Postuar mė parė nga Linda5 Sot vetem me bizhama kam qen ,skam dal nga shtepija fare Sot situate is the same per mua .
http://lines.wlal.ru/cache/17179712.png
Postuar mė parė nga angelina o2 Temė koti. Jam dakort Kur jan tema koti.pse nuk i hudhni ne kosh po i leni akoma, Po hidhni tema qe jan per tu diskutuar Me te vertete tema koti
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
breke me mong te gjata,... nga trikotazhi i Korces...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
une kam vesh kanatiere pa menge dhe gjinsa te markes made in china
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga suadabolzano Sa shekshy qenke veshur as mos e ve ne dyshm HOT fare
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku breke me mong te gjata,... nga trikotazhi i Korces... ..cilen ngjyre he
Inteligjences Zoti i ka vėnė kufi kurse idiotesisė jo. Konrad Adenauer
Postuar mė parė nga goldian une kam vesh kanatiere pa menge dhe gjinsa te markes made in china Po Armani do veshesh sot goldi????
Postuar mė parė nga Linda5 Jam dakort Kur jan tema koti.pse nuk i hudhni ne kosh po i leni akoma, Po hidhni tema qe jan per tu diskutuar Me te vertete tema koti Pse kot mi :P Me pixhama jam akoma 'kill kitty' e ka firmen
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Izadora Pse kot mi :P Me pixhama jam akoma 'kill kitty' e ka firmen Hahahahaha Izadora, s'i ke nga Snoopy ėėė Kam njė fustan nate unė nga Hallo Kitty, ėshtė shumė cool
Postuar mė parė nga Linda5 Po Armani do veshesh sot goldi???? ne mes te mujit ehste flohmarkt ketu do kenaqem tu ble te kinezet dolce gabana se me kan premtu armani do vesh sonte biles dhe kepucet i kam zhgarravitur te duken si armani
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt