Postuar më parë nga
erindi_al
Agim Doçi: E vërteta e hileve sllave në Eurosong...
Intervistoi: Julia Vrapi - Gazeta " SOT "
-Ndërkohë si e komentoni vlerësimin që morët në natën finale?
Këtu një stacion televiziv antishqiptar që merr mesazhe nga Edi Rama, kur vjen në Fushë-Krujë Xhorxh Bush thotë që shqiptarët i vodhën sahatin, ndërkohë që ai e kishte e hequr për garanci, ku kryetari i përkohshëm i bashkisë, që është hajduti i vlerave shqiptare, që pështyn mbi shqiptarët duke thënë, që i kanë vjedhur sahatin Bushit. U detyrua ta përgënjeshtronte CNN me figura. Ka dhënë 180 sekuenca për të vërtetuar që shqiptarët janë fisnikë dhe Xhorxh Bushi pas 10 ditësh ka deklaruar se më i sigurt jam në Fushë Krujë, se sa në Uashington.
Edvin Rama që e komandon këtë media antishqiptare, në vend që të rrijë dhe të përqendrojë të gjithë shqiptarët me anë të këtij televizioni se kush është vlera e Kejsi Tolës, e Shqipërisë, pasi unë nuk përfaqësoj Agim Doçin dhe Edmonnd Zhulalin, pasi Kejsi përfaqësonte Shqipërinë, shqiptarët në vend që të dërgonin mesazhe për këngën panë diçka tjetër, e cila nuk ka asnjë vlerë edukuese. Edhe Greqia nuk na dha asnjë pikë, pasi dhe 800 mijë shqiptarë në Greqi, ku juria jonë i dha 12 pikë Greqisë ajo na dha 0 pikë, sepse shqiptarët në Greqi me atë nivel që duartrokasin kryetarin përkohshëm të Bashkisë dërgonin mesazh për diçka tjetër, duke bërë një tifozllëk mjeran për diçka tjetër, e cila nuk ka asnjë vlerë edukative.
Po ashtu ishte fatkeqësi dhe sepse 127 mijë shqiptarë dhe kosovarë në Zvicër, 107 mijë në Gjermani, të gjithë ato 15 minuta të votimit ata shikonin diçka tjetër në një media private, ku unë nuk di se ku e kanë marrë atë frymë antishqiptare. Kjo media nuk ka pse tërheq vëmendjen e të gjithë shqiptarëve në diasporë dhe në Greqi, ku ne nuk na vjen asnjë sms, sepse do votonin diçka tjetër pa vlerë edukative. Në këto kushte ky qe sabotimi i dytë.
Krijoni Kontakt