Lie to me, episodi 3, fantastike
Lie to me, episodi 3, fantastike
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
race to witch mountain and fast and furious
Kurrë mos thuaj kurrë.
Harry Potter 1
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Une pash para disa ditesh nje film Horror " The Unborn" .. u zhgenjeva totalisht .. me mire kisha pare Harry Poterin..
Only Justice and God can Judge me
[The Grudge]
(P.s E marrtë dreqi atë shokun që ma sugjeroj, se humba 1 orë e 30 minuta me një budallallik të till.)
Ky film ishte humbje kohe. Ndryshe nga "The Ring", i cili është i barabartë dhe i përmirësuar në historin origjinale në disa mënyra, ky film është vetëm një sorollatje së bashku në një mënyrë të pakuptuar.
Filmi origjinal Japonez, "Ju-on", ka qenë shumë i shkrifët, kryesisht vetëm një seri e pjesëve të caktuara të jepte të dridhura. Versioni Amerikan, drejtuar nga regjisor të njëjtë, nuk ka bërë asgjë në drejtim të sqarimit historik, përveç nga sekuencat e mëdha të hapjes, është vetëm një drejtim-përpara krijimin e sekuencave të njëjta se disi nuk luajnë. Unë do sugjeroja të merrni filmin origjinal.
kam pare kapedani ... skisha pasur mundesine ta shihja ndonjehere ... jam shkrire duke qeshur
nice comedy lol
Jungle 2 Junglelol, qesharak por per femije
![]()
Kapedani eshte KRYEVEPER.
The Unborn,eshte film idiotesk,nuk ka horror.
The Grudge,eshte kot.Vetem III me duket pak[po shum pak] interesant.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt