djali bie me shpejt
djali bie me shpejt
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Per tiu pergjigjur kesaj puetje ka shume gjera qe duhe te sqarojme Dhe ketu e kam fjalen per pozitat qe jan personat femrat meshkujt menyra e njohjes natyrat e tyre .
Nese flasim per nje dashuri me shikom te pare atehere nese e marim te mireqene atehere de dy bien ne dashuri me shikim te pare dhe jemi tek 50% deri tani.
Nese e kemi fjalen per njohje te re apo dhe per nje abient pune ku kalon kohen me nje person tjeter mashkulli eshte ai qe hedh hapat e pare dhe me pas femra jep shkendijen e pare duke reaguar por dhe ketu ka klauzola pasi mund te jete dhe nje femer qe hedh hapat e pare .Per mendimin tim kjo ne perqindje mund te ndahet ne 70% me 30% Ne "favor" te meshkujve.
skerdigodo@hotmail.com
ke te drejte,kur vjen puna per duashuri ne meshkujt lejme dhe koken............
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Une them se me shpejt bien ata qe jane tipa te ndjeshem .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Kjo ka te beje me natyre e tyre shume te ndjeshme dhe po te bej nje krahasim.Nese je tep Psikologu(Do te thote qe ke nje problem qe je aty) dhe hapesh mew te dhe flet tregon ne nje fare menyre se nuk zgjidh dot nje problem ne jete (Po e pergjithsoj paksa) dhe e shikon Psikologun si nje mjet qe te zgjidh problemet dhe Krijon relata me teper sec duhet me te dhe e shikon ne nje pozicion tjeter Dhe kjo ndodh ne me shume se 80% te rasteve.
skerdigodo@hotmail.com
Ata/ato qe kenaqen me pak.![]()
Feelings change - memories don't.
Nuk ka nje formule te caktuar per te then qe bie mashkulli ose femra me pare .
Bie ai /ajo qe e ndjen se ka ndjenja te thella e te pastra per partnerin/en ..
Just Perfect
Krijoni Kontakt