Sa raste duhet me pas per te bo gol mer ja q!fsha robt atyre falltoreve te pepinove............![]()
Mire qe mbrohen si lepuj por kane ardhe edhe me provu cilesite e kasapit.
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
nje pjse e pare e bayernit e shkelqyshme.
mbasi u vra ai holladezi ra pak loja e bayernit.
diego si qyrrs kujtoj se osht bundesliga.
Po ai anglez moterq!ri se lente dot te mbaronte kundersulmi i FC Bayern me ku Olic ishte 1 vs 1 kunder mbrojtesit pepin????
E njejta mezerje ishte edhe kete ndeshje. Mbaj mend si tani edhe ne ndeshjet e meparshme kunder Juves ne Munchen si ne 2004 ashtu edhe 2005 raste te panumerta u humben. Keto raste te humbura te kushtojne shume dhe keta sulmues qe marrin rrogat duhet te mesohen si fucking ta shtyjne topin ne rrjete.
Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.
Po ju ate ekip keni ore qe e shef qe sbo dot gol dhe demoralizohet nuk lufton deri ne fund. Ca ti besh atit ferarres qe nxori diegon ne pjes te dyte se do e shifnit ju si do maronte ndeshje.
Pastaj mos harro qe luhej ndeshja ne gjermani kur te vini ne itali do ju mesojm ne si behen golat dhe spektaklet
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ne Torino do e kemi me te lehte sepse do kemi hapesira dhe juve do ju duhet fitorja pasi jeni mbrapa me pike. Ju keni ekip bjeri ti bijm te thyjm kembet dhe te shofim qiellin. Ke futbollist keni ne plan te vrisni per ndeshjen ne Torino?? Ate Andi Goerlitz ne 2004 e bete me lene futbollin.
Do zoti Robben nuk ka ndonje demtim te rende. Ribery beri gjith ate gje te bukur ku kaloi 2 mbrojtes fare lehtesisht dhe ne fund humb nje rast qe edhe une nuk do e kisha humbur.
Ne fakt o po demtohen lojtaret e juves o spo demtohet asnji se juvja ka kaq kohe qe sluan asnjeher me formacionin kryesor gjithmon me rezervat. Pastaj mos harro qe roben dhe riberi ishin ne dyshim per kete ndeshje pasi nuk ishin plotesisht te rikoperuar pavarsisht se van gali i futi ne fush
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt