Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    [QUOTE=r'posa;2433775]
    ......Shqiptarėt s'kan pse te turperohen per Xhihadin, Xhihadi ishte ajo e cila i shtyri shqiptaret ti kapin armėt kundėr armikut shekullor ! .....QUOTE]

Armik qe ishte i misheruar ne Osmanllinjte myslimane.......te lumte...kjo eshte pika...shqiptari duhet akoma te pastrohet nga "zhuli" qe na lane......

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga r'posa Lexo Postimin
    Un e kam ber xhihadin ne Kosove, Presheve dhe Maqedoni.

E tani ??? Kush eshte ai bir shqiptari i cili do t'me kritikon mua ?!
    Nese osht e vertet qe ke luftu ne kto vene hallall t'kofte , mos ta dishin njerzit pa dyshim qe ta din Zoti
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin

Armik qe ishte i misheruar ne Osmanllinjte myslimane.......te lumte...kjo eshte pika...shqiptari duhet akoma te pastrohet nga "zhuli" qe na lane......
    Osmanlijt eshte ēeshtje tjeter qe un kam versionin tim, e ti ke tenden Jarigas, ne mund te flasim deri nesra ne agim dhe prap nuk do t'akordohemi mbi te kaluaren e perandoirs ne Shqiperin natyrale.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    Nese osht e vertet qe ke luftu ne kto vene hallall t'kofte , mos ta dishin njerzit pa dyshim qe ta din Zoti
    Flm, un vetem kam kryer nje obligim fetaro-kombtar, kaq dhe tani le ta ken te tjeret ndershmerin per ta kritikuar xhihadin tim, xhihadin e shume vllezerve qe edhe lan jetat heroikisht.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Flm, un vetem kam kryer nje obligim fetaro-kombtar, kaq dhe tani le ta ken te tjeret ndershmerin per ta kritikuar xhihadin tim, xhihadin e shume vllezerve qe edhe lan jetat heroikisht.
    Ta vlersoj si veper njerzore si ty si edhe tjer katolikve , ateistve , etj etj shiptar qe kan luftu e qe jon ra deshmore per kit ven e qe sod shumm pak jau din shum pak bohet per familjet e tyne shum pak per ta permbush deshiren e tyne me bo ni shtet ku populli ska me hjek keq ku shum e shumm po shkelet gjaku i krejt tyne .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e sleep
    Anėtarėsuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    Selam!

Duke shikuar temen e hapur plus edhe reagimet, dua te them:
    Xhihad, ka shume kuptime, por nuk ka kuptim vetvrases sic bejne kto qe dalin neper media duke kercenuar sa nje shtet e nje shtet tjeter.Vetvrasia eshte e ndaluar ne fene Islame. Xhihad eshte te mbrosh edhe atdheun,nderin,fene,pasurin. Pra Xhihadi eshte nje luft, por qe ne te kerkohet edhe ndihma e Zotit.
    Tani pse te hapet nje teme e till kur shumica nuk ia kan haberin cdo te thote Xhihad?
    Xhihadi si term po perdoret per qellime te caktuara nder me kryesoret eshte shkaterrimi i fese Hynore Islam.
    Dua tju jam nje shembull: Te gjithe ne kemi vene re se gazetaret japin lajmin: '' ...nje vajz me ferexhe u perjashtua nga shkolla e Univeristitetit te Durresit..." Mirepo kur e shikon pamjet e vjazes rezulton tjeter gje. Cfare? Rezulton qe vajza ka nje shami ne koke e cila nuk quhet ferexhe por Hixhab. Ja pra keshtu ngaterrohen gjerat edhe me fjalen xhihad.
    Mjaft me, ka ik koha e injorances, keni libra sa te deshironi, mos u boni tembela, hapeni edhe lexoni se cilat jane te perbashketat e Islamit me Xhihadin, qe ne shume vende dhone Xhihadi Islam, Terroristet Islam? Thua vall se kto te tjeret jane te kulluar!
    Eshte e thjesht te shkruash ketu, por jam dakort me ate djalin qe kishte thene: se kam luftuar ne Prishtin e Maqedoni, dhe tani te ngrihet nje anti-islam e ti thote ktij: je terrorist? Ja mo vlla ska lezet.
    red_dragon

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Osmanlijt eshte ēeshtje tjeter qe un kam versionin tim, e ti ke tenden Jarigas, ne mund te flasim deri nesra ne agim dhe prap nuk do t'akordohemi mbi te kaluaren e perandoirs ne Shqiperin natyrale.
    Versionin Kuranor apo ate arab????
    Kush ishte armiku shekullor ndaj te cilit populli shqiptar na paska bere "jihad"????
    Dhe pse perdoret kjo fjale arabe e shpifur, per te thirrur shqiptaret ne lufte dhe kunder kujt???

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga sleep Lexo Postimin
    Selam!

Duke shikuar temen e hapur plus edhe reagimet, dua te them:
    Xhihad, ka shume kuptime, por nuk ka kuptim vetvrases sic bejne kto qe dalin neper media duke kercenuar sa nje shtet e nje shtet tjeter.Vetvrasia eshte e ndaluar ne fene Islame. Xhihad eshte te mbrosh edhe atdheun,nderin,fene,pasurin. Pra Xhihadi eshte nje luft, por qe ne te kerkohet edhe ndihma e Zotit.
    Tani pse te hapet nje teme e till kur shumica nuk ia kan haberin cdo te thote Xhihad?
    Xhihadi si term po perdoret per qellime te caktuara nder me kryesoret eshte shkaterrimi i fese Hynore Islam.
    Dua tju jam nje shembull: Te gjithe ne kemi vene re se gazetaret japin lajmin: '' ...nje vajz me ferexhe u perjashtua nga shkolla e Univeristitetit te Durresit..." Mirepo kur e shikon pamjet e vjazes rezulton tjeter gje. Cfare? Rezulton qe vajza ka nje shami ne koke e cila nuk quhet ferexhe por Hixhab. Ja pra keshtu ngaterrohen gjerat edhe me fjalen xhihad.
    Mjaft me, ka ik koha e injorances, keni libra sa te deshironi, mos u boni tembela, hapeni edhe lexoni se cilat jane te perbashketat e Islamit me Xhihadin, qe ne shume vende dhone Xhihadi Islam, Terroristet Islam? Thua vall se kto te tjeret jane te kulluar!
    Eshte e thjesht te shkruash ketu, por jam dakort me ate djalin qe kishte thene: se kam luftuar ne Prishtin e Maqedoni, dhe tani te ngrihet nje anti-islam e ti thote ktij: je terrorist? Ja mo vlla ska lezet.
    Paqe.....
    Ti shoku me duket se nuk e ke lexuar ftillesen e kesaj teme.....
    NJe forumiste ben thirrje shqiptareve per "jihad"....ti ē'mendon????

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    [QUOTE=jarigas;2432401]
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Islami eshte feja e Paqes me Zotin dhe me njerzit e mire besimtare por ska sesi te jete ne paqe me armiqte qe e luftojne, pushtojne prej cifuteve dhe kristianeve.Ne keto raste ajetet e luftes jane dispozita juridike te shtetit Islam.

Ne asnje vend ne Kuran nuk thuhet vrit femije dhe gra dhe kafshe.........c.Islami eshte llogjike e paster per ate qe i shikon gjerat me seriozitet...........QUOTE]

Kurani
    64:14. O ju qė besuat, vėrtet, disa nga bashkėshortet tuaja dhe nga fėmijėt tuaj janė armiq tuaj, andaj kini kujdes ndaj tyre, e nėse nuk merrni masa, nuk ua vini veshin dhe i falni, ta dini se edhe All-llahu ėshtė mėkatfalės, mėshirues.

4:34. Burrat janė pėrgjegjės pėr gratė, ngase All-llahu ka graduar disa mbi disa tė tjerėt dhe ngase ata kanė shpenzuar nga pasuria e tyre. Prandaj, me atė qė All-llahu i bėri tė ruajtura, gratė e mira janė respektuese, janė besnike ndaj tė fshehtės. E ato qė u keni dro kryelartėsisė sė tyre, kėshilloni, madje largohuni nga shtrati (e mė nė fund), edhe rrahni (lehtė, nėse nuk ndikojnė kėshillat as largimi), e nėse ju respektojnė, atėherė mos u sillni keq ndaj tyre. All-llahu ėshtė mė i larti, mė i madhi.

23:1. Ėshtė e sigurt se kanė shpėtuar besimtarėt:
    23:2. ata tė cilėt janė tė pėrulur dhe tė kujdesshėm gjatė faljes sė namazit,
    23:3. ata tė cilėt i shmangen tė kotės (fjalė a punė),
    23:4. dhe ata tė cilėt rregullisht e japin zeqatin,
    23:5. dhe ata tė cilėt e ruajnė nderin e vet (sa i pėrket jetės intime),
    23:6. me pėrjashtim ndaj grave tė veta (me kurorė) dhe ndaj atyre (robėreshave) qė i kanė nė pronėsinė e vet, pėr tė cilat nuk janė tė qortuar,

33:52. Prej tash e mbrapa ty nuk tė lejohen mė gra (tė tjera) e as nė vend tė tyre tė marrėsh ndonjė tjetėr, po edhe sikur tė tė mahnisė bukuria e tyre, pėrveē atyre qė i ke nė posedim (robėreshat), All-llahu ėshtė pėrcjellės ndaj ēdo sendi.

Ka dhe te tjera po deshe.....
    Ti ne kete rast tregove te njejten sic e ka tregu eshe ai me lart Mjeksia.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Un e kam ber xhihadin ne Kosove, Presheve dhe Maqedoni.

E tani ??? Kush eshte ai bir shqiptari i cili do t'me kritikon mua ?!
    Une, te ste kritikoj, por te qortoj. Ti pra ske bere xhihad, po nese ke luftu atehere ti ke luftu per atdheun tend, e jo per fe... ni shok i imi protestant eshte, por ka qene ne lufen per liri te Kosoves, pra ska luftu per Zot, por per liri (ne kete rast te popullit shqiptar qe jeton ne Kosove)

te pershendes

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •