Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Ti a beson Jezu Krishtin, atëherë pse nuk e sakrifikon edhe ti jetën ?!

__

Pra simbas kësaj ose priftërinjtë janë Budallenjë, ose Katolikët në botë nuk janë aspak besimtarë ?!

Cila mendon se është e saktë ?!
    une nje gje nuk e kam kuptuar kurre

nese ne krishterizem gjeja me e shenjt,apo te jesh me i dashur tek Zoti eshte,te jesh murg apo murgeshe,ateher cdo behej nese te gjith do vraponin e te arinin kenaqesin e krijuesit,cdo ndodhte me njerzimin sikur te mos martoheshin dhe mos shtoheshin,ateher dmth qe do zhdukeshin shpejt....e si mund qe zoti te kerkon nga besimtaret e tij te mos martohen

ndersa ne islam mesadij un esht e kunderta

martohuni dhe shtohuni dhe lindni sa me teper qe te krenohem me ummetin tim-kshtu ka then i derguari a.s nese nuk gaboj

nuk dua te provokoj,thjesht doja te dij se si esht puna...a esht vertet gje e shenjt te jesh prift dhe mos martohesh,apo murgesh dhe mos martohesh....cfar dobie ka zoti prej kesaj.....
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Ne kishen katolike jane 7 sakramente:

1. Pagezimi
    2. Krezmimi
    3. Kungimi
    4. Rrefimi
    5. Vajimi
    6. Martesa
    7. Kushtimi

E tash kush nuk i kupton dot sakramentet, atehere nuk mundet me e kuptu as meshtarine. Ajo nuk asht sakrifice ashtu sic e mendojne njerezit, pasi meshtaria eshte sherbim ndaj Zotit dhe ndaj popullit.

Jezu Krishti eshte Meshtari i Pare! Meshtaret e tjere jane pasardhes te Krishtit. Ata e ndjekin Mesuesin me krejt jeten e tyre. Neper hiret qe i jepen meshtarit prej Zotit, njerezit te mund te drejtohen kah e Mira e Perjetshme. Ne Meshen e Shenjte eshte vete Jezusi qe sherben permes meshtarit. Ne Altarin e Shenjte AI vjen ne buken dhe veren qe ne marrim e behet serish trup dhe gjak per ne. Ai vdes dhe ringjallet njesoj si 2000 vjet me pare. Kjo eshte e veretete feje! Kush e ka hirin qe ta besoje, e beson!

E pyeten Nene Terezen se per cfare ka me shume nevoje bota dhe pergjigjja e saj ishte e prere: Bota ka nevoje per sa me shume meshtare, qe ata t'i japin njerezimit sakramentet e shenjterueshme.

E sa per meditim, mund te lexoni vargjet e meposhtme:

Marku 10, 28-31
    28 Atëherë Pjetri mori fjalën e i tha:
    “Ja, ne lamë çdo gjë e erdhëm pas teje.”
    29 Jezusi iu përgjigj:
    “Për të vërtetë po ju them: s’mund të ketë asnjë njeri që la për shkak timin e për shkak të Ungjillit shtëpinë, ose vëllezërit, ose motrat, ose nënën, ose babain, ose fëmijët, ose arat 30 e të mos marrë tani në këtë botë, edhe pse me salvime ‑ njëqind herë aq shtëpi, vëllezër, motra, nëna, fëmijë e ara ‑ e në botën e ardhshme Jetën e pasosur.
    31 Shumë nga ata që janë të parët do të jenë të sprasmët, ndërsa shumë të sprasmë do të jenë të parët.”

Qofte levduar Jezu Krishti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dielli_ime : 11-10-2009 më 05:10

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga belive-god Lexo Postimin
    O Shqiptar ne nuk i besojm allahu xhssuhdaushd;a po i besojm Zotit Jezu KRISHT ska allaha e qaallaha , lexo biblen edhe prifti i sakrifikon jeten e vete per Zotin. O hoxha taman e sakrifikon me 7 gra jeten e vet krijon edhe urrejtjen ne mes grave te veta po qyp bre
    Hoxhes All-llahu ja lejon me u martu 7 here
    por nuk e ka patjeter qe te martohet me ta gra.

O Shqiptar ne nuk i besojm allahu xhssuhdaushd;a po i besojm Zotit Jezu KRISHT ska allaha e qaallaha , lexo biblen edhe prifti i sakrifikon jeten e vete per Zotin. O hoxha taman e sakrifikon me 7 gra jeten e vet krijon edhe urrejtjen ne mes grave te veta po qyp bre
    Ti dukesh qe nuk i ke dy lidhje me kete teme dhe vec se po ben zhurme e

asgje me teper.

Ende askush nuk me eshte pergjigjur ne pyetjen time.

Çka ben prifti kur i vjen epshi seksual dhe a e ka te lejuar masturbimin !
    Ndrysho Firmën

Edhe mua me duket absurde qe prifterinjte katolike nuk martohen. Nuk ka llogjike. Pike. Dashuria ndaj Perendise nuk tregohet me te tilla veprime te pakuptimta. Dashuria vjen nga zemra dhe truri. Cdo barriere qe i vehet vetes nuk justifikon asgje. Nese nje gje e tille supozohet te jete shkruar ne Bibel, atehere e them me plot gojen qe interpretimi i Bibles eshte bere ne menyre te gabuar. Jemi ne shek e 21 ore njerez, thirruni mendjes.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Shen Valentini kish pas que dashuri, dhe si prift ishte be i shenjt, ku eshte kuptimi i shenjteris te nje personi i cili then rregullat e Hyjnis ?

Ne poloni, shteti me katolik ndoshta ne bote, u miratua ligji per ti tredhur pedofilat !

Storie skandaloze pritet !

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

qenke i humbur

Prifti nuk sakrifikon veten o shul,as murgesha ,po pse ti nuk po e sakrifikon veten dhe te behesh prift qe te jesh ma afer jezusit[isait as]leta behen te gjith pra prifterinj,e ku dote mbesin femrat lol....te vetmuar aa? Hoxha normal martohet dhe krijon familje sepse esht urdheri i Allahut xh sh. qe te ket me shum besimtar qe dota adhurojn At Allahun.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •