

Per ata qe kuptojne Edvini po flet cdo dite : " Ne do te bojkotojme " Pra Edvini dhe langojt qe i ven mbrapa jan duke bojkotuar jo Sali Berishen por gjjith Shqiperin .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    jo shqiptar te pakten nuk jeni , ju e urreni kombin shqiptar nuk doni te njiheni shqiptar po si Ilir kinse , juve jeni shka se shkau nuk ju ka ber asgje ne luftene kosoves edhe jeni servila te romakeve
    TAshi, lexoje edhe vete ate qe ke shkruar dhe bej sikur e ka shkruar ndonje mysliman tjeter.....çfare pergjigje do ti jepje?????

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Me fal qe te them por aq e ke kapacitetin e trurit.

Ende ka shume gjera qe nuk i kupton dhe prandaj kercen si gjel dhe ngateron Muslimanet me injorantet me 5 klase fillore.

Tani nuk kam kohe se ti kisha vizatuar mendimet e mija e ndoshta i kupton, se keshtu e shoh qe ke probleme me te

meduarin e holle.
    Ske faj ti fajin e kam une qe merrem me shpellar si puna jote. Vazhdo kshu se mir e ke...

Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    per sa kohe qe ti do vazhdosh te perziesh politiken me fene,asnje here nuk do jeshe objektiv ne mendimet e tua!

kete kerkoja politikes,ose leja Edi Rames qe te germoje deri sa ta gjeje,,besoj se myslimanet nuk te kan faj per kutite e votimit!
    O beharo Citimet nga temat e tjera boji ne temat perkatese dhe jo copypaste nga tema ne teme o kokrre.

Nuk ta perzihu njeri politiken me fene, por ju e perzini politiken me fene... pse Sala osht myslyman o burra dhe ju me Salen... injoranter pa kufi... Pse o Sala malok o burra te gjith maloket me Salen... pastaj na flisni per atdhetarizem e pordhi kali...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga JoniShkodran Lexo Postimin
    Ah lezet, edhe nje xhami e madhe n'qender i duhet tiranes.
    Deri tani kam menduar 'cfare i mungon panorames te tiranes?'.
    I mungonka nje xhami e madhe.

Pastaj populli tiranas t'hypin minare e t'shofin stambollen.

xhamia veqse i jep pamjen edhe me te bukur Tiranes.

Ske faj ti fajin e kam une qe merrem me shpellar si puna jote. Vazhdo kshu se mir e ke...
    Gabim je !

Edhe ti nuk je fajtor qe ke nje tru sa te zogut dhe turesh si miza ne m...t, e pastaj nuk din si te dalish. Je mesuar ti te

debatosh me injoranta qe thone se jemi Muslimane e ne fakt nuk kane asgje te perbashket me Islamin. Ti mendon

se injoranca dhe inferioriteti jane karakteristika e nje Muslimani? Nese i ke keto mendime dhe ti mendon se nje Musliman

duhet te jete sipas qejfi tend e jo ashtu sic urdheron Kur'ani famelarte dhe hadithi i Pejgamberit a.s, atehere prej sot

ndroje ate mendim te gabuar se me vone ke per tu zhgenjyer.
    Ndrysho Firmën

Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Gabim je !

Edhe ti nuk je fajtor qe ke nje tru sa te zogut dhe turesh si miza ne m...t, e pastaj nuk din si te dalish. Je mesuar ti te

debatosh me injoranta qe thone se jemi Muslimane e ne fakt nuk kane asgje te perbashket me Islamin. Ti mendon

se injoranca dhe inferioriteti jane karakteristika e nje Muslimani? Nese i ke keto mendime dhe ti mendon se nje Musliman

duhet te jete sipas qejfi tend e jo ashtu sic urdheron Kur'ani famelarte dhe hadithi i Pejgamberit a.s, atehere prej sot

ndroje ate mendim te gabuar se me vone ke per tu zhgenjyer.
    E para punes bashk nuk bom na i debat per Islamin, por per ndertimin e xhamis... E dyta punes eshte hera e pare qe debatoj me injoranta sepse ti je kokrra e injorances.... E treta ti dukesh ca myslymani je kur perdor llafe qe feja ty t'i ka ndalu... e katerta une nuk te bera ndonje percaktim se si duhet te jete nje myslyman... Une thjesh te vura ne dukje se si je ti dhe ca myslymane te tjere ketu qe ne vend te trurit keni zhapa portokallesh. Po do te debatojme per islamin bujrum me thuj ne ca teme do te futemi dhe i themi atje ne lidhje me temen. Keshtu qe boll na derdellite se boll durim bona me ty duke i kthyer pergjigje pallavrave te tua.... hajt shnet...

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •