Close
Faqja 28 prej 59 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 589
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Avash goldi,behet fjale per Juven...
    Mos u fryni para kohe.
    Per spagetin Barilla te ndihmoj
    lg
    warum juve nicht barrilla essen
    e di e di se nuk eshte e lehte
    nuk jam tip euforik po perpiqem sonte te jem pak
    kg
    JO SEKS PARA MARTESE

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Sa raste duhet me pas per te bo gol mer ja q!fsha robt atyre falltoreve te pepinove............

Mire qe mbrohen si lepuj por kane ardhe edhe me provu cilesite e kasapit.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nje pjse e pare e bayernit e shkelqyshme.

mbasi u vra ai holladezi ra pak loja e bayernit.

diego si qyrrs kujtoj se osht bundesliga.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Po ai anglez moterq!ri se lente dot te mbaronte kundersulmi i FC Bayern me ku Olic ishte 1 vs 1 kunder mbrojtesit pepin????

E njejta mezerje ishte edhe kete ndeshje. Mbaj mend si tani edhe ne ndeshjet e meparshme kunder Juves ne Munchen si ne 2004 ashtu edhe 2005 raste te panumerta u humben. Keto raste te humbura te kushtojne shume dhe keta sulmues qe marrin rrogat duhet te mesohen si fucking ta shtyjne topin ne rrjete.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    duam fitoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ti pushkatojme pepinot
    Loja ishte e mire e te dy skuadrave ...por shyqyr qe e kalut me kaq me Juven ,se nuk ishit tu lujt me Mainzin....lol

Te shikojm ndeshjen e kthimit ,si do dilni
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Po ai anglez moterq!ri se lente dot te mbaronte kundersulmi i FC Bayern me ku Olic ishte 1 vs 1 kunder mbrojtesit pepin????

E njejta mezerje ishte edhe kete ndeshje. Mbaj mend si tani edhe ne ndeshjet e meparshme kunder Juves ne Munchen si ne 2004 ashtu edhe 2005 raste te panumerta u humben. Keto raste te humbura te kushtojne shume dhe keta sulmues qe marrin rrogat duhet te mesohen si fucking ta shtyjne topin ne rrjete.
    E po pune fati.Nejse arbitri ishte me ne(kesaj rradhe)sepse Camorranesi duhet te kishte te kuqe.
    Rezultat i drejte/per ne)
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    E po pune fati.Nejse arbitri ishte me ne(kesaj rradhe)sepse Camorranesi duhet te kishte te kuqe.
    Rezultat i drejte/per ne)
    lg
    Ca mund te presesh nga anglezet?? Van Gaali (me te drejte) ishte gati ta shqyente arbitrin e 4. Gjithsesi, ekipi duhet te kishte shfrytezuar rastet!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Sa raste duhet me pas per te bo gol mer ja q!fsha robt atyre falltoreve te pepinove............

Mire qe mbrohen si lepuj por kane ardhe edhe me provu cilesite e kasapit.
    Po ju ate ekip keni ore qe e shef qe sbo dot gol dhe demoralizohet nuk lufton deri ne fund. Ca ti besh atit ferarres qe nxori diegon ne pjes te dyte se do e shifnit ju si do maronte ndeshje.

Pastaj mos harro qe luhej ndeshja ne gjermani kur te vini ne itali do ju mesojm ne si behen golat dhe spektaklet
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Ne Torino do e kemi me te lehte sepse do kemi hapesira dhe juve do ju duhet fitorja pasi jeni mbrapa me pike. Ju keni ekip bjeri ti bijm te thyjm kembet dhe te shofim qiellin. Ke futbollist keni ne plan te vrisni per ndeshjen ne Torino?? Ate Andi Goerlitz ne 2004 e bete me lene futbollin.

Do zoti Robben nuk ka ndonje demtim te rende. Ribery beri gjith ate gje te bukur ku kaloi 2 mbrojtes fare lehtesisht dhe ne fund humb nje rast qe edhe une nuk do e kisha humbur.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ne Torino do e kemi me te lehte sepse do kemi hapesira dhe juve do ju duhet fitorja pasi jeni mbrapa me pike. Ju keni ekip bjeri ti bijm te thyjm kembet dhe te shofim qiellin. Ke futbollist keni ne plan te vrisni per ndeshjen ne Torino?? Ate Andi Goerlitz ne 2004 e bete me lene futbollin.

Do zoti Robben nuk ka ndonje demtim te rende. Ribery beri gjith ate gje te bukur ku kaloi 2 mbrojtes fare lehtesisht dhe ne fund humb nje rast qe edhe une nuk do e kisha humbur.
    Ne fakt o po demtohen lojtaret e juves o spo demtohet asnji se juvja ka kaq kohe qe sluan asnjeher me formacionin kryesor gjithmon me rezervat. Pastaj mos harro qe roben dhe riberi ishin ne dyshim per kete ndeshje pasi nuk ishin plotesisht te rikoperuar pavarsisht se van gali i futi ne fush
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 28 prej 59 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •