Postuar mė parė nga Linda5 goldi sot te kam kujtu ty ...se edhe un bleva sot gardine für küche te kuqe me te zez Pershendetje per te gjith Shqiptaret qe jetojn ne Gjermani Ju uroj nje fillim jave te bukur ...dhe ishalla me koh te mire...se na merziti dhe kjo era e madhe qe ka fillu,dhe ky i ftofti Hajt ti gezosh perdet....... Mos u merzit se neser kohe e mire do te jete...... Te uroj naten e mire yllo
iza2, ene ti i treti qonke
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku iza2, ene ti i treti qonke po une perhere i treti jam ca me bo sme del koha diten..... Po dhe ti i treti qenke ????
Postuar mė parė nga izabella po une perhere i treti jam ca me bo sme del koha diten..... Po dhe ti i treti qenke ???? jo jam i teti ne bronz... ca bohet anej, ka ron bore gjo?
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku jo jam i teti ne bronz... ca bohet anej, ka ron bore gjo? hahaha........ knej qetsi ca me bo po aman mos na e kujto boren se na e ka nxi jeten vjet po anej ca bohet???
Postuar mė parė nga izabella hahaha........ knej qetsi ca me bo po aman mos na e kujto boren se na e ka nxi jeten vjet po anej ca bohet??? knej, dill si thon durrsaket... mong te shkurtra dhe mini,..plot... ca me bo ... vetem se o rrit cmimi i pijve...
guten abend juve dyve
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku knej, dill si thon durrsaket... mong te shkurtra dhe mini,..plot... ca me bo ... vetem se o rrit cmimi i pijve... ah lum si ju qe nuk ju ka ik vera akoma...... dhe mini paska akoma....... sa keq me vjen qe qenka rrit cmimi i pijeve ngelet dhe pa pi tani..... po pse durrsak qenke ti????
Postuar mė parė nga busavata guten abend juve dyve Guten Abend dhe ty dhe mire se erdhe ne turnin e trete
Postuar mė parė nga izabella Guten Abend dhe ty dhe mire se erdhe ne turnin e trete mirė se ju gjeta iza & Xhuxhi
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt