Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 165
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga SweetiePie Lexo Postimin
    Kam vene re se djemte e thone fjalen "te dua" me shpejt se vajzat. Nuk e di n.q.s e e kane sinqerisht, apo e thone sa per te thene. Si mendoni ju? Kush bije ne dashuri me shpejt, djemte apo vajzat?
    varet nga njeriu besoj, edhe se djemte i shprehin dsi me lirshem ndjenjat e tyre.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Ne te vertete jo se burrat bien me shpejt ne dashuri por nuk i bon syu drite, se kushe di se sa vetave mund ti kene thene qe une jam dashuruar me ty, keshtu qe gruaja ose(gcat) ne pergjithesi jane te permbajtura.

un per vete kur me pelqen nje femer ja them , se kam problem me u shpreh . kur sme pelqen me , gjitheashtu ja them direkt ne sy pa pik problemi .
    me mir njeriu te shprehet (normalisht pa u rrembyer) se sa te pendohet te nsermen : pse nukia thashe pse nuk e bera kete apo ate gje ... me kuptoni ??!!

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Ne dashuri bjene shpejt ne fillim adoleshentet, se me kalimin e kohes e kuptojne se eshte dashuri e shtirur. Ka nga ata qe rrine dhe gjithe jeten martohen dhe krijojne familje, por shumica ndahen.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga AUTODESIGNER Lexo Postimin
    pse ndodh kjo sipas teje zonjushe ??

Njerezit jane ne rritje e siper por ne fillim jane Adoleshentet,sepse po perjetojne pubertetin, kjo eshte normale, bota e ndjenjave ......
    Pse sipas teje nuk jane ata qe bien shpejt ne dashuri apo ka te tjere.
    Te mos themi se te tjeret mund te bjene ne dashuri edhe nga paraqitja e jashtme e nje personi, ama pa e njohur mire se si eshte nga brenda.

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Njerezit jane ne rritje e siper por ne fillim jane Adoleshentet,sepse po perjetojne pubertetin, kjo eshte normale, bota e ndjenjave ......
    Pse sipas teje nuk jane ata qe bien shpejt ne dashuri apo ka te tjere.
    Te mos themi se te tjeret mund te bjene ne dashuri edhe nga paraqitja e jashtme e nje personi, ama pa e njohur mire se si eshte nga brenda.

gloreta mmmmm them se ke te drejte . e them kte gje ne baze te eksperiences sime personale . vetem se cuditem pak se une vetem njehere ne jeten time kam provuar nje ndjenje te forte fare per nje vajze ashtu sic duhet . dhe me pas koha kalonte vitet ecin . dhe akomaa akoma akoma ska dale asnjera qe tma tregoje veten se vlen deri ne ate pike sa mua te fluturoje truri aq shume e te dashurohem me ate ! e vetmja qe me pelqeu aq shume ishte vetem njera . gje kjo e cila ndodhi kur ishim vetem 14-15vjec asgje me shume . dhe di qe jam ndjere tmerresisht i zhytur ne ate histori .
    pyetja ime eshte - pse me ndodhi ne ate moshe dhe jot ne kohet ne vazhdim ????? ..madje edhe sot e ksaj dite sme ka cmendur asnjera aq shume sa ajo . flas nper fushen e dashurise . se sa per "qejf" kam njoft shume . kam bo qejf gjitheashtu por i vetetedijshem se ne mes : ndjenja = 0 , plus kam qene gjithmone i qarte e sinqerte me te gjitha . por habia ime gjithmone qendron ... aq i dashuruar sac isha 14-15-16-17 tani sjam me fare . si shpejgohet kjo gje missGloreta ???

hahahahah ky darkness me shkrin duke qesh mua hahahaha me radh 1 burr 1 gru 1 burr 1 gru hahaha

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    per mua ne dashuri vertet bie femra mashkulli mund te bej hapin e par drejt femres dhe thjesht per 1 terheqe fiizike pa futur ndjen e dashuris aty thjesht deshiren e te shijuarit dhe bie ne dahuri me pas, kurse ferma bie ne dashuri pastaj kerkon deshiren e shijmit ne çift .

per mua jan femrat qe dashurojn me shpirt
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga AUTODESIGNER Lexo Postimin
    gloreta mmmmm them se ke te drejte . e them kte gje ne baze te eksperiences sime personale . vetem se cuditem pak se une vetem njehere ne jeten time kam provuar nje ndjenje te forte fare per nje vajze ashtu sic duhet . dhe me pas koha kalonte vitet ecin . dhe akomaa akoma akoma ska dale asnjera qe tma tregoje veten se vlen deri ne ate pike sa mua te fluturoje truri aq shume e te dashurohem me ate ! e vetmja qe me pelqeu aq shume ishte vetem njera . gje kjo e cila ndodhi kur ishim vetem 14-15vjec asgje me shume . dhe di qe jam ndjere tmerresisht i zhytur ne ate histori .
    pyetja ime eshte - pse me ndodhi ne ate moshe dhe jot ne kohet ne vazhdim ????? ..madje edhe sot e ksaj dite sme ka cmendur asnjera aq shume sa ajo . flas nper fushen e dashurise . se sa per "qejf" kam njoft shume . kam bo qejf gjitheashtu por i vetetedijshem se ne mes : ndjenja = 0 , plus kam qene gjithmone i qarte e sinqerte me te gjitha . por habia ime gjithmone qendron ... aq i dashuruar sac isha 14-15-16-17 tani sjam me fare . si shpejgohet kjo gje missGloreta ???

hahahahah ky darkness me shkrin duke qesh mua hahahaha me radh 1 burr 1 gru 1 burr 1 gru hahaha

Para se gjithash dashuria ne fillim lind nga njohja e njeri tjetrit, kjo quhet dashuri jo vetem romantike por edhe e sinqerte. Te marresh parasysh te metat e tjetrit dhe te mos i besh shkak grindjeje, por ta duash tjetrin ashtu si ai eshte. Me kalimin e kohes dashuria forcohet, te marrim per shembull pleqte tane kane shume vite martuar, por sot ekzistojne ligje te reja, martohu, ndahu ,,,
    Ty te ka ndodhur ne ate moshe ( mos mendo se une jam psikologe) Shumica e te rinjve qe jane akoma adoleshente kur hidhen ne klasen e 6 ose te 7 ose e gjimnaz, mendojne se i dine te gjitha, por me e mira do ishte te bisedonin me persona te pjekur qe kane vuajtur dhe kane arritur atje ku jane sot. Ata do ishin shembull i mire.
    Tani nqs je rritur dhe ke arritur te 24 ose 29 ti ke nje pikepamje krejt te ndryshme persa i perket dashurise. Mund te ndodhe te dashurohesh, por pyetja eshte a te dashuron ajo ty dhe anasjelltas. Ka genjeshtare qe thone -te dua por genjejne.
    Nje dashuri e forte dhe e sinqerte perjetohet kur njeriu nga eksperiencat ne jete ia del. Me dashurine ka edhe dhimbje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    per mua ne dashuri vertet bie femra mashkulli mund te bej hapin e par drejt femres dhe thjesht per 1 terheqe fiizike pa futur ndjen e dashuris aty thjesht deshiren e te shijuarit dhe bie ne dahuri me pas, kurse ferma bie ne dashuri pastaj kerkon deshiren e shijmit ne çift .

per mua jan femrat qe dashurojn me shpirt
    me paragrafin e pare jam plotesisht dakord mashkulli ne fillim sheh dhe vlereson anen fizike dhe shijon vetem kontaktin fizik, ndersa me fjaline e fundit nuk pajtohem.
    Ka dhe meshkuj qe dashurojne me shpirt. Kjo vertet mund te ndodhe pak me vonese, por ka te tille dhe nuk mund ti perjashtosh te gjithe meshkujt nga ndjesia e te dashuruarit.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Kush bie me shpejt ne dashuri?

NJERIU !

Ps. Ska lidhje femer mashkull...zemra bie ne dashuri
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. William Blake
    Nga Fiori në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 21-09-2009, 13:35
  2. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Bubulina, arvanitja, luftë dhe dashuri si e çmendur
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:48
  4. Gottfried August Bürger
    Nga oiseau en vol në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 21:41
  5. Klosi: Levizjet e qeverisë, shumë shpejt revoltë popullore
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 13:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •