Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538

Kasetat me zerin e Nolit

Pershendetje te gjitheve.
    Kam degjuar per tre kasetat me zerin origjinal te Nolit qe zonja e nderuar Raimonda Moisiu i gjeti ne fund te botes dhe i nxorri ato ne drite.
    Jam shume kurioz ti degjoj ato. Me ndihmoni ti gjej.
    Faleminderit

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve.
    Kam degjuar per tre kasetat me zerin origjinal te Nolit qe zonja e nderuar Raimonda Moisiu i gjeti ne fund te botes dhe i nxorri ato ne drite.
    Jam shume kurioz ti degjoj ato. Me ndihmoni ti gjej.
    Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Flm Flag per postimin. Te te them te drejten, duke germuar nje dite dicka per Konicen, une i hasa te treja keto kaseta diku ne nje faqe shqip qe nje dashamires i kish gjetur dhe i kishte vene atje. I degjova , u mbrekullova dhe sme vajti mendja te fiksoja faqen. Tani qe i kerkoj perseri si gjej dot. Te shpresojme qe kjo eshte njera nga ato.
    Flm Flag

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Flm Flag per postimin. Te te them te drejten, duke germuar nje dite dicka per Konicen, une i hasa te treja keto kaseta diku ne nje faqe shqip qe nje dashamires i kish gjetur dhe i kishte vene atje. I degjova , u mbrekullova dhe sme vajti mendja te fiksoja faqen. Tani qe i kerkoj perseri si gjej dot. Te shpresojme qe kjo eshte njera nga ato.
    Flm Flag
    Shikoje kete faqe, e ke edhe Gjergj Fishten dhe Nolin. Noli ka 19 min te regjistruar. Shpresoj se kjo te ndihmon ne ate qe ke kerkuar.

http://www.albanianlanguage.net/

me respekt
    Flag

P.S Ja edhe disa artikujt tjere me zerin e Nolit ne youtube
    http://www.zemrashqiptare.net/article/ArtKulture/6480/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga flag : 30-09-2009 mė 07:49 Arsyeja: linkun shtesė

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •