Close
Faqja 10 prej 149 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 1483
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe me TV e lidh. Po edhe ne PC e sheh, ska ndonje problem.

Personalisht qe kur kam marre account megavideo, nuk e blej me digitalb.

Sot do shoh Zombieland (Release : 2009 October). Me kan thene se eshte film i bukur.
    Per mendimin tim, Digitalbi nuk po jep me filma te hajrit, vetem filma te konsumuar se tepermi jep. U be kohe qe nuk e ndjek me, tashme kontrolloj tek faqa e IMBD, shikoj per filmat e rinj dhe per analizen qe u eshte bere, nese me duket interesant e shoh e shkarkoj ne kompjuter dhe e shoh.
    Me eshte mbushur HD prej 1 tera vetem me filma. 37 GB i kane ngel

ps: kush me keshillon per nje film te bukur horror, nje film qe te ngjeth mishin ose per ndonje thriller psikologjik se u be kohe qe skam pare nga keto lloj filmash.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Me thane se ishte film i bukur, por me duket se do ndryshoj mendje, pale ca me mbushet mendja te shoh ne darke, jam duke pare kte temen per ndonje sygjerim. lol

Filmat horror nuk para me hyn me ne sy, pasi kam pare "The Saw" ky po qe ja vlente tu shikonte. Nga 1-5.
    Unë u bëra kohë, i kam parë të gjith ''SAW I - V''. Ishin filma të bukur, deri diku më ka tërhequr dhe ''Bujtina'' po ashtu dhe ''The Unborn''. Shikoj shumë filma horror po nuk japin absolutisht asnjë emocion si ato që u parapërmendën. Ke filma të rinjë sa të duash për të parë, vetëm për atë mos u anko

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Per mendimin tim, Digitalbi nuk po jep me filma te hajrit, vetem filma te konsumuar se tepermi jep. U be kohe qe nuk e ndjek me, tashme kontrolloj tek faqa e IMBD, shikoj per filmat e rinj dhe per analizen qe u eshte bere, nese me duket interesant e shoh e shkarkoj ne kompjuter dhe e shoh.
    Me eshte mbushur HD prej 1 tera vetem me filma. 37 GB i kane ngel

ps: kush me keshillon per nje film te bukur horror, nje film qe te ngjeth mishin ose per ndonje thriller psikologjik se u be kohe qe skam pare nga keto lloj filmash.
    Mau nëse nuk e ke parë ''The Unborn'' shikoje se ky ka skena deri diku që mund të haen. Për filma (Thriller Psikologjik) rikthehu në kohe dhe shkarko mrekullit e (Alfred Hitchcock)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ska me filma horror te bukur, jemi ngop me to edhe sna bejn me pershtypje! Tani kan ngel kto filmat fantashkence per tu pare, mezi po pres te dale ai 2012.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Unë u bëra kohë, i kam parë të gjith ''SAW I - V''. Ishin filma të bukur, deri diku më ka tërhequr dhe ''Bujtina'' po ashtu dhe ''The Unborn''. Shikoj shumë filma horror po nuk japin absolutisht asnjë emocion si ato që u parapërmendën. Ke filma të rinjë sa të duash për të parë, vetëm për atë mos u anko

Mau nëse nuk e ke parë ''The Unborn'' shikoje se ky ka skena deri diku që mund të haen. Për filma (Thriller Psikologjik) rikthehu në kohe dhe shkarko mrekullit e (Alfred Hitchcock)
    Seria e filmave SAW jane vertet te bukura. E kam pare edhe filmin "The Unborn", mu duk disi interesant. Ndersa filmi "Bujtina", nuk me ka dhene ndonje pershtypje te madhe.

Keta filmat e Alfred Hitchcockut mi kane keshilluar ti shoh, po sia kam iden nga tia filloj. A mund te me japesh nje titull nga tia filloj, te pakten te di kush jane filmat e tij me te bukur, ata te cilet ia vlejne me teper te shihen.

PS: Me te frikshmit jane seria e filmave Scream
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Apollyon mëse e vërtet, dhe tek Tarantino që kishim shpresa se do bënte ndonjë film të till ai ka kaluar në filma epik & klasik. Këto fantashkenc as nuk më tërheqin fare, më duken shumë bosh dhe pa asnjë kuptim.

P.s E keni parë ''Blood and Bone'', nëse nuk e keni parë shikojeni.

Mau_Kiko akoma se ke kuptuar që tek IMDb shkruajn amator ose fanatik të filmave klasik. Mos e merr mundimin të marrësh sugjerime nga ajo faqe pasi nuk do gjesh kënaqësi tek asnjë film nëse nuk e shikon dhe e analizon vet një film.

Më mirë gjej bloge ose faqe të thjeshta që analizojn dhe sugjerojn filma si p.sh: Moxie Cinema etj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Keta filmat e Alfred Hitchcockut mi kane keshilluar ti shoh, po sia kam iden nga tia filloj. A mund te me japesh nje titull nga tia filloj, te pakten te di kush jane filmat e tij me te bukur, ata te cilet ia vlejne me teper te shihen.
    Unë nuk do ti hiqja asnjë film, që nga ato me metrazh të shkurtër, kinematografia Angleze e deri në Hollywood. Po të jap disa emra që të fillosh të familjarizohesh me stilin e tij të veçant ''Shadow of a Doubt'', ''Psycho'', ''The Birds'', ''Under Capricorn''. Shikoji këto dhe do njihesh më afër me regjizorin dhe do fillosh ti shikosh me radh të gjith.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    P.s E keni parë ''Blood and Bone'', nëse nuk e keni parë shikojeni.
    E kam pare para 1 muaj me duket. Ka aksion, po jo nga ai lloji qe me pelqen mua. :P

Ndonje tjeter me aksion te papare?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    E kam pare para 1 muaj me duket. Ka aksion, po jo nga ai lloji qe me pelqen mua. :P

Apollyon hape këtë linkun dhurat për ty: Ka dhe kështu prandaj mos i humb shpresat

Film aksion shiko ''Ninja Assassin''

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Mau_Kiko akoma se ke kuptuar që tek IMDb shkruajn amator ose fanatik të filmave klasik. Mos e merr mundimin të marrësh sugjerime nga ajo faqe pasi nuk do gjesh kënaqësi tek asnjë film nëse nuk e shikon dhe e analizon vet një film.

Më mirë gjej bloge ose faqe të thjeshta që analizojn dhe sugjerojn filma si p.sh: Moxie Cinema etj.
    Tek IMBD shoh me teper se kush eshte filmi i fundit dhe me teper i perfoluri. U shikoj trailerin ne YouTube dhe pastaj vendos ne ja vlen ose jo. IMBD ndonjehere ka analiza te sakta, por ndonjehere ka ca analiza jashtoksore, qe skane fare lidhje.

Unë nuk do ti hiqja asnjë film, që nga ato me metrazh të shkurtër, kinematografia Angleze e deri në Hollywood. Po të jap disa emra që të fillosh të familjarizohesh me stilin e tij të veçant ''Shadow of a Doubt'', ''Psycho'', ''The Birds'', ''Under Capricorn''. Shikoji këto dhe do njihesh më afër me regjizorin dhe do fillosh ti shikosh me radh të gjith.
    Do filloj ti shkarkoj qe sot keta filma dhe besoj se brenda kesaj jave do ti kem pare. Te faleminderit per keshillen!

A e keni pare filmin "Banlieue 13 – Ultimatum" ose "District 13 - Ultimatum"?
    Per momentin kete film po shoh (jam tek minuta 33 ) dhe po me pelqen, nje film vertet interesant. Ka shume skena te bukura aksioni. Me pak fjal, ia vlen te shihet.
    Edhe filmi District 13 i 2006 ishte i bukur dhe me pelqeu, ky i riu eshte nje vazhdim i atij te 2006
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Tek IMBD shoh me teper se kush eshte filmi i fundit dhe me teper i perfoluri. U shikoj trailerin ne YouTube dhe pastaj vendos ne ja vlen ose jo. IMBD ndonjehere ka analiza te sakta, por ndonjehere ka ca analiza jashtoksore, qe skane fare lidhje.
    Ja ku e ke një faqe që të jep për last movie: Enjoy! Dhe është shumë herë më informuese, duke u bazuar tek komentet e kritikëve të kinematografis dhe deri ku ka arritur sukses filmi apo pritet të arrij.

Shumë i ekzagjeruar si film "Banlieue 13 – Ultimatum", tek i pari të paktën kishte skena pak të ekzagjeruara po ishin më shumë reale duke parë se sa kanë arritur të ecin përpara me Free Style apo Parkour. Po deshe të shikosh film të realizuar 100% me skena reale dhe ku ka Parkour ke ''Yamasaki''.

Faqja 10 prej 149 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •