Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 67
    i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anëtarësuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Nese ju intereson qaq shum per "Pse nuk martohen priftat" shko e pyetni priftat ma saktesisht te tregojne sepse ktu Injoranca dhe Jotoleranca jan duke kapitulluar edhe pak duhet te hyj mbrenda inspektoria edhe te mbyllet ky forum se mua me duket se veq urrejtje ka.

Citim Postuar më parë nga belive-god Lexo Postimin
    Nese ju intereson qaq shum per "Pse nuk martohen priftat" shko e pyetni priftat ma saktesisht te tregojne sepse ktu Injoranca dhe Jotoleranca jan duke kapitulluar edhe pak duhet te hyj mbrenda inspektoria edhe te mbyllet ky forum se mua me duket se veq urrejtje ka.
    Ndrysho Firmën

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    e gjete dhe nje teme ku te percash apo jo o legen.....??????Lodhu sa te dush ty nuk ta var njeri
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    e gjete dhe nje teme ku te percash apo jo o legen.....??????Lodhu sa te dush ty nuk ta var njeri
    Po për këtë temë cfarë thua " Eshtë hapur për bashkim " ?!

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116278
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ketu ku jetoj une prifterinjte martohen . A thua Zoti kendej ka ligje tjera ?
    Tek e fundit c´te keqe ka , me mire te jene te martuar dhe familjare , sesa te jene pedofile sic jane disa prifter te tjere .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Ketu ku jetoj une prifterinjte martohen . A thua Zoti kendej ka ligje tjera ?
    Tek e fundit c´te keqe ka , me mire te jene te martuar dhe familjare , sesa te jene pedofile sic jane disa prifter te tjere .
    Normal qe do te martohen dhe nuk do te shkojne kundra natyres te cilen ua ka

falur All-llahu xh.sh.

Kurse ata kishtare impotente , le te rijne pa martuar ( se nuk jane te afte), por

mos propagandojne dhe detyrojne te tjeret qe te mos martohen.

Me mire te martohesh ose te sulmosh meshkujt ( homoseksualizem)!!!
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anëtarësuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Normal qe do te martohen dhe nuk do te shkojne kundra natyres te cilen ua ka

falur All-llahu xh.sh.

Kurse ata kishtare impotente , le te rijne pa martuar ( se nuk jane te afte), por

mos propagandojne dhe detyrojne te tjeret qe te mos martohen.

Me mire te martohesh ose te sulmosh meshkujt ( homoseksualizem)!!!
    O Shqiptar ne nuk i besojm allahu xhssuhdaushd;a po i besojm Zotit Jezu KRISHT ska allaha e qaallaha , lexo biblen edhe prifti i sakrifikon jeten e vete per Zotin. O hoxha taman e sakrifikon me 7 gra jeten e vet krijon edhe urrejtjen ne mes grave te veta po qyp bre

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    O Shqiptar ne nuk i besojm allahu xhssuhdaushd;a po i besojm Zotit Jezu KRISHT ska allaha e qaallaha , lexo biblen edhe prifti i sakrifikon jeten e vete per Zotin. O hoxha taman e sakrifikon me 7 gra jeten e vet krijon edhe urrejtjen ne mes grave te veta po qyp bre
    Ti as vet nuk e din se ne cfar beson!
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Nuk mundë të kuptoj se ku është llogjika këtu!

Kush e krijoj gjithsinë?
    Kujt i besonin njerzit para Isait?
    Sot thoni se të gjithë do të kthehemi tek Zoti, tek cili Zot?
    Kujt i ktheheshin njerzit para lindjes së Isait.
    Kujt duhet ti përgjigjemi për punët tona dhe tek kush do të japim llogari?
    Kush vendos cili e meriton parajsën dhe cili ferrin?

2:165. E megjithatë, disa njerëz zgjedhin (për të adhuruar) në vend të Allahut (zota) të tjerë, (duke i konsideruar) si të barabartë me Atë dhe duke i dashur siç duhet Allahu. Por ata që besojnë, e duan shumë më tepër Allahun (se sa ç’i duan idhujtarët idhujt e tyre). Sikur keqbërësit të shihnin që tani çastin kur të përballen me ndëshkimin, do ta kuptonin se e tërë fuqia i përket Allahut dhe se dënimi i Tij është fort i ashpër.
    2:166. Ah, sikur ta shihnin çastin kur të adhuruarit do t’i braktisin adhuruesit e tyre, kur të gjithë do të shohin dënimin e midis tyre do të këputet çdo lidhje.
    6:25. Disa prej tyre duket sikur të dëgjojnë, por Ne kemi vënë perde në zemrat e tyre dhe ua kemi rënduar dëgjimin, në mënyrë që ata të mos kuptojnë. Edhe nëse do të shihnin ndonjë prej shenjave Tona, ata sërish nuk do të besonin. Kur vijnë tek ti për të të kundërshtuar, jobesimtarët thonë: “Këto janë vetëm trillime të popujve të lashtë”!
    7:179. Ne kemi paracaktuar për Xhehenemin shumë xhinde dhe njerëz, sepse ata kanë zemra, por nuk kuptojnë, kanë sy, por nuk shohin dhe kanë veshë, por nuk dëgjojnë. Ata janë si bagëtitë, madje edhe më zi. Pikërisht këta janë të shkujdesurit.

Ska zot tjetër përveç Allahut.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Ti a beson Jezu Krishtin, atëherë pse nuk e sakrifikon edhe ti jetën ?!

__

Pra simbas kësaj ose priftërinjtë janë Budallenjë, ose Katolikët në botë nuk janë aspak besimtarë ?!

Cila mendon se është e saktë ?!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •